مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط ARYANST122 » سه شنبه مارس 13, 2012 12:14 pm
حاضرم بسته بذارم اینا همش سیاست هدایتی بود تا تیمو ارزونتر بخره ناطقی کیه؟؟؟ چقد ساده اید شما اگه هدایتی سیاست نداشت هیچوقت به اینجا نمیرسید بعدشم خود هدایتی گفت من نمیخوام شاهین و صبا رو بخرم ولی میخوام سال دیگه یه تیم تو لیگ داشته باشم این یعنی چی؟؟؟ من و شما هنوز واسه اینجور حرفا خیلی کوچیکیم تازه اینکه یه تیم فوتباله
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » سه شنبه مارس 13, 2012 5:14 pm
بهتره همين جا از مهرداد و مازيار عزيز بخواهيم كه حالا كه مهندس عابديني رشت تشريف دارند از طريق آقاي سراواني يه وقت مصاحبه از ايشون بگيرند فكر نكنم كل مصاحبه بيشتر از يك ربع طول بكشه .وقت امير خان هم زياد تلف نميشه وهم اينكه مطالبي كه اين همه مدت توي سايت در مورد وضعيت باشگاه گذاشته شده و البته اكثرا مبهم بوده روشن ميشه مثل همين آقا يا خانم ناطقي كه ما اولين باره كه همچين اسمي رو ميشنويم و اينكه كجايي و چه كاره هست؟
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط vahidn » چهارشنبه مارس 14, 2012 5:04 pm
من گزینه هدایتی رو نسبت به هیئت فوتبال ترجیح می دم.زیاد اعتقادی به هیئت فوتبال ندارم چون مطمئنم خرج نمی کنن و تیم همش بحران مالی داره .ولی اینجوری یا رومی روم یا زنگی زنگ
-

vahidn
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am
توسط majid13 » چهارشنبه مارس 14, 2012 5:21 pm
[quote:0ef5b5f140="vahidn"]من گزینه هدایتی رو نسبت به هیئت فوتبال ترجیح می دم.زیاد اعتقادی به هیئت فوتبال ندارم چون مطمئنم خرج نمی کنن و تیم همش بحران مالی داره .ولی اینجوری یا رومی روم یا زنگی زنگ[/quote:0ef5b5f140]
نه استاد، شما یه نگاه به صفحه قبل بنداز، نیت هیت فوتبال رو میفهمی

-

majid13
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان