[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط civilboy » جمعه مارس 23, 2012 5:15 pm

[quote:73e22aab0d="metall"][quote:73e22aab0d="majid13"]بنظرم بازیهای قبلی غلامی به هیچ وج کم کاری نکرد، این بازی هم جز اون موقعیت خدایی موقعیت دیگهی بهش نرسید، فکر نکنم عمدی بوده باشه چون نیمه اولو واقعا خوب دوید، ولی نمیه دوم یکم ضعیف ظاهر شد.[/quote:73e22aab0d] دوست من دویدن که مهم نیست اگه همین کارهم نمیکرد که نیمه اول بیرون میرفت حتی عابدینی هم گفته بود که غلامی داره کم کاری میکنه[/quote:73e22aab0d]

كجا گفت؟
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 23, 2012 5:16 pm

دوستان عزیز یه کم انصاف داشته باشید.محمد غلامی اگه میخواست به داماش خیانت بکنه مثل رضا نیک نظر(سال 87)میرفت برای انزلیچیا گل میبرد!!!
و حتی وقتی من بهش آخر بازی گفتم بهم گفت هیچ وقت چنین کاری نمیکنم.
محمد در این فصل برامون کم از جون مایه نذاشت.
ولی به نظر من در این بازی مختاری و نظیف کار جبران علی حسینی و کوشکی رو کرده بودند و واقعا مثل سیم خاردار و صخره جلوی ملوان ایستاده بودند و در میانه میدان هم حاجتی و مهدوی بسیار بی نقص بازی کردند و ابشک هم جنگندگی خوبی داشت و بهترین بازیکن ما هم در این بازی حسین ابراهیمی بود که واقعا بعد از چند سال اون حسین ابراهیمی که انتظار داشتیم شد و افشین هم تلاشش رو کرد ولی ازش بیشتر انتظار میرفت.
روی سکوها هم نکته جالب اینجاست که اکثرا هواداران حریف باعث تحریک هواداران میشدند در حالی که ما در انزلی هیچ حرکت تحریک آمیزی انجام ندادیم ولی مهم ترین نکته در متشنج شدن سکوها نیروی انتظامی(!) بود که هواداران هم کاسه ی صبرشون سر اومد و چه از لحاظ برخورد فیزیکی و چه گفتاری خوب از خجالت آقایان در اومدند و با این کارشون نشون دادند اگه رشتی متحد بشه هیچ کاری نمیتونند بکنند و حتی یه نفر هم نمیتونند با خودشون ببرند!!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه مارس 23, 2012 5:18 pm

مازیار حرفتو قبول ندارم.درسته امسال به ما خیلی کمک کرد غلامی ولی این بازی سر ما رو برید.دیگه تو تیم ما جا نداره.من که نمیبخشمش
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه مارس 23, 2012 5:20 pm

من راضی بودم واسه نیمکت ملوان گل میبرد ولی مثه ادم بازیشو میکرد تو زمین.یه صحنه حسین ابراهیمی سرش داد زد.اصلا تابلو بود بازی نمیکنه
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه مارس 23, 2012 5:29 pm

اروندجان، من قبول دارم که تویه اون صحنه میتونست بهتر کار کنه، اما حالا این حرفا دیگه فایدهی نداره، لطفا نذار دشمنا سواستفاده کنند. /6/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه مارس 23, 2012 5:29 pm

[quote:8254f48e86="arvand"]من راضی بودم واسه نیمکت ملوان گل میبرد ولی مثه ادم بازیشو میکرد تو زمین.یه صحنه حسین ابراهیمی سرش داد زد.اصلا تابلو بود بازی نمیکنه[/quote:8254f48e86]
بابا اينقد دمدمي مزاج نباشين، اخه كجاش بد كار كرد، يه بار ميگين خوبه يه بار ميگين كم فروشي كرده
نزنين اين حرفارو
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 23, 2012 6:18 pm

من شخصا برای محمد غلامی احترام خاصی قائل هستم ولی یه روز ما اومدیم توی این سایت گفتیم مهدوی کیا به عمد جلوی پرسپولیس لایی خورده یک سری از دوستان چنان جبهه ای گرفتند که فقط کم مونده بود حکم ارتداد ما رو صادر کنند من هم همون موقع گفتم امیدوارم اون حرکت رو جبران کنه که نکرد !!!!!.الان هم باز همین رو میگم فقط امیدوارم که کم فروشی نکرده باشه (چنانچه این بازی از ضعیف ترین بازی های این فصل غلامی بود) و باز امیدوارم که بازی های بعد جبران کنه با این که همه میدونیم که برای فصل بعد اینجا نمیمونه فقط امیدواریم بعد ها ازش به عنوان یه قهرمان یاد کنیم نه یه خائن!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه مارس 23, 2012 6:25 pm

[color=red:bb40d703fe][size=18:bb40d703fe]داماش امروز روي سكوها كسي رو نداشت[/size:bb40d703fe][/color:bb40d703fe]
آقا از نظر من محمد غلامي امروز كم فروشي كرد تابلو بود؛
نكته مهمتر اين بود كه امروز هيشكي داماش رو تشويق نميكرد، همه داشتند به اونا فحش ميدادند ؛ اين يه واقعيت بود كه لحظه لحظه من رو ازار ميداد؛ پس كو 1200 كاربر با فرهنگ وارش اسپرت؟؟ يك بار فقط يك بار هم يه شعار درست حسابي داده نشد، در روزي كه تيم ما فقط نياز به برد داشت و تماشاگرا بايد تشويقشون ميكردند فقط فحش ميدادند نصف ورزشگاه اصلا بازي رو نديدند فقط رو به اونا بودند داشتند فحش ميدادند؛ فقط متاسفم ؛
هيشكي نميتونه انكار بكنه
هيشكه نميتونه به من انگ انزلي چي بودن رو بزنه چون نوشته هاي قبلي منو همه خوندن
فقط ميتونم بيشتر ننويسم تا اونا سوء استفاده نكنند وگرنه برضد تك تك همشهريام اينجا مطلب مينوشتم
تو شهر خودمون تنها هستيم، بجاي روحيه دادن به تيم ؛ فقط فحش ناموسي ، بدترين فحشا طرف رفته پول داده خرج كرده پرچم انزلیچی رو اورده تو ورزشگاه؛ فقط اينو بگم تو وضع فاجعه فرهنگي هستيم ؛ ميتونم بگم 5 درصد تماشاگرا ادماي سالمي هستند بقيه آدماي سالم شهر جرات نميكنن بيان ورزشگا..............................................................................................................
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه مارس 23, 2012 6:49 pm

به نظر من الان داریم بازی خوب داماش زیر سوال میبریم یکم سیاست داشته باشید اقایان بافرهنگ و همه چی دون،یک نفرتون نیومد نگفت داماش چقدر خوب بازی کرد دارید به محمد غلامی و فحش گیر میدید،بعد مدتها انتظار یه بازی خوب از داماش دیدیم این بازی قشنگ کمرنگ نکنید،همه از بازی خوب داماش حرف میزنند ما میگیم چرا فحش دادیم مگه این چیز غیر طبیعی بود؟؟؟ یکم سیاست داشته باشید
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه مارس 23, 2012 6:59 pm

اصلا انزلیچی پرچم چره باوردد ورزشگا ميان؟ اَ كار چي معني اي ديهه؟ يعني 90 سال پيش جنگ جهاني اول ميان انزلیچی ارتش حمله بوگوده به گيلان ؛ به عده اي از گيله زناكان تجاوز بوگودئد؟! اَ حادثه انزلیچی يا غلط ؛ نانم چقدر واقعيت داره؛ ولي هيزار بار بوگفتم فيلي سر بوجورا مانه(شوما بخانيد تف سر بالا) من بعنوان ايتا رشتي به شاهين نجفي افتخار كونم اون مي زبانه كي ايران دورون بودوخته ببسته ايسه من به انزلیچی افتخار كونم؛به احمد عشورپور و....
من به هر كي ايمرو فحش بدا هيچ افتخار نوكونم بعد از 4 ماه بوموم ورزشگاه مي فاميلم قم جا بومو بو داماش تشويق بوكونه مرداي شاخ بيرون باورده؛ چره رشتيان اتو ببستئد؟ من فقط بيسام توجيه بوگودم اَن مشت نمونه خروار نيه؛ رشته بافرهنگان كم آيد ورزشگا؛ نگم اوشان خوبئد ؛ اوشان فوق العاده فاجعه ايسد اما امانم كي بستاندريم اوشان مئسان!!
خودائي من ترسم فوتبال به بدچيزي تبديل ببسته
از مهرداد و مازيار خايم ايتا تاپيك تدارك بيدينئد در مورد آسيب شناسي ناهنجاريهاي فوتبال \ خودا را شكر كي همه مردم رشت؛؛؛ انزلي و تبريز مئسان طرفدار فوتبال نيييئد؛ وگرنه نانم چي بلايي امي فرهنگ سر امويي ، آمانم بستيم تبريز و انزلي و آبادانيان مئسان....
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط siabagh در جمعه مارس 23, 2012 7:03 pm .
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siabagh » جمعه مارس 23, 2012 7:01 pm

سياست چيسه برار؟؟؟!!!، درسته داماش امروز مخصوصا نيمه اول و آخراي نيمه دوم خوب بازي بوگود؛
اصلا آما ساكت؛ شوما بحث فني بوكونيد ، من خفا بستم، شايدم مي كاربري جا استعفا بدم ،بايم بيرون.
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط meraj130 » جمعه مارس 23, 2012 7:03 pm

من از راهی دور به انتظار برد داماش داشتم بازی رو نگاه میکردم / قبل از بازی فکر اینکه نبریم منو اذیت میکرد ولی بعد بازی با توجه به بازی قشنگی که انجام دادیم در مجموع رضایت داشتم.

تشکر از این همه بازیکن بومی و با غیرت / اتفاقا داشتم به ترکیب نگاه میکردم دیدم که ترکیبمون با ترکیب اول فصل خیلی تفاوت داشت.و باعث خوشحالیه که این همه بازیکن بومی داریم.

با آرزوی شکست دادن لنگ تهران
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 23, 2012 7:12 pm

از تومام کاربران خواهش کونم ده توماما کونید چون باعث سواستفاده به.
امروز هرچی بو ده توماما بوبوست و من هم از فحاشیان انجام بوبوسته ناراحت بوبوستم ولی باید واقعیتیا قوبیل بوکونیم که اگه اویا ایپچه کمتر فحاشی بوکودید هنه واسی بو که امان هیچ وقت حرکت تحریک امیزی نوکودیم.نخوام حرکت امی زاکانا توجیه بوکونم ولی ...
آبراران عزیز ده ا بازی توماما بوست و 19 فروردین لونگ تهرانه امرا بازی داریم.
من سیاه باغ نظرا خیلی قسمتانا قوبیل دارم ولی باید بدانه تا دو طرف نخوایید و از بعد فرهنگی انه رو کار نوکونید هیچ وقت ا جو چاکوده نبه و بالاخره باید امی مسئولین باید روزی از ا تفکر دست بردارید که امی اختلاف به نفع اوشان ایسه و باید کارهایی در مورد بر طرف بوستن ان اختلافات فوتبالی بوکونید.
پس خواهشا ده توماما کونید و الکی خودمان میان اختلاف تانودیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » جمعه مارس 23, 2012 7:18 pm

آقای سیا باغ ، آبرار، خب اگر تحمل نداری از کاربریت استعفا بده . تو تحلیل بازی خوب تیم رو گذاشتی کنار و فقط چسبیدی به این مسئله؟
من هم از این مسئله ناراحت هستم که چرا تماشاگران باید تو این بازی فرهنگشون شبیه به تماشاگران ملوان بشه اما حداقل همین یه بازی تا این حد هست و مثل اونها نیست که توی تمام بازیهاشون وحشی بازی در میارند.
به خاطر فامیل هات باید اینطوری حرف بزنی و همه چیز رو نبینی؟
الان توی تحلیل بازی همین سایت یک چیز درست خوندم و از کسی که گزارش رو نوشته تشکر می کنم . امروز بازی رو استادیوم بودی، بازی رفت رو چطور؟
جواب دادن تمام شعارهای هواداران داماش از طرف ملوان روی جو مخصوصا اواخر نیمه دوم خیلی تاثیر گذاشت.ما رفتیم انزلی به غیر از شعر تو ملوانی کار دیگه ای کردیم؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Hamed9 در جمعه مارس 23, 2012 7:20 pm .
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه مارس 23, 2012 7:20 pm

منم موافق ایجاد تاپیک با مضمون دوستیه رشت و انزلی هستم، اما ما امروز فقط جواب بازیه رفتو بهشون دادیم، من نمیگم که فحش ندادم ولی خدایش ما بچه های اچ کمترین فحاشی رو نسبت به جایگاهای دیگه داشتیم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان