[quote:38212df349="raincityboy"]هدف گزارید برای پر بازدید ترین سایت شمال کشور چیه؟
با این که وارش اسپرت تمام خبرهاش مربوط به داماش موثق است بهتر نیست که به صورت یک خبر گزاری باشگاه داماش تبدیل شود؟البته در کنار استقلال کاری و داشتن سایت پایگاه هواداران[/quote:38212df349]
1- البته پربازدیدترین سایت ورزشی نه پربازدیدترین سایت شمال. فکر می کنم تا الان به خیلی از اهدافی که می خواستیم رسیدیم و با کمک کاربران سایت تقریبا به یک سایت موثر ورزشی تبدیل شدیم . اون دسته از کاربران و دوستانی که حداقل دو سال در محیط هواداری مجازی بودند فکر می کنم بهتر این مسئله رو می تونند درک کنند . مهمترین مشکل ما اینه که به هیچ وجه ساپورت مالی یا ارگانی یا پشتیبانی نمیشیم وگرنه حتی به این حد هم قانع نمی شدیم اما با این بضاعت و وقت همین که بتونیم اینجا رو سرپا نگه داریم فکر کنم کار بزرگی رو انجام دادیم . شاید خیلی ها فکر کنند سایت های دیگر هواداری هم مثل ما هستند و حامی خاصی ندارند ، ولی مطمئن باشید این طور نیست . این رو هم اضافه کنم که منظور من از حامی فقط به یک شخص که مالی ساپورت کنه نیست .
خدا رو شکر می کنم که برخلاف برخی سایت ها وارش اسپرت هرگز اسیر خط و خط دهی نشده و اون چیزی رو که از نظرش درست بوده رو پیاده کرده و کاربران باهاش موافق یا مخالف بودند . این تفاوت نظرها خودش از آزادی بیان هست وگرنه می تونستیم مثل بعضی از سایت ها 20-30 نفر کاربر خاص رو برداریم که بشینند فقط برای ما اون تفسیری که خود ما دوست داریم رو انجام بدن .
2-فکر می کنم به نوعی سوال اول و دوم رو با هم جواب دادم . خود من هم چنین چیزی رو دوست دارم اما این مستلزم این هست که به شکل حرفه ای و به عنوان حرفه اینکار رو انجام بدیم .
[quote:38212df349="saeed0131"]کدوم بازیکن داماشو بیشتر از همه دوست داری
به عنوان هوادار آینده باشگاه داماشو چطور میبینی
چرا ازدواج نکردی تا حالا :دی

[/quote:38212df349]
1-نمی تونم از بازیکن خاصی اسم ببرم . تمام کسانی که برای داماش و فوتبال رشت زحمت بکشند از نظر من محبوب و دوست داشتنی اند.
2- افتخار ما این هست که باشگاه های برتر فوتبال رشت یعنی داماش (پگاه) و سپیدرود حداقل طی 10 سال اخیر کاملا به شکل خصوصی اداره شدند . شاید همین مسئله بوده که برخلاف دیگر تیم استان مشکلات بیشتری به سراغ این تیم اومده... هواداران تیم ملوان همیشه برای کری هم که شده تغییر نام این تیم رو به رخ می کشند اما مطمئنا اگر این تیم یک ارگان دولتی حامیش بود این اتفاق نمی افتاد که این خودش نشان از مظلوم بودن فوتبال رشت داره . به هر حال نیروی دریایی حتی اگر کمک آنچنانی مالی هم نکنه مزیت هایی رو داره یکی از اون ها همین حفظ نام هست.
3- چون
نمیشه به ازدواج ساده نگاه کرد و من فکر می کنم حالا حالاها و تا چند سال آینده شرایطش رو ندارم .
[quote:38212df349="majid13"]۱: ساله ۹۰ رو چطور دیدید؟
۲: اگه برگردید به ۱۰سال قبل، باز هم همین راه رو برا زندگیتون انتخاب میکنید؟
۳: بجز فوتبال، به چه ورزشی علاقه دارید؟
۴: نظرتون در مورد ملوان بندر انزلی؟[/quote:38212df349]
1- هر چی که بوده گذشته... برای من یه سالی بود مثل همه سال های قبل!
2- نه ! البته منظورم این نیست که به عنوان مثال دیگه هوادار این تیم نمی شدم

... تو زندگی اشتباهات زیادی رو داشتم که اگر می شد به 10 سال قبل برگردم می تونستم خیلی چیزها رو عوض کنم .
3- والیبال رو هم دوست دارم .
4- تیم دیگه استانمون هست . اما کاش خودشون هم همین رو قبول داشتند !!!
این واقعا از ته دلم میگم که خیلی دوست داشتم این کری های بین هواداران دو تیم فقط کری باشه و فحش و فحاشی از تو استادیوم ها برداشته بشه اما این رو می دونیم که درست شدن این قضیه به این راحتی ها نیست و باید هر دو طرف هم بخوان که با این وضعیتی که من می بینم فکر نکنم حالا حالاها درست بشه. چه اشکالی داشت به جای شعارهای همراه فحش مثلا بگیم داماش/ سرور ملوانه یا برعکس این قضیه . منظورم من فقط به هواداران رشتی و زیر سوال بردنشون نیست و به خوبی می دونم که هواداران رشتی همیشه موقعیت شناس بودند و شروع کننده این قضایا نبودند .
من یه نکته ای رو بگم که متاسفانه هواداران و حتی مسئولین ملوان فکر می کنند با کوبیدن داماش و رشت موفق تر هستند که نمونه ای از این حرفم رو می تونید در برخی صحبت های آقای صالح نیا ببینید که به پول خرج کردن داماش ایراد می گرفت و می ترسید که اگر داماش خرج کنه و پابرجا بمونه دیگه ملوان نمی تونه با ارقام کم تیم داری کنه...و حتی استعداد های استان هم بیشتر به سمت داماش جذب می شن . در حالی که ایشون باید تلاشش رو روی تیم خودش می ذاشت .
من برای یک بار هم که شده یادم نمی آد بازیکنان داماش یا مسئولین تیم ما باعث ایجاد تنش ها شده باشند و حتی خود هواداران تیم ملوان هم نمی تونند یه مثال در این مورد بیارند .