[quote:feb841d586="raincityboy"][quote:feb841d586="navidmadan"][quote:feb841d586="raincityboy"][quote:feb841d586="navidmadan"]شک ندارم کادر فنیه هر دو تا تیم واسه اینکه بازیکناشون آسیب نبینن بهشون میگن بزننین زیرشو بازیو ببندین مساوی تموم شه بره ,,, ما که ماشالا تیممون توی آفتابم بازی بکنه همش میزنیم زیرش , امروز که دیگه جای خود داره ![/quote:feb841d586]
دوست عزیز تمام کامنتهای شما زیر نظر دارم چرا انقدر موج منفی میدید؟

[/quote:feb841d586]
نظرمو دارم میگم ,,,, حرف ناحق اگه میزنم بگید ...........................................................................................................................[/quote:feb841d586]
ابن حرف حق شما با این بازدیدی که مهمان های محترم از شهر های دیگه نظرات شما میخونند وقتش الان نیست، الان فقط حمایت و اطلاع رسانی برای بازی کردن در عضدی همه ما از شورای تامین گله داریم ولی سردار هم بازی می کردیم یک مشکلاتی بود که شاید عضدی به نفع ما شد

[/quote:feb841d586]
من که از خدامم بود بازی بیفته عضدی که بتونم بیام ورزشگاه ,,,, فقط حرفم این بود که تیمای ما (کلا توی همه ایران) توی بهترین شرایط آبو هوایی بزن زیرش بازی میکنن , چه برسه به الان ,,,, چون بازی اهمیتش زیاده گفتم شایسته بود بازی رو 1 روز عقب مینداختنش که لذت دربیو میبردیم ,,, همین ,,,,, ما که میاییم امروز ورزشگاه تا نفس داریمم حمایت میکنیم از داماش......