[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadss22 » پنج شنبه مارس 15, 2012 10:50 am

ساعت 12 اونجام من /11/ /11/ /11/ /11/
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مارس 15, 2012 11:10 am

واقعا متاسفم برای کسایی که اینطوری راجع به محمد غلامی میگن، واقعا یادتون رفت غلامی چه گلایی واسمون زد، یادتون رفت همیشه تا آخرین زورش هم مایع گذاشت، من پیش بینی میکردم که همچین مصحابهی بکنه و این کاملا طبیعی بود ما نمیتونیم که انکار کنیم محمد غلامی فوتبالشو مدیون ملوان نیست! هر بازیکنی هم جای غلامی بود همین حرفو میزد.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » پنج شنبه مارس 15, 2012 11:29 am

دوست عزیز majid13
بهتره متاسف باشی برای کسی که لباس داماش تنش هست ولی قلبش برای تیم دیگه میتپه وهمچنین برای طرفداران پروپاقرصش اگه غلامی یه ذره تعصب داره به تیم داماش . بخاطر اینکه تو این تیم در حال حاضر داره بازی میکنه وگرنه تعصبش همون ملوان هستش, چون اگه غیر از این بود بازی رفت رو 3 کارته نمیشد. حالا اگه شما ساده هستی قرار نیست دیگران هم مثل شما باشن !!! فکر کنم اینجوری که شما مدارا میکنید شاید هم بعد از زدن گل به ملوان !!! شایدم گل !!! ( امیدوارم بعد از زدن گل نگه از دستم در رفت نمیخواستم بزنم :D ) شروع کنه به گریه کردن وزیر پیراهن داماش, ملوان رو بپوشه و بهمون نشون بده . فکر کنم خیلی باید براتون دلچسب باشه چنین حرکتی .
با امید به اینکه تمام بازیکنان حاضر در میدان برای داماش کم نزارن و با تمام قوا به مصاف این تیم برن . وگرنه همون بهتر که دیگه تو این تیم حضور نداشته باشن .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط yaran-mirzakochak در پنج شنبه مارس 15, 2012 11:32 am .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه مارس 15, 2012 11:32 am

امروز محمد غلامی گفت با تمام وجود برای داماش بازی میکنم ... و خودتون هم میبینید ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مارس 15, 2012 11:42 am

چه ربطی داشت! من که خودمم گفتم که اگه به ملوان تعصب داشته باشه طبیعیه چون فوتبالشو از اونجا شروع کرد. ولی با این شرایط بازم همیشه یکی از با تعصب ترینایه تیم بود، ولی حالا اگه سر بازی شنبه کمکاری کرد(که مطمعنم نمیکنه) شما بیا اینارو بگو!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » پنج شنبه مارس 15, 2012 11:57 am

[quote:fc8ceef411="majid13"]چه ربطی داشت! من که خودمم گفتم که اگه به ملوان تعصب داشته باشه طبیعیه چون فوتبالشو از اونجا شروع کرد. ولی با این شرایط بازم همیشه یکی از با تعصب ترینایه تیم بود، ولی حالا اگه سر بازی شنبه کمکاری کرد(که مطمعنم نمیکنه) شما بیا اینارو بگو![/quote:fc8ceef411]
شما مثل اینکه زیاد برات مهم نیست !!! اگه مسئله برعکس اتفاق می افتاد نظر دوستان مخالف اصلآ این نبود . که واقعآ هم درست هستش. خوبه حالا انزلیچی نیست !!! راستی دکمه تشکر هم از دستم اشتباهی زده شد مهم نیست .
بحرحال برای ما مهم داماش ونام شهرمان و بازیکنان تعصبی تیم هستش . اونهای نمک میخورن قدر نمک دادن رو میدونن. :wink:
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه مارس 15, 2012 12:07 pm

من امروز بعد اينهمه كه همه گفتن انزلي چي ها دارن به ما تهين ميكنن رفتم تو سايتشون من خيلي كم ديدم سايت ما بچه ها توهين كن اونجا همش از توهين ما ميگن من كه چيزه خاصي نديدم ولي اونجا چه خبر بود كاري به چيزايي كه گفتن ندارم ولي تصميم گرفتم بخاطر اين انزليچي ديگه تمام سعيمو كنم كه بهشون توهين نكنم
[b:457e6491d9]بنیامین و یارسان عزیز.

وقتی کسی به ما توهین نمیکنه خیلی کار بزرگی نیست که ما هم توهین نکنیم. زمانی فرهنگ بالای خودمونو نشون میدیم که با حماقت یه احمق ، از دایره تمدن خارج نشیم.

باور کنید فحش و ناسزا نه چیزی به گوینه اضافه میکنه و نه از شنونده کم میکنه. نمیگم ناسزا بشنویم و ساکت باشیم ولی نباید خودمون شروع کننده یه جریان احمقانه باشیم.

معنی غیرت این نیست که وقتی 100 تا رشتی فوش ميدن ما هم تمام رشتیا رو بگیریم زیر فحش.

یه خورده از بیرون به این قضیه نگاه کنید. از دید یه غریبه ، ما هر دو گروه یه عده انسان اولیه هستیم . کسی هم کار نداره که اول کی بود که شروع کرد.

جالبه که پای صحبت رشتیا بشینی از بددهنی انزلی چیا میگن و خودشونو ته فرهنگ میدونن. پای صحبت همشهریای خودت بیشینی رشتیا رو متهم میکنن. یک طرفه به قاضی رفتن یعنی همین .

برای بزرگ بودن لازم نیست بقیه رو کوچک کنیم ... [/b:457e6491d9]
متوجه شدم تو انزليم آدم با فرهنگ هست بخاطر همين سعي كنيم خويشتن دار باشيم
وسلام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه مارس 15, 2012 12:11 pm

انزلیچیها میدونن میبازن دارن حاشیه درست میکنن... /7/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مارس 15, 2012 12:28 pm

[color=black:9ba3848291]نکته جالب مصاحبه غلامی بی غیرت اینه که میگه ۴۰درصد بیشتر پول نگرفته وبقیه بازی ها را به عشق هواداران داماش بازی میکنه خدایی چقدر این بشر بی غیرت هست من یکی که دوست ندارم این بی غیرت بیاد ملوان.
---------------------------------------------------------------------------------
اقای غلامی تو فقط به عشق هوادارای رشت بازی میکنی ؟؟کدوم هوادارا؟؟ همونایی که اسطوره ی فوتبال ایرانو فراری دادن؟؟؟پوشیدن لباس ملوان لیاقت میخواد که تو نداشتی باید به ۹۰ اینو میگفتی ابرار
-------------------------------------------------------------------------------[/color:9ba3848291]
[color=green:9ba3848291]ببخشید که مجبور شدم نظرات شهرک همسایه در اینجا بزارم ولی بعضی ها دارند درباره محمد غلامی اشتباه فکر می کنند
این بحث تموم کنیم بهتره چون محمد غلامی مصاحبه کرد و گفت داماش برنده الگیلانیو[/color:9ba3848291]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه مارس 15, 2012 12:35 pm

عشق است محمدغلامی /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه مارس 15, 2012 12:39 pm

غلامی سرور انزلیچی /11/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه مارس 15, 2012 12:41 pm

امیدوارم سال دیگه هم باماباشه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه مارس 15, 2012 12:52 pm

اقا وابدید اونارو اون سایت کلا 4تا کاربر داره که فقط بلدن اونجا حرف مفت بزننو عقده هاشونو خالی کنن اونارو زیاد جدی نگیرید.من بهشون پیشنهاد میکنم اسم اون سایت بزارن عقده ای ها چون واقعا هیچ شباهتی به سایت هواداران نداره گرچه بازم میگم کسی اونارو به حساب نمیاره جالبه تو کامنتاشون میگن اینجا بهشون بی احترامی میشه من در جوابشون میگم اول بی احترامی کار خیلی سختی نیست دوما بچه های این سایت مثل شما عقده ای و بی...نیستن که به خودشون اجازه بدن به خانواده کسی توهین کنن که اگه هم توهینی بشه مدیرای سایت برخورد جدی میکنن. اونا حتی به خودشونم رحم نمیکنن یادمه چند وقت پیش بدترین فحش هارو به صالح نیا پدر فوتبال عنزلی پهلوی قازیان که تیم دومش پرسپولیسه/10/ /10/ میدادن این دیگه ماهییت اصلی انزلیچی هارو نشون میده شاید حق با پژمان نوری رضوانشهری که همه چیزشو از رشت به دست آورده باشه 80درصد مردم انزلی ترکن بقیه هم... ببخشید ولی مجبور شدم یه سری توضیحاتو درباره مشخصات اون چندتا متوهم بدم.بهتره ما اون شهرک نشینهای دهاتی رو به حساب نیاریم و به سایت درپیتشون نریم./7/

دنیا فقط رشت /23/ /23/ /23/تیم فقط داماش/23/ /23/ /23/
آخرين ويرايش توسط Rashti0131 on پنج شنبه مارس 15, 2012 2:19 pm, ويرايش شده در 6.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » پنج شنبه مارس 15, 2012 1:08 pm

خطاب به دوستانی که کامنت های سایت های دیگرو تو این سایت می یارن !! لطف کنید اون کامنت هارو واسه خودتون داشته باشید تا حال مارو از این بدتر نکنید ! اگرم می رید اون سایت برید اما مطلبی رو کپی نکنید و اینجا نذارید خواهشا /9/
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مارس 15, 2012 1:13 pm

من این مطلب بخاطر رفع شدن بعضی از ابهامات گذاشتم وگرنه خودم میدونم که نباید مطالب اونا در اینجا انعکاس بدم،بعدشم مدیران سایت مخالف گذاشتن مطالب از سایت های دیگه هستند،ولی متاسفانه بعضی ها در آستانه الگیلانیو داشتند بازیکن با تعصب محمد غلامی مورد بی مهری قرار میدادند مجبور شدم خودم قوانین مدیریت زیر پا بزارم و حرف کاربرای سایت بخورم :roll:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان