[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » دوشنبه مارس 12, 2012 9:26 am

vahidjn: اولا بهت بگم ابرار , اگر ازم بخوان دو نفر با غیرت و با تعصب نام ببرم , مهرداد و مازیارو نام می برم که تا ابادان رفتن و سنگ خوردن و هزار جای دیگه تیمو تنها نذاشتن ... اینا از وقت و مال خودشون برای تیم و این شهر گذاشتن , که شما با حرفاتون دارید تعصب اینا رو زیر سوال می برید !!!!!!!! و برای من قابل تحمل نیست این حرفا
دوما , مهرداد بهتون گفت :
[quote:c55c5d1145]آقای vahidn در پیغام کوتاه و تعدادی از کامنت ها، شما شعارها و کلماتی رو با تقطه چین وارد کردید که با کلمات رکیک برابری می کرد . خطاب به شما و تمامی کاربران : این نوع نوشتن شعار و کلمه از نظر قوانین سایت هیچ فرقی با نوشتن خود اون کلمه نداره و در صورت تکرار بدون هیچ تعارفی برخورد صورت می گیره. [/quote:c55c5d1145]
و من متوجه نشدم که دوستان من کجا از مسئولین حمایت کردن و اوشان سنگا به سینه بزئیید !!!!!!! و این حرفی که مهرداد زدش جز قوانین سایتِ و برای حمایت از مسئولین نیستش
محیط سایت قوانینی داره که ما نمی خوایم محیط سایت به محیط پرتنش تبدیل شه , مثل سایت هواداران قدیم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مارس 12, 2012 9:29 am

vahidjn : توهین های شما به خودم رو نشنیده میگیرم .من بیشتر از 16-15 سال هست هوادار این تیم هستم و همه جا هم همراهیش کردم اما لازم نمی بینم برای هر رفتار و هر کامنت و تذکری توضیح بدم. برای من قصه حسین کرد شبسنری ننویسید، کاربر هر سایتی باید تابع قوانین اون سایت باشه و اینجا هم کوچه و بازار و استادیوم نیست. اگر قوانین این سایت رو می تونید قبول کنید بسم الله
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در دوشنبه مارس 12, 2012 2:02 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط vahidjn » دوشنبه مارس 12, 2012 10:03 am

همه چی مشخصه دمای شما گرم امان نقالیم و نقل کودن دریمی!!! ببخشید آقای مدیر!!! من از شوما عذر خوایم کی قانون شکنی بوکودم در ضمن توهینی به شوما نوکودم اگر بوکودم بازم معذرت خوایم هر چی ببه همشهرید احتمالا بازم ببخشید /3/ راستی antirosجان میرم تی قلب پاکه ره کی تی برار پوشت بامویی ولی امان او زمان کی مازندران و خیلی جاهان دیگه استقلال شهرداری امره پگاه امره و کلا امی دیل امره سنگ و فهش بوخوردیم همیشه منتظر جبران بیم الانم زمان تسویه حسابه!!!! شمره دوووس دارم بازم ببخشید ایشالا هر نتیجه ای دوس داریدی از ایا بیگیرید!!! /3/ bye
نماد کاربر
vahidjn
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه مارس 12, 2012 10:09 am

دوستان حالا که بازی افتاده سردار باز هم بچه های H برای پیدا کردن همدیگه به مشکل می خورن !!! من یه عکس از سردار دارم که فکر کنم روی همین عکس بتونیم یه جا رو مشخص کنیم و آدرسش هم معلومه یا پیله آقا یا آقا ....

حالا دوستان بگن کدوم یکیشون رو جمع بشیم که دیگه تا آخر خیلمون راحت بشه که این جایگاه همه H ای ها میان البته این رو فقط برای هماهنگی بیشتر میگم ... اگه کسی جایگاه دیگه ای رو هم انتخاب کرد بگه ... به هر حال یک جا مشخص بشه که همه جمع بشیم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط behrad » دوشنبه مارس 12, 2012 10:10 am

damash dooset darim......
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه مارس 12, 2012 10:17 am

خدایش من از سیاست مدیرایه سایتمون خیلی حال کردم /23/ بینید اونا از مدیر بچشون بگیر تا اون ۵_۶تا کاربر طفل، ببینید چطور دارن خودشونو جر میدن و چقد چرت میگن تا مدیرا سایته ما برا یه لحضه، برا یه لحضه هم که شده یه واکنش کوچیک انجام بدند اما مدیرای سایت ما حتی * خودشون هم اونا به حساب نیاوردن
/10/ /10/ /10/ (البته از کلمه زشتی که بکار بردم معذرت میخام اما باور کنید کلمهی محترمانه تر و درخور اونا پیدا نکردم)
میخاستم اینو بهشون پیشنهاد کنم که شما هرچقد خودتونو جر بدید و حتی اگه پاره شدید هر چقد تیکه بندازید مدیرای ما حتی برای لحضه هم شما رو جز آدم به حساب نمیارن :D
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه مارس 12, 2012 10:21 am

[color=black:acdf974c4d]اختصاصی گل: عضدي نه؛ همان سردار جنگل!
تيم داماش تمامی تمرینات و مسابقه‌های خود را در ورزشگاه عضدی برگزار کرده و تنها طبق یک قانون نانوشته من‌درآوردی دیدار داماش با پرسپولیس، تراکتور، استقلال و ملوان باید در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شود

سايت گل- هیات فوتبال گیلان اعلام کرد پس از درخواست مسئولان و هوادران تیم داماش مبنی بر انجام مسابقه تیم‌های داماش - ملوان در ورزشگاه دکتر عضدی رشت، علی‌رغم تلاش‌ها و پیگیری‌ها و رایزنی‌های مداوم این هیات، مسئولان شورای تامین استان با برگزاری این دیدار در ورزشگاه عضدی موافقت نکردند و طبق اعلام قبلی این مسابقه در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار خواهد شد.

تيم داماش تمامی تمرینات و مسابقه‌های خود را در ورزشگاه عضدی برگزار کرده و تنها طبق یک قانون نانوشته من‌درآوردی دیدار داماش با پرسپولیس، تراکتور، استقلال و ملوان باید در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شود که همواره این امر مورد اعتراض داماشی‌ها بوده است. البته با اصرار مسولان داماش و موافقت و هماهنگی‌های هیات فوتبال گیلان دیدار داماش و استقلال در عضدی برگزار شد و هیچ اتفاق خاص و مشکل امنیتی(!) پس از مسابقه به وجود نیامد، در حالی که پس از دیدار جنجالی داماش با تراکتورسازی به دلیل فضای باز و غیر قابل کنترل اطراف سردار جنگل شاهد وقوع اتفاقات تلخ و ناخوشایندی بودیم که امیدواریم هرگز تکرار نشود.

لازم به توضیح است که ورزشگاه دکتر عضدی با قدمتی نزدیک به 50 سال همواره میزبان مسابقات حساس و گاه بین‌المللی فوتبال در رشت بوده که هرگز اتفاق ناخوشایندی از پس آن رخ نداده است.
[/color:acdf974c4d]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... A%AF%D9%84

..............................................................

[color=black:acdf974c4d]عضدي يا سردار جنگل؛ ال‌گيلانو كجاست؟/ نگاه مهندسي به دو ورزشگاه مهم رشت[/color:acdf974c4d]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D9%87
آخرين ويرايش توسط onlyrasht on دوشنبه مارس 12, 2012 11:00 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه مارس 12, 2012 10:26 am

در رابطه با مشاور عالی پورغلامی !!! نکته ای به ذهنم رسید که بد ندیدم اونو عنوان کنم ، پژ پژ نوری در مورد حضورش در امارات گفت :
اشتباه کردم که امارات رو انتخاب کردم . /18/
اولاً مشابه این جمله رو در مورد پگاه عنوان کرده ، آخه پسر جان تو که داره همش در انتخاب تیم هات اشتباه می کنی معلوم که ادم باهوشی نیستی . البته در مورد کسی که هنوز نمی دونه 80% ترک ، چقدره ؟ این بی هوشی دور از ذهن نیست.
ثانیاً اگه 100 سال نوری زندگی کنی هیچ وقت نمی تونی توایران بجز از راه فوتبال ، یک میلیارد و دویست میلیون تومان پول در بیاری .حتی خوابش رو هم نمی تونی ببینی همانطور که این عدد رو نمی تونی به ریال بنویسی.
ثالثاً خیلی دلم می خواد بدونم این چه مشاوره ای به پورغلامی می ده ، اگه صحبت های این دو نفر ضیط بشه فکر کنم از خنده روده بر بشیم . /10/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » دوشنبه مارس 12, 2012 10:30 am

نميدونم اين شوراي تامين چقدر ترسويه آخه اين همه سال اينجا مسابقه برگزار شده چي شده ها؟ اتفاقا توي سردار جنگل تركهارو چوب زدن كه! يا اينكه شوراي تامين ملوانيه ميدونن ملوان به چمن مصنوعي عادت نداره گذاشتن اونجا دليل ديگش اينه كه اونجا همين آقاي مرتضوي كه سرهنگه ميگه عضدي نميتونم امنيت برقرار كنم هستش كه توي سردار جنگل هر رفتاري خواستن با تماشاگرا بكنن چون وسط شهر نيست كه تماشاگرو بردن كشتن هم كسي نميفمه. عضدي وسط شهره نميتونن كاري بكنن چون چهرشون خراب ميشه ولي اونجا نه.ولي من بهشون ميگم اينا مردم خودمونن نه دزدن نه قاتلن ونه سياسي.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط shahre-baran در سه شنبه مارس 13, 2012 2:45 pm .
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه مارس 12, 2012 10:38 am

پژی مشاور شده /10/ /10/
عادل فرفری تو 90 بش گفته بود موهات چرا تو شمال فرفریه تو تهران صافه؟ :lol: گف شمال هواش شرجیه واسه اون.... :lol: الان ا آدم خایه او تیم مشاور ببه؟؟!!چیییییییییی به؟؟خوجم نیبه /10/

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه مارس 12, 2012 10:48 am

واقعا باید واسه این مسولین تاسف خورد!!!بازی جمعه در عضدی با شنبه در سردار 10 هزار هوادار فرقه معاملس!!حالا هوای برفی روز شنبه بکنار.امیدوارم جوری شنبه هوا خراب بشه که بازی لغو بشه و بمونه واسه یه روز افتابی یا تعطیل حداقل
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه مارس 12, 2012 10:53 am

اونجا پاتوق عباس ايناس طبل ميزنن هماهنگ نيست ميگم به تيفوسي ها نزديك بشيم زرد كنار نور افكن
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مارس 12, 2012 10:59 am

[quote:ac655422e9="only_abarar"]واقعا باید واسه این مسولین تاسف خورد!!!بازی جمعه در عضدی با شنبه در سردار 10 هزار هوادار فرقه معاملس!!حالا هوای برفی روز شنبه بکنار.امیدوارم جوری شنبه هوا خراب بشه که بازی لغو بشه و بمونه واسه یه روز افتابی یا تعطیل حداقل[/quote:ac655422e9]

سالار تی او پیشنهادم خُب بو که مره تلفنی بگوفتی... ایتا فراخوان بدیم جغلان بشیم سردارجنگل دور زمین و جاهایی که هنوز زمین علف (نه چمن) دأره بدوئیم صافه کونیم که بازی ایتأ زمین هموار و آسفالتی میئن برگزار ببه.
:lol:
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on دوشنبه مارس 12, 2012 11:01 am, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه مارس 12, 2012 11:01 am

مرسی ازت pedram_1367 بابت عکس خوبت" فکر کنم جایگاهی که با شماره 1 نشون داده همون جایگاه H هستش و شماره2 همون جایگاه S که لیدرهای محترم توش حضور پیدا میکنند جایگاه تیفوسی ها هم که مشخصه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه مارس 12, 2012 11:19 am

[quote:60398c05f5="MEHRDAD"][quote:60398c05f5="only_abarar"]واقعا باید واسه این مسولین تاسف خورد!!!بازی جمعه در عضدی با شنبه در سردار 10 هزار هوادار فرقه معاملس!!حالا هوای برفی روز شنبه بکنار.امیدوارم جوری شنبه هوا خراب بشه که بازی لغو بشه و بمونه واسه یه روز افتابی یا تعطیل حداقل[/quote:60398c05f5]

سالار تی او پیشنهادم خُب بو که مره تلفنی بگوفتی... ایتا فراخوان بدیم جغلان بشیم سردارجنگل دور زمین و جاهایی که هنوز زمین علف (نه چمن) دأره بدوئیم صافه کونیم که بازی ایتأ زمین هموار و آسفالتی میئن برگزار ببه.
:lol:[/quote:60398c05f5]
اها ده.امان خواستیم عضدی دورون فراخوان بنیم کی بازی هویه برگزار به و تمرین هم هویه بو ولی الان که سرداره ده فایده نره.البته هدف از دووستن در جاهای علف دار چیز دیگه ای بو :wink:
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان