توسط hamed-rashti » شنبه مارس 10, 2012 12:26 pm
[quote:da2eb41e9d="only_abarar"][quote:da2eb41e9d="hamed-rashti"][quote:da2eb41e9d="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:da2eb41e9d]
آقا بنده خدا 5,6 تا توپ عالی گرفت
نیمه اول سر کرنر, نیمه دوم دوتا تک به تک و یه شوت از راه دور رو فوق العاده گرفت.[/quote:da2eb41e9d]
شاید من یه بازی دیگه رو دیدم!!دوتا تک به تک؟؟؟فولاد اصلا تک به تک نداشت!!!فقط یبار مهاجمشون چرخید و زد دقیقا جایی که محمدی بود که محمدی با پا توپو برگردوند که اگه واقعا دروازه بان بود باید حداکثر دو ضرب جمعش میکرد و یبارم بازیکن فولاد از بین دفاع های ما توپ رو نمیگم زد فقط غلطوندش که خیلی بچگانه از یزر دست محمدی گذشت و کوشکی لبه خط توپ رو دفع کرد.کلا فولاد اخه 5/6 موقعیت عالی داشت که بر فرض همشونم محمدی گرفت؟؟!!!فولاد فقط توپو داشت و موقعیتی خلق نمیکرد.اخه اگه اون شوت از راه دورم نمی گرفت خوب دیگه چرا بهش 700/800 تومن دادیم؟؟؟خوب من میرفتم تو دروازه وای میستادم دیگه!!![/quote:da2eb41e9d]
سه تا گلی فراهانی از پرسپولیس خورد یادته یا گل دوم سوم نفت تهران, گل دوم شاهین و .....؟؟؟
بهنام لایقی فر به درد این بازی نمیخوره. قبول کن.
باید یه کاری بکنیم سال بعد هرکی میخواد بره ؛ با خاطره خوش بره نه اینکه بره پشت سرمون حرف بزنه.
ایشالله محمدی جبران کنه, ماهم باهاش آشتی کنیم تا سال بعد که سه تا دروازه بانمون بشند:
فروزان کاسیاس علی چیلاورت و بهنام لایقی فر.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت