[quote:47cc824cb6="Rashti0131"]اقا وابدید اونارو اون سایت کلا 4تا کاربر داره که فقط بلدن اونجا حرف مفت بزننو عقده هاشونو خالی کنن اونارو زیاد جدی نگیرید.من بهشون پیشنهاد میکنم اسم اون سایت بزارن عقده ای ها چون واقعا هیچ شباهتی به سایت هواداران نداره گرچه بازم میگم کسی اونارو به حساب نمیاره جالبه تو کامنتاشون میگن اینجا بهشون بی احترامی میشه من در جوابشون میگم اول بی احترامی کار خیلی سختی نیست دوما بچه های این سایت مثل شما عقده ای و بی...نیستن که به خودشون اجازه بدن به خانواده کسی توهین کنن که اگه هم توهینی بشه مدیرای سایت برخورد جدی میکنن. اونا حتی به خودشونم رحم نمیکنن یادمه چند وقت پیش بدترین فحش هارو به صالح نیا پدر فوتبال عنزلی پهلوی قازیان که تیم دومش پرسپولیسه/10/

میدادن این دیگه ماهییت اصلی انزلیچی هارو نشون میده شاید حق با پژمان نوری رضوانشهری که همه چیزشو از رشت به دست آورده باشه 80درصد مردم انزلی ترکن بقیه هم... ببخشید ولی مجبور شدم یه سری توضیحاتو درباره مشخصات اون چندتا متوهم بدم.بهتره ما اون شهرک نشینهای دهاتی رو به حساب نیاریم و به سایت درپیتشون نریم.
دنیا فقط رشت

تیم فقط داماش/23/

[/quote:47cc824cb6]
خواهشا از ... استفاده نکنید!
در مورد اون سایت صحبت نکنیم بهتره!به قول کامبیز حسینی:اسمش را نمیدانم اگر هم بدانم نمیگویم تا بزرگ شود!