توسط siabagh » جمعه مارس 23, 2012 6:59 pm
اصلا انزلیچی پرچم چره باوردد ورزشگا ميان؟ اَ كار چي معني اي ديهه؟ يعني 90 سال پيش جنگ جهاني اول ميان انزلیچی ارتش حمله بوگوده به گيلان ؛ به عده اي از گيله زناكان تجاوز بوگودئد؟! اَ حادثه انزلیچی يا غلط ؛ نانم چقدر واقعيت داره؛ ولي هيزار بار بوگفتم فيلي سر بوجورا مانه(شوما بخانيد تف سر بالا) من بعنوان ايتا رشتي به شاهين نجفي افتخار كونم اون مي زبانه كي ايران دورون بودوخته ببسته ايسه من به انزلیچی افتخار كونم؛به احمد عشورپور و....
من به هر كي ايمرو فحش بدا هيچ افتخار نوكونم بعد از 4 ماه بوموم ورزشگاه مي فاميلم قم جا بومو بو داماش تشويق بوكونه مرداي شاخ بيرون باورده؛ چره رشتيان اتو ببستئد؟ من فقط بيسام توجيه بوگودم اَن مشت نمونه خروار نيه؛ رشته بافرهنگان كم آيد ورزشگا؛ نگم اوشان خوبئد ؛ اوشان فوق العاده فاجعه ايسد اما امانم كي بستاندريم اوشان مئسان!!
خودائي من ترسم فوتبال به بدچيزي تبديل ببسته
از مهرداد و مازيار خايم ايتا تاپيك تدارك بيدينئد در مورد آسيب شناسي ناهنجاريهاي فوتبال \ خودا را شكر كي همه مردم رشت؛؛؛ انزلي و تبريز مئسان طرفدار فوتبال نيييئد؛ وگرنه نانم چي بلايي امي فرهنگ سر امويي ، آمانم بستيم تبريز و انزلي و آبادانيان مئسان....
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
siabagh در جمعه مارس 23, 2012 7:03 pm .
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم