[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کدام یک از سبک های مصاحبه را بیشتر می پسندید؟

مصاحبه به سبک جدید (مانند مصاحبه با ‏miladcivil‏)
9
21%
مصاحبه به سبک قدیم (مانند مصاحبه های گذشته)
33
79%

کل آرا : 42

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه مارس 19, 2012 12:20 pm

منم 2تا سوال دارم.
1-احساست نسبت به تیم های پایتخت چیه؟
2-سامانه پیام کوتاهی که میخواستین واسه سایت بزارین چی شد؟
با تشکر :D :!:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه مارس 19, 2012 12:21 pm

غیر از مدیرای دیگه سایت اولین کاربری که عضویتشو قبول کردی واسه این سایت کی بود؟؟؟
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » دوشنبه مارس 19, 2012 1:23 pm

سایت www.fcdamash.ir وابستگی به سایت وارش اسپرت داره؟ (شباهت هایی تو نحوه مدیریت این دو تا سایت دیده میشه)
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » دوشنبه مارس 19, 2012 3:42 pm

نظرت درباره .... چیه؟
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مارس 19, 2012 4:46 pm

[quote:2b6de9845a="siabagh"]سلام
1-سه تا محله مورد علاقه رشت رو نام ببر؟
2- سه تا محله كمتر مورد علاقه رو هم نا ببر؟[/quote:2b6de9845a]
سلام
1- علی آباد (محل خودمون) و بعد هم همه محله های رشت.
2- بی اغراق می گم، واقعا نمی تونم از محله خاصی برای علاقه یا کمتر علاقه اسم ببرم چون کل شهر رشت رو دوست دارم و نمی تونم تفاوت قائل شم بین بالا و پائین شهرش.

[quote:2b6de9845a="siabagh"]معني ضرب المثل (( كورد كولايَ نازا دي دوشاب پلا ياقا گيره)) چيست؟[/quote:2b6de9845a]
از اون سوال ها بودا... قبلا نشنیدم ولی فکر کنم معنیش این باشه که به یکی خوبی می کنی و بعد یکی دیگه میاد روش عیب و ایراد می ذاره.

[quote:2b6de9845a="hamed-rashti"]1- مره دوست داری ؟؟
2- قبول داری من بهترین کاربر سایتم ؟[/quote:2b6de9845a]
1-من همه هوادارای داماش و رشت رو دوست دارم ، حتی اونایی که از من خوششون نیاد یا رفتارم رو قبول نداشته باشند. :wink:
2-نه ، قبول ندارم .

[quote:2b6de9845a="mehran2010"]چه غذاهایی بلدی خوب درست کنی؟
ماشین مورد علاقه ات چیه؟
کدوم روز هفته رو بیشتر از همه دوست داری؟[/quote:2b6de9845a]
1-باقالی قاتق ، و چیزهایی که طبخش راحت باشه مثل ترش کباب و سرخ کردنی ها.
2- به 206 قانعم :D
3- چهارشنبه

[quote:2b6de9845a="navidmadan"]منم سوال دارم /8/
1.این آقای ناطقی کیه؟؟؟
(نمیدونم توی سایت کسی بالاخره معرفیش کرد یا نه ولی من که ندیدم چیزی واسه همین پرسیدم) /8/
2.تیفوسی های پشت دروازه رو بیشتر باهاشون حال میکنی یا بچه های جایگاه روبرو رو؟؟ :lol:[/quote:2b6de9845a]
1-منم دقیق نمی دونم ولی یه چیزایی شنیدم که به تهران و طلا فروش ها ربط داره .
2- من خودم قبلا رو به رو می نشستم . ممکنه بعضی ها ندونند که چطور و چه رفتارهایی رو باید انجام بدن و مثل برخی جایگاه ها که اسم نمی برم توی بازی ساکت باشند اما سر اعتراض حضور داشته باشند اما تمام کسانی که به استادیوم میان بالاخره با یه عشقی میان و هر کس در حد خودش این علاقه رو نشون می ده ...البته پشت دروازه امسال منو به یاد سال های گذشته میندازه و امسال واقعا خیلی خوب کار کردند و این خوب کار کردنشون باعث شده که رو به رو هم عملکر بهتری رو نسبت به سال های قبل داشته باشه تا تماشاگران داماش امسال واقعا نمونه باشند .

[quote:2b6de9845a="Inja-Rasht"]1- چطور وقتت رو تنظیم میکنی که به کارهای این سایت هم برسی؟ (چون اداره این سایت کمی مشکل و زمان بر هست البته با کمک دوستان دیگرت)
2- چه راهکاری میشه در پیش گرفت که در صورت صعود سپیدرود به لیگ برتر اختلافات تکرار نشه؟[/quote:2b6de9845a]
1- درست میگی ... حتی خیلی وقت ها از برخی رفتارها خسته شدم و قصد تعطیلی سایت رو داشتیم ولی به هر حال سعی کردیم با کمی و کاستی هم شده اینجا رو به عنوان یک سایت موثر سرپا نگه داریم . از وقت تفریح و گاها کار و خوابم زدم ... خوشبختانه ساعت خواب منم زیاد نیست .
2- انشالله که دیگه چنین چیزی پیش نمی آد . بعد از تغییر نام تیم از استقلال رشت به پگاه اختلاف نظر ها کم شد و الان تقریبا مردم رشت هر دو تیم رو دوست دارند . سپیدرود به عنوان یک تیم قدیمی و سمبل شهر و داماش به عنوان پرچم دار رشت و استان در لیگ برتر . ما تمام تلاشمون رو برای ادامه همبستگی انجام میدیم ... به نظر من فوتبال رشت اگر به جایگاه واقعی خودش برسه می تونه حتی 3 تیم توی سطح اول ایران داشته باشه و این پتانسیل واقعا در رشت و گیلان وجود داره .

[quote:2b6de9845a="rashti_sarvar"]منو میشناسی ؟؟؟ لباس عید چی خریدی ؟ با قالی پولو دوس داری یا لوبیا پلو؟؟ لوبیا کباب خوردی ؟ :lol:[/quote:2b6de9845a]
نه... شما؟! :roll: :D
به لباس عید اعتقادی ندارم ... به نظرم بی موقع ترین وقت خرید قبل از عیده...
باقالی پولو - آره خیلی زیاد-
پ.ن: آخه اینا چیه می پرسی :roll:

[quote:2b6de9845a="MAZIYAR"]من هم پس چند تا سوال كنم همه كه سوال كردن
1-وقتي بعضي كاربران فحاشي ميكنند چه حالي پيدا ميكني؟
2-نظرت در مورد ديگر تيم شهرت،يعني سپيدرود؟
3-وقتي من در مورد جمهوري گيلان و خودمختاري صحبت ميكنم چه حسي بهم پيدا ميكني؟
4-وقتي كاربري بهت ميگم اين سايت خط ميگيره چه حالي پيدا ميكني؟
5-يه سوال ديگه هم دارم كه نميگم :lol:[/quote:2b6de9845a]
1-میگن چیزی که می دونی رو نپرس... متاسفانه بعضی ها فکر می کنند من میگم از کلمات رکیک استفاده نکنید یعنی رشتی نیستم یا عشق اتحاد داشتن با برخی ها هستم . منم معتقدم یک محیط مجازی که تمام دنیا می تونند بیان و از اونجا دیدن بکنند نشان دهنده فرهنگ اون شهر هست . رشت از دیرباز به عنوان دروازه اروپا و تمدن و فرهنگ ازش یاد میشه... خیلی راحت میشه با برخی جملات و به دور از توهین کری خوند که اثرش از کلمات رکیک هم بیشتره .
2- خودت می گی تیم شهرم ، دوستش دارم اما اگر بخوام با صداقت بگم از برخی هوادارانش که تمایل به تیم رنگی پایتخت دارند که البته تعدادشون واقعا خیلی کم هست خوشم نمی آد. به نظرم اگر علاقه ای هم به تیم های پایتخت وجود داشته باشه نباید با مسئله هواداری یک تیم قاطی بشه . البته بین هواداران داماش هم ممکن هست تعداد کمی به این شکل باشند .
3-بحث های تاریخی و سیاسی وقتی با هم قاطی بشه مشخصا معلومه چه حسی پیدا می کنم چون دو سال داریم روی همین مسائل حرف میزنیم که چنین چیزهایی رو از محیط ورزشی و هواداری این سایت دور کنیم . قرار نیست قوانین رو ارتجاعی کنیم و خودمون رعایت نکنیم.
4-بستگی داره که چطور بگه اما یه چیزی رو هم رک بگم ...از کسانی که همش طلبکار باشند خوشم نمی آد چون از اینجا چیزی جز ضرر بهمون نرسیده که کسی هم بیاد و زحمات بی منت ما رو زیر سوال ببره. در مورد سوالت هم بگم اینجا کمتر شده چنین چیزی رو بگن. لااقل اونهایی که توی جلسات ما بودند یا مطالب رو با دقت می خونند و یا ما رو بشناسند می دونند که خط خطوطی وجود نداره و اون چیزی رو که ما نظرجمعی تشخیص بدیم درست هست رو پیاده می کنیم .افراد خارج از این سایت و دشمنان ما هم هرچقدر می خوان حرف بزنند ذره ای برای من ارزش نداره و فقط اگر هوادار داماشی چنین فکری بکنه سعی می کنم با توضیحاتی از اشتباه درش بیارم .
5- می سر فیدا

[quote:2b6de9845a="majid13"]ببخشید من خیلی سوال پرسیدم ولی بعد این، دیگه سوالی ندارم. :lol:
بین غذاهای گیلانی، کدوم رو از همه بیشتر دوست داری و از کدوم بدت میاد؟ /17/[/quote:2b6de9845a]
خواهش می کنم ، عیبی نداره ..باقالی قاتق و شامی رودباری رو دوست دارم و از میرزاقاسمی به خاطر بادمجونش بدم می آد.

[quote:2b6de9845a="aryanrecord"]منم 2تا سوال دارم.
1-احساست نسبت به تیم های پایتخت چیه؟
2-سامانه پیام کوتاهی که میخواستین واسه سایت بزارین چی شد؟
با تشکر :D :!:[/quote:2b6de9845a]
1- احساس خواصی ندارم . نه تنفر و نه علاقه
2- قرار بود بعد از عید راش بندازیم ولی خب باید فکر کنیم چه کارایی ای ازش می خوایم . شاید اصلا برای این فصل نیازه نباشه اما مسلما به درد خیلی از کسانی که حتی عضو سایت نیستند هم می خوره. کسانی که دائما اینترنت نمی آن خیلی راحت می تونند با این سامانه به کوچکترین خبر مربوط به داماش دسترسی داشته باشند .

[quote:2b6de9845a="ARYANST122"]غیر از مدیرای دیگه سایت اولین کاربری که عضویتشو قبول کردی واسه این سایت کی بود؟؟؟[/quote:2b6de9845a]
راستش دقیق یادم نمی آد و باید تو آرشیو نگاه کنم که زمان بر هست . ولی ترتیب قرار گرفتن کاربران تو بلوک آمار نشون می ده که کدوم کاربر زودتر عضو شده چون بر اساس تاریخ عضویت هست.

[quote:2b6de9845a="armin8651"]سایت www.fcdamash.ir وابستگی به سایت وارش اسپرت داره؟ (شباهت هایی تو نحوه مدیریت این دو تا سایت دیده میشه)[/quote:2b6de9845a]
منظور از وابستگی رو نفهمیدم اما مدیران اون سایت هم از دوستان ما هستند و قبل از اینکه اونجا رو ایجاد کنند در اینجا بودند و حتی میثم یکی از مدیران اصلی اینجا به حساب می اومد و تا اردیبهشت امسال با هم کار می کردیم.

[quote:2b6de9845a="ba-taasob-2"]نظرت درباره .... چیه؟[/quote:2b6de9845a]
... خالی رو که ببینم به یاد جملاتی مثل ...و زندگی همچنان ادامه دارد می افتم :D
اگر منظور اینه که به جای کلمات رکیک استفاده بشه مخالفم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه مارس 19, 2012 4:47 pm

تا حالا عاشق شدی ؟ چند تا دوست د خ ت ر داشتی ؟ :x
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مارس 19, 2012 4:50 pm

[quote:eddcb4b1d2="rashti_sarvar"]تا حالا عاشق شدی ؟ چند تا دوست د خ ت ر داشتی ؟ :x[/quote:eddcb4b1d2]
از این سوالا نپرسید .یه دونش رو جواب دادم بسه... جوابی ندارم :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه مارس 19, 2012 4:59 pm

[quote:2f6576b1db="MEHRDAD"][quote:2f6576b1db="rashti_sarvar"]تا حالا عاشق شدی ؟ چند تا دوست د خ ت ر داشتی ؟ :x[/quote:2f6576b1db]
از این سوالا نپرسید .یه دونش رو جواب دادم بسه... جوابی ندارم :wink:[/quote:2f6576b1db]
راستشو بگو ده بره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه مارس 19, 2012 5:03 pm

من مهرداد رو دوست دارم تو این یک سالی که باهاش اشنا شدم خیلی خوبه بیشتره وقتها هم تو بازیهای داماش نزدیک به هم میشینیم. سوال هایی که ازش پرسیدم فقط شوخی بود واسه خندیدن در کل من خصوصیات اخلاقی مهرداد رو میدونم خیلی با اخلاق و با شخصیته. بین منو مهرداد حتی اختلاف رنگی هم پیش اومده بود که تقصیر خودم بود ولی همچی حل شد. حالا شده یکی از بهترین دوستام. هیچوقت یادم نمیره جا داره بگم وقتی مل مل رو تو انزلی شکست داده بودیم مهرداد اشک شوق ریخت. جا داره از تمام زحماتی که واسه این سایت میکشه تشکر کنم و امیدوارم مسئولین باشگاه هم قدر زحماتشو بدونن چون من اعتقاد دارم که فقط بازیکنا نسیتن که زحمت میکشن کسایی هم هستن که بدون هیچ درامدی از باشگاه واسه این تیم زحمت میکشن چه تو باخت تیم چه برد تیم همیشه پشت تیم هستن. بازم از زحمات مهرداد ممنوم و جا داره سال نو رو بهش تبریک بگم و سال 91 سالی خوب و شادی برای مهرداد عزیز و تمام کاربرای سایت و همچنین سالی پر از موفقیت و سر افرازی برای تیم محبوب شهرمون داماش باشه/3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » دوشنبه مارس 19, 2012 6:34 pm

من چندتا سوال میپرسم از داش مهرداد خودمون ولی بی صبرانه منتظرم مازیار روی صندلی بشینه چون هم محلی قدیم هستیم و دوستای دوران کودکی بودیم برای همین چند سوال از اون زمان دارم
1-موقع خرید اهل چونه زدن هستید؟
2-چه کسی تو زندگیتون بیشترین تاثیر رو گذاشته؟
3-دغدغه ی این روزهاتون چیه؟
4-به نظر شما سایت نامرتو به عنوان یه سایت تفریحی در چه سطحی هست
در آخر همنظرتو در مورد این شخصیتها بگویید اگه توضیحی در موردشون خواستید بدید یا فکر میکنید مطلب جالبی در موردشون میدونید بگویید تا ما هم بدونیم1

دکتر علی شریعتی

صادق هدایت

احمد شاملو

ادولف هیتلر

رضاخان پهلوی

مهران مدیری

ادیسون

تام هنکس

ابراهام لینکلن

فروغ فرخزاد

/10/ حالا حالشو ببر /13/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [اولین مصاحبه با مدیر سایت {مهرداد} افتتاح شد]

پستتوسط majid13 » دوشنبه مارس 19, 2012 7:32 pm

دوستان با توجه به زیاد بودن سوالات از آقا مهرداد، احساس کردم که وقت مصاحبه با آقا مهرداد ۱روز دیگه ادامه داشته باشه /13/
در ضمن طی مشورتی که با آقا مهرداد داشتم قرار شد که هر ۳روز از یک کاربر بمدت ۲۴ساعت مصاحبه انجام بشه و پس از اتمام مصاحبه (۲۴ساعت) تاپیک توسط مدیران سایت قفل بشه تا مصاحبه با کاربر بعدی.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در دوشنبه مارس 19, 2012 10:09 pm .
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مارس 19, 2012 9:28 pm

[quote:7102029790="eparsi"]من چندتا سوال میپرسم از داش مهرداد خودمون ولی بی صبرانه منتظرم مازیار روی صندلی بشینه چون هم محلی قدیم هستیم و دوستای دوران کودکی بودیم برای همین چند سوال از اون زمان دارم
1-موقع خرید اهل چونه زدن هستید؟
2-چه کسی تو زندگیتون بیشترین تاثیر رو گذاشته؟
3-دغدغه ی این روزهاتون چیه؟
4-به نظر شما سایت نامرتو به عنوان یه سایت تفریحی در چه سطحی هست
در آخر همنظرتو در مورد این شخصیتها بگویید اگه توضیحی در موردشون خواستید بدید یا فکر میکنید مطلب جالبی در موردشون میدونید بگویید تا ما هم بدونیم1

دکتر علی شریعتی

صادق هدایت

احمد شاملو

ادولف هیتلر

رضاخان پهلوی

مهران مدیری

ادیسون

تام هنکس

ابراهام لینکلن

فروغ فرخزاد

/10/ حالا حالشو ببر /13/[/quote:7102029790]

1- صد در صد ! اصلا شک نکن... من واسه دوستام تخفیف میگیرم :D
2- نمی خوام فرمالیته پاسخ بدم ولی میشه گفت فعلا هیچکس اونقدرها روی من تاثیر گذار نبوده ... البته به غیر از پدر و مادر!
3- آینده
4- بدور از اغراق میگم ، واقعا سایت خوب و نسبتا کاملی هست . می دونید که من کلا با کسی تعارف ندارم و اگر مشکلی داشت یا ایده ای نیاز بود حتما به خودت می گم.
5- عجب شخصیت هایی! خب من نمی دونم چی باید بگم ولی شده یه کلمه هم باشه ازشون می گم... خب شروع می کنیم! :
دکتر علی شریعتی : اینقدر که ازش جمله و نقل قول خوندم ،گاهی فکر می کنم تمام طول عمرش رو گذاشته تا جملات آموزنده یا به یاد موندنی بگه!
صادق هدایت : دنبالش نرفتم و فقط از آثارش بوف کور رو می شناسم و می دونم که حدود 60 سال پیش تو پاریس با خودکشی از دنیا رفت .
احمد شاملو : استاد بزرگ شعر معاصر که تاثیر زیادی بر روی شعر نوی داشته.
ادولف هیتلر : دیکتاکتوری که بزرگ شد اما بزرگ تر از او هم در دنیا بوده و هستند .
رضا خان پهلوی : متنفرم ازش
مهران مدیری : همه میگن پدر طنز ایران و من هم به کارهای طنزش خیلی اعتقاد دارم اما به نظر شخصیتی مثل عادل فردوسی پور تو فوتبال داره ! یعنی یه شخصیت تاثیرگذار در طنز ایران که گاهی می خواد از موقعیتش سو استفاده کنه و یا به یه سری موارد توجه نمی کنه (به قصد یا غیر عمد)
ادیسون : جاش تو بهشته ... ! :wink:
تام هنکس : بازیگر و دوبلور بزرگ آمریکایی .
آبراهام لینکلن : شخصیتی که نظام برده داری آمریکا رو برداشت . فقط همینو می دونم
فروغ فرخزاد : جمله ای به ذهنم نمی رسه اما در عمر کوتاهش خدمت بزرگی به جامعه شعر و ادب کرد .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

‏ ‏DAMASH

پستتوسط majid13 » دوشنبه مارس 19, 2012 10:21 pm

بازم سوال دارم :x
۱: اسم یه آهنگی که خیلی باحاش خاطره دارید؟
‏۲: آخرین کتابی که خونديد چي بود و كي بود؟

نظرتون در مورد اشخاص زیر:
رضا نظری
‏ ‏MAZYAR‏
نیکبخت واحدی
آقاسی
آرشاوین
جنیفر لوپز
عباس قادری :D
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در سه شنبه مارس 20, 2012 4:55 pm .
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

Re: مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [اولین مصاحبه با مدیر سایت {مهرداد} افتتاح شد]

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه مارس 20, 2012 7:39 am

[quote:6478dcebb1="majid13"]بازم سوال دارم :x
۱: اسم یه آهنگی که خیلی باهاش خاطره دارید؟
‏۲: آخرین کتابی که خوندید چی بود و کی بود؟
نظرتون در مورد اشخاص زیر:
رضا نظری
‏ ‏MAZYAR‏
نیکبخت واحدی
آقاسی
آرشاوین
جنیفر لوپز
عباس قادری[/quote:6478dcebb1]

1- آهنگ خاصی یادم نمی آد اما همیشه آهنگ های وجود داشتند که خوندن یا شنیدنش برام خاطراتی رو زنده می کنه مثل آهنگ سلام آخر احسان یا دو تا از آهنگ های رضا صادقی و چندین آهنگ دیگه.
2- یه زمانی زیاد کتاب می خوندم ولی الان نه حوصلش رو دارم و نه وقت اینکار رو. فکر می کنم آخرین کتابی که خوندم یه رمان به شکل کتاب الکترونیکی بوده .
3-
رضا نظری : طناز مغرور. طنزش فقط با شوخی های کلامی یا رفتاری همراه هست و تقریبا هیچ پیامی رو با خودش نداره . برعکس اون چیزی که خیلی ها از کمدین ها انتظار دارند رضا نظری در دنیای واقعی آدم حساس و زودرنجی هست که کمتر اتفاق بیفته که با طنز از کنار موضوعی بگذره و همیشه به قضایا جدی نگاه می کنه.
MAZIYAR : کم من رو دچار دردسر نکرده و خودشم خوب می دونه که منظورم چیه، اما خب دیگه...! انصافا مازیار تا جایی که تونسته به این سایت کمک کرده و چیزی رو دریغ نکرده.. به خاطر زحماتی که می کشه ازش تشکر می کنم.
نیکبخت واحدی : یاد اون موقع هایی می افتم که توی ابومسلم بازی می کرد و چه تریپی داشت و بعد که رفت پایتخت چه تیپی شد .
آغاسی : ماندگار همراه با یه سبک خاص
آرشاوین : نظری ندارم!
جنیفر لوپز : منشوری ! :wink:
عباس قادری : برعکس خیلی ها باهاش حال نمی کنم :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط ardavan » سه شنبه مارس 20, 2012 1:03 pm

سلام مهرداد جان سال نو مبارک. دیگه دوستان که همه جور سئوالیو پرسیدن . یه انتقادم بکنم از دوستان . اینجور تاپیک ها واسه آشنایی بیشتر کاربرا با همدیگست نه سئوال در مورد سایز و مارک جوراب و جنس سوسک مورد تنفر که بال دار باشه یا شاخدار. آقا من 2 تا سئوال دارم:
1. نظرت در مورد بافت تیمی داماش چیه؟ یعنی بهتره بومی باشه ؟یا نه. هرکسی میتونه کمک کنه به تیم اضافه بشه
2. افشین ناظمی رو در حد سرمربی گری واسه داماش می دونی؟
نکته: با توجه به نوع سئوالاتی که پرسیدم و اینکه این سایت تو راداره بازیکنا و سایر عوامل تیمه ممکنه جواب ها با سیاست خاصی جواب داده بشه که مشکلی نیست /8/
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان