[quote:14acdb6522="chile1369"]مهرداد من چون بچه لشت نشا هستم حداقل اینو خبر دارم که چون نزهتی و رستمی بچه انزلیچی لیچا هستن قرار از اونجا بچه ها با مینی بوس بیان.
لشت نشا اکثرا بخاطر این بازیکنا و دکتر تامینی اکثرا دلشون با ملوانه.
برا من فرقی نمیکنه نتیجه چی بشه هر چی میخواد بشه اما مساوی نشه. 3امتیاز تو گیلان بمونه مثه بازی رفت.[/quote:14acdb6522]
آقا من هم نگفتم که ملوان تو شهرهای دیگه حالا به هر دلیلی که یکیش رو شما گفتی هوادار نداره... صد در صد هوادار داره و حتما هم میان ، اما این خبر شما یه حرفی هست که از زبان شما خارج شده رو یه کاربر دیگه ای می تونه برعکسش رو بگه مثل همینی که اروند گفت و اینطور خبرها رو به گفته هر کاربری نمیشه تائیدش کرد و به عنوان یه خبر رسمی توی صفحه اصلی سایت و متن یک خبر آورد. اون هم به این وسعت که از شهرهای مختلف و هماهنگ قصد دارند بیان جالب توجه هست چون یادم نمی آد ماشالله نورچشمی های پایتخت هم اینقدر هماهنگ نیستند .
می خوام یه مثال بزنم... شما تا حالا دیدید برای بازیهای بزرگ مثل همین بازی یا استقلال ، پرسپولیس و... ما بگیم فلان قدر هوادار قرار هست ( قراااار هست!!) با این تعداد مینی بوس یا این تعداد هماهنگ بیان استادیوم؟! بله ما اعلام کردیم از شهرهای دیگه اومدن اما بعد از اینکه توسط برخی منابع یا خودمون و یا بنر و پرده هاشون شناسایی شدند و بعد از بازی گفتیم..