[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه مارس 12, 2012 3:21 pm

[img:fea509ffc2]http://avt.netau.net/photos/5cc17e395d30.jpg[/img:fea509ffc2]
تقديم به همه هواداران از طرف من و بچه ها قلعه رودخان كه عاشقانه تيمو دوس دارند
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه مارس 12, 2012 3:25 pm

امیدوارم که تارتار محمد آبشکو فیکس بذاره.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط kasra » دوشنبه مارس 12, 2012 4:19 pm

تمام نتایج ضعیف تیم ما تقصیر این تارتار ه اگه تو جمعه میلاد وجهانگیر رو نذاره 100% باختیم.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه مارس 12, 2012 4:40 pm

میلاد که نیست آقا کسرا کجای کاری
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه مارس 12, 2012 4:46 pm

خدا کنه ترکیب رو شجاعانه بچینه و مث بازی های قبل دفاعی نرن تو زمین
راست=جهانگیر.................نوک وسط=غلامی..............چپ افشین چاوشی
این به نظر من عالیترین ترکیب خط حملس...
در هر صورت با هر با زیکنایی و تو هر زمینی، امیدوارم که بازیو ببریمو .... /23/ /11/
.................................
یه تیم داریم تو گیلان...........فقط داماش گیلان
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه مارس 12, 2012 5:51 pm

اگه جهانو میلادو بزاره که احتمالش کمه خیلی ترکیب هجومی میشه در ضمن امیدوارم آقای تارتار شکوری رو دفاع راست نزاره چون خیلی کنده و پا به توپش هم خوب نیست.
این ترکیب ایده ال منه:
محمدی که دیگه بهانه ی چمن مصنوعی رو نداره
مصطفی حاجتی-نظیف کار(آلوز)-مختاری-ابراهیمی(جهانبخش)

میلاد-مهدوی(آقایی)-آبشک-جهانگیر

غلامی-چاووشی
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه مارس 12, 2012 5:51 pm

[quote:b76cd507c2="pedram_1367"]دوستان حالا که بازی افتاده سردار باز هم بچه های H برای پیدا کردن همدیگه به مشکل می خورن !!! من یه عکس از سردار دارم که فکر کنم روی همین عکس بتونیم یه جا رو مشخص کنیم و آدرسش هم معلومه یا پیله آقا یا آقا ....

حالا دوستان بگن کدوم یکیشون رو جمع بشیم که دیگه تا آخر خیلمون راحت بشه که این جایگاه همه H ای ها میان البته این رو فقط برای هماهنگی بیشتر میگم ... اگه کسی جایگاه دیگه ای رو هم انتخاب کرد بگه ... به هر حال یک جا مشخص بشه که همه جمع بشیم[/quote:b76cd507c2]

فكر ميكنم زير عكس رهبر همون جايگاه H خودمونه چون اگه كلمه RASHT رو اونجا متصور بشيم H زير عكس رهبره نه زير عكس امام يه راه ديگه هم وجود داره كه همه همديگر رو پيدا كنيم اونهم اينه كه دوستاني كه در H مينشينند براي من در پيام خصوصي شماره تلفنشون رو بفرستند تا بتونيم همه باهم بيشتر هماهنگ كنيم .( در اونجا به علت اومدن زياد هواداران بهتره براي هماهنگي بيشتر دوستاني كه مايلند رو به رو بنشينند همه كنار هم باشيم )
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه مارس 12, 2012 5:56 pm

به نظر من بچه های جایگاه h برای یک بازی هم شده میتونند با روبروی کی بشن و من هم با دو سه تا بچه های اونجا شرایط رو در میون میذارم و باهاتون هماهنگ باشن.چون بچه های روبرو بیشتر پایه تشویق هستند و فقط مشکلشون اینه که افرادی رو مثل شما میخوان که پایه باشید.
ما که این بازی میریم پشت دروازه.
دوستان عزیز فقط ازتون خواهش میکنم حداقل حداقل در حین بازی فحش ندیم و حواسمون به بازی باشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه مارس 12, 2012 6:55 pm

یه سوال =ممدغلامی مصدوم شده؟! /4/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه مارس 12, 2012 9:01 pm

[color=darkblue:9ae01eebe7]ورزشگاه سردارجنگل میزبان داماش گیلان و ملوان انزلی[/color:9ae01eebe7]

[color=black:9ae01eebe7]روابط عمومی باشگاه داماش گیلان از برگزاری دیدار داماش و ملوان در سردار جنگل خبر داد. علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان در خصوص بازی داماش گیلان و ملوان بندرانزلی گفت:تلاش ها و مذاکراتی صورت گرفته بود تا بازی دو تیم در عضدی رشت برگزار شود اما در نهایت بنا به تصمیم شورای تامین ، قرار شد تا این بازی روز شنبه 27 اسفندماه ساعت 16 در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار شود. سراوانی در پایان افزود: امیدواریم این دیدار در فضایی آرام و ورزشی برگزار شده تا همه کسانی که در ورزشگاه و پای تلویزیون شاهد این دیدار هستند ، نظاره گر فوتبالی زیبا از هر دو تیم باشند . [/color:9ae01eebe7]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه مارس 12, 2012 11:38 pm

موجی که انزلی را ویران کرد دیدنش خالی از لطف نیست

لینک دانلود
https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/cfs- ... b0d61c86d8
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه مارس 13, 2012 12:15 am

‏ ‏RAINCITYBOY‏ دمت گرم آبرار، خیلی با شکوه بود
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه مارس 13, 2012 2:59 am

behtarin tarkib ane:
mohamadi i
kooshki alvez nazifkar hajati
abshak magno
abrahimi mahdavi chavoshi
gholami
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه مارس 13, 2012 4:29 am

[quote:44ccc25cc1="The_King_of_rasht"][quote:44ccc25cc1="pedram_1367"]دوستان حالا که بازی افتاده سردار باز هم بچه های H برای پیدا کردن همدیگه به مشکل می خورن !!! من یه عکس از سردار دارم که فکر کنم روی همین عکس بتونیم یه جا رو مشخص کنیم و آدرسش هم معلومه یا پیله آقا یا آقا ....

حالا دوستان بگن کدوم یکیشون رو جمع بشیم که دیگه تا آخر خیلمون راحت بشه که این جایگاه همه H ای ها میان البته این رو فقط برای هماهنگی بیشتر میگم ... اگه کسی جایگاه دیگه ای رو هم انتخاب کرد بگه ... به هر حال یک جا مشخص بشه که همه جمع بشیم[/quote:44ccc25cc1]

فكر ميكنم زير عكس رهبر همون جايگاه H خودمونه چون اگه كلمه RASHT رو اونجا متصور بشيم H زير عكس رهبره نه زير عكس امام يه راه ديگه هم وجود داره كه همه همديگر رو پيدا كنيم اونهم اينه كه دوستاني كه در H مينشينند براي من در پيام خصوصي شماره تلفنشون رو بفرستند تا بتونيم همه باهم بيشتر هماهنگ كنيم .( در اونجا به علت اومدن زياد هواداران بهتره براي هماهنگي بيشتر دوستاني كه مايلند رو به رو بنشينند همه كنار هم باشيم )[/quote:44ccc25cc1]

من فکر میکنم همون شماره 2 بهرت از همه هست ... پس ما میریم اونجا ، شما هم بیاین :twisted: :twisted: :twisted:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه مارس 13, 2012 6:16 am

دیروز بصورت اتفاقی از یک ملوانی در خصوص نتیجه دربی پرسیدم ، خیلی با اطمینان گفت : شک نکنید که ما می بریم . با تعجب گفتم : حتی با وجود غیبت دو یار اصلی شما ؟
گفت : اونا رو ول کن ، پژپژ آمده با رهبری اون . . .
حرفشو نصفه گذاشتم و گفتم : آخه مرد حسابی اون مردک پول پرست که امسال نمی تونه برای مل مل بازی کنه !
در پاسخ گفت : نه توی انزلی براش پرده زدند و حضورش رو در مل مل تبریک گفتند .
خودتان قضاوت کنید دوستان ، به این عزیز چی بگم ؟ معلومه که هوادار مل مل ، تیم مل مل ، سرمربای مل مل ، پول پرست های مل مل با هم همخوانی عجیبی دارند .
تازه بعد از کلی توضیح ، باز با شک و تردید به حرفای من گوش می داد .
این تاپیک رو فکر کنم بتونم توی بخش زنگ تفریح هم بگذارم . /10/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان