[quote:2b6de9845a="siabagh"]سلام
1-سه تا محله مورد علاقه رشت رو نام ببر؟
2- سه تا محله كمتر مورد علاقه رو هم نا ببر؟[/quote:2b6de9845a]
سلام
1- علی آباد (محل خودمون) و بعد هم همه محله های رشت.
2- بی اغراق می گم، واقعا نمی تونم از محله خاصی برای علاقه یا کمتر علاقه اسم ببرم چون کل شهر رشت رو دوست دارم و نمی تونم تفاوت قائل شم بین بالا و پائین شهرش.
[quote:2b6de9845a="siabagh"]معني ضرب المثل (( كورد كولايَ نازا دي دوشاب پلا ياقا گيره)) چيست؟[/quote:2b6de9845a]
از اون سوال ها بودا... قبلا نشنیدم ولی فکر کنم معنیش این باشه که به یکی خوبی می کنی و بعد یکی دیگه میاد روش عیب و ایراد می ذاره.
[quote:2b6de9845a="hamed-rashti"]1- مره دوست داری ؟؟
2- قبول داری من بهترین کاربر سایتم ؟[/quote:2b6de9845a]
1-من همه هوادارای داماش و رشت رو دوست دارم ، حتی اونایی که از من خوششون نیاد یا رفتارم رو قبول نداشته باشند.
2-نه ، قبول ندارم .
[quote:2b6de9845a="mehran2010"]چه غذاهایی بلدی خوب درست کنی؟
ماشین مورد علاقه ات چیه؟
کدوم روز هفته رو بیشتر از همه دوست داری؟[/quote:2b6de9845a]
1-باقالی قاتق ، و چیزهایی که طبخش راحت باشه مثل ترش کباب و سرخ کردنی ها.
2- به 206 قانعم
3- چهارشنبه
[quote:2b6de9845a="navidmadan"]منم سوال دارم
1.این آقای ناطقی کیه؟؟؟
(نمیدونم توی سایت کسی بالاخره معرفیش کرد یا نه ولی من که ندیدم چیزی واسه همین پرسیدم)
2.تیفوسی های پشت دروازه رو بیشتر باهاشون حال میکنی یا بچه های جایگاه روبرو رو؟؟

[/quote:2b6de9845a]
1-منم دقیق نمی دونم ولی یه چیزایی شنیدم که به تهران و طلا فروش ها ربط داره .
2- من خودم قبلا رو به رو می نشستم . ممکنه بعضی ها ندونند که چطور و چه رفتارهایی رو باید انجام بدن و مثل برخی جایگاه ها که اسم نمی برم توی بازی ساکت باشند اما سر اعتراض حضور داشته باشند اما تمام کسانی که به استادیوم میان بالاخره با یه عشقی میان و هر کس در حد خودش این علاقه رو نشون می ده ...البته پشت دروازه امسال منو به یاد سال های گذشته میندازه و امسال واقعا خیلی خوب کار کردند و این خوب کار کردنشون باعث شده که رو به رو هم عملکر بهتری رو نسبت به سال های قبل داشته باشه تا تماشاگران داماش امسال واقعا نمونه باشند .
[quote:2b6de9845a="Inja-Rasht"]1- چطور وقتت رو تنظیم میکنی که به کارهای این سایت هم برسی؟ (چون اداره این سایت کمی مشکل و زمان بر هست البته با کمک دوستان دیگرت)
2- چه راهکاری میشه در پیش گرفت که در صورت صعود سپیدرود به لیگ برتر اختلافات تکرار نشه؟[/quote:2b6de9845a]
1- درست میگی ... حتی خیلی وقت ها از برخی رفتارها خسته شدم و قصد تعطیلی سایت رو داشتیم ولی به هر حال سعی کردیم با کمی و کاستی هم شده اینجا رو به عنوان یک سایت موثر سرپا نگه داریم . از وقت تفریح و گاها کار و خوابم زدم ... خوشبختانه ساعت خواب منم زیاد نیست .
2- انشالله که دیگه چنین چیزی پیش نمی آد . بعد از تغییر نام تیم از استقلال رشت به پگاه اختلاف نظر ها کم شد و الان تقریبا مردم رشت هر دو تیم رو دوست دارند . سپیدرود به عنوان یک تیم قدیمی و سمبل شهر و داماش به عنوان پرچم دار رشت و استان در لیگ برتر . ما تمام تلاشمون رو برای ادامه همبستگی انجام میدیم ... به نظر من فوتبال رشت اگر به جایگاه واقعی خودش برسه می تونه حتی 3 تیم توی سطح اول ایران داشته باشه و این پتانسیل واقعا در رشت و گیلان وجود داره .
[quote:2b6de9845a="rashti_sarvar"]منو میشناسی ؟؟؟ لباس عید چی خریدی ؟ با قالی پولو دوس داری یا لوبیا پلو؟؟ لوبیا کباب خوردی ؟

نه... شما؟!
به لباس عید اعتقادی ندارم ... به نظرم بی موقع ترین وقت خرید قبل از عیده...
باقالی پولو - آره خیلی زیاد-
پ.ن: آخه اینا چیه می پرسی
[quote:2b6de9845a="MAZIYAR"]من هم پس چند تا سوال كنم همه كه سوال كردن
1-وقتي بعضي كاربران فحاشي ميكنند چه حالي پيدا ميكني؟
2-نظرت در مورد ديگر تيم شهرت،يعني سپيدرود؟
3-وقتي من در مورد جمهوري گيلان و خودمختاري صحبت ميكنم چه حسي بهم پيدا ميكني؟
4-وقتي كاربري بهت ميگم اين سايت خط ميگيره چه حالي پيدا ميكني؟
5-يه سوال ديگه هم دارم كه نميگم

1-میگن چیزی که می دونی رو نپرس... متاسفانه بعضی ها فکر می کنند من میگم از کلمات رکیک استفاده نکنید یعنی رشتی نیستم یا عشق اتحاد داشتن با برخی ها هستم . منم معتقدم یک محیط مجازی که تمام دنیا می تونند بیان و از اونجا دیدن بکنند نشان دهنده فرهنگ اون شهر هست . رشت از دیرباز به عنوان دروازه اروپا و تمدن و فرهنگ ازش یاد میشه... خیلی راحت میشه با برخی جملات و به دور از توهین کری خوند که اثرش از کلمات رکیک هم بیشتره .
2- خودت می گی تیم شهرم ، دوستش دارم اما اگر بخوام با صداقت بگم از برخی هوادارانش که تمایل به تیم رنگی پایتخت دارند که البته تعدادشون واقعا خیلی کم هست خوشم نمی آد. به نظرم اگر علاقه ای هم به تیم های پایتخت وجود داشته باشه نباید با مسئله هواداری یک تیم قاطی بشه . البته بین هواداران داماش هم ممکن هست تعداد کمی به این شکل باشند .
3-بحث های تاریخی و سیاسی وقتی با هم قاطی بشه مشخصا معلومه چه حسی پیدا می کنم چون دو سال داریم روی همین مسائل حرف میزنیم که چنین چیزهایی رو از محیط ورزشی و هواداری این سایت دور کنیم . قرار نیست قوانین رو ارتجاعی کنیم و خودمون رعایت نکنیم.
4-بستگی داره که چطور بگه اما یه چیزی رو هم رک بگم ...از کسانی که همش طلبکار باشند خوشم نمی آد چون از اینجا چیزی جز ضرر بهمون نرسیده که کسی هم بیاد و زحمات بی منت ما رو زیر سوال ببره. در مورد سوالت هم بگم اینجا کمتر شده چنین چیزی رو بگن. لااقل اونهایی که توی جلسات ما بودند یا مطالب رو با دقت می خونند و یا ما رو بشناسند می دونند که خط خطوطی وجود نداره و اون چیزی رو که ما نظرجمعی تشخیص بدیم درست هست رو پیاده می کنیم .افراد خارج از این سایت و دشمنان ما هم هرچقدر می خوان حرف بزنند ذره ای برای من ارزش نداره و فقط اگر هوادار داماشی چنین فکری بکنه سعی می کنم با توضیحاتی از اشتباه درش بیارم .
5- می سر فیدا
[quote:2b6de9845a="majid13"]ببخشید من خیلی سوال پرسیدم ولی بعد این، دیگه سوالی ندارم.

بین غذاهای گیلانی، کدوم رو از همه بیشتر دوست داری و از کدوم بدت میاد؟

خواهش می کنم ، عیبی نداره ..باقالی قاتق و شامی رودباری رو دوست دارم و از میرزاقاسمی به خاطر بادمجونش بدم می آد.
[quote:2b6de9845a="aryanrecord"]منم 2تا سوال دارم.
1-احساست نسبت به تیم های پایتخت چیه؟
2-سامانه پیام کوتاهی که میخواستین واسه سایت بزارین چی شد؟
با تشکر

1- احساس خواصی ندارم . نه تنفر و نه علاقه
2- قرار بود بعد از عید راش بندازیم ولی خب باید فکر کنیم چه کارایی ای ازش می خوایم . شاید اصلا برای این فصل نیازه نباشه اما مسلما به درد خیلی از کسانی که حتی عضو سایت نیستند هم می خوره. کسانی که دائما اینترنت نمی آن خیلی راحت می تونند با این سامانه به کوچکترین خبر مربوط به داماش دسترسی داشته باشند .
[quote:2b6de9845a="ARYANST122"]غیر از مدیرای دیگه سایت اولین کاربری که عضویتشو قبول کردی واسه این سایت کی بود؟؟؟[/quote:2b6de9845a]
راستش دقیق یادم نمی آد و باید تو آرشیو نگاه کنم که زمان بر هست . ولی ترتیب قرار گرفتن کاربران تو بلوک آمار نشون می ده که کدوم کاربر زودتر عضو شده چون بر اساس تاریخ عضویت هست.
[quote:2b6de9845a="armin8651"]سایت
www.fcdamash.ir وابستگی به سایت وارش اسپرت داره؟ (شباهت هایی تو نحوه مدیریت این دو تا سایت دیده میشه)[/quote:2b6de9845a]
منظور از وابستگی رو نفهمیدم اما مدیران اون سایت هم از دوستان ما هستند و قبل از اینکه اونجا رو ایجاد کنند در اینجا بودند و حتی میثم یکی از مدیران اصلی اینجا به حساب می اومد و تا اردیبهشت امسال با هم کار می کردیم.
[quote:2b6de9845a="ba-taasob-2"]نظرت درباره .... چیه؟[/quote:2b6de9845a]
... خالی رو که ببینم به یاد جملاتی مثل ...و زندگی همچنان ادامه دارد می افتم
اگر منظور اینه که به جای کلمات رکیک استفاده بشه مخالفم .