[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - کدام در وازه بان را بهترین گزینه برای حضور درون دروازه در الگیلانو میدانید؟

کدام در وازه بان را بهترین گزینه برای حضور درون دروازه در الگیلانو میدانید؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

گزینه ها:

1- محمد محمدی
46
64%
2- میلاد فراهانی
17
24%
3- بهنام لایقی فر
9
13%

کل آرا : 72

پستتوسط damoon131 » شنبه مارس 10, 2012 10:58 am

فقط بهنام لایقی فر . بهنام بچه رشتی
نماد کاربر
damoon131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه مارس 10, 2012 11:04 am

منم به محمدی رای دادم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 10, 2012 11:08 am

[quote:17763dee36="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:17763dee36]

شاید لایقی فر توی تمرینات حتی گاها بهتر از بقیه بوده ولی منم تعجب می کنم از این حرفت که میگی لایقی فر برای این بازی ! من کاملا موافق استفاده بهنام تو بعضی از بازی های فصل برای میدان دیده تر شدنش هستم ولی به نظرت بهنام لایقی فر می تونه با استرس های این بازی خاص کنار بیاد؟! اگر خدای نکرده یه جا حتی سهوا اشتباهی رو مرتکب بشه میشه دوباره اون رو نه فقط برای این بازی بلکه برای آینده برگردوند؟
باید به عوامل جانبی هم دقت کرد و این نظرسنجی مضمونش برای این بازی هست نه اینکه کدوم شرایط خوبی رو توی تمرینات داشته و یا احتمال موفق تر بودنش نسبت به دروازه بان های دیگه بیشتر هست یا اینکه کدام را می پسندید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه مارس 10, 2012 11:45 am

محمدی که نمیاد بیخود خودمون خسته نکنیم.
بین لایقی فر وفراهانی تو این شرایط فراهانی گزینه بهتریه.یادمون نره تجربه بازی رفت تو انزلی هم داره.
به فراهانی روحیه بدیم بهتره
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه مارس 10, 2012 11:48 am

فراهاني بهترين گزينه براي دربي.
ايران داماش
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه مارس 10, 2012 12:06 pm

[quote:d360c23bc4="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:d360c23bc4]

آقا بنده خدا 5,6 تا توپ عالی گرفت
نیمه اول سر کرنر, نیمه دوم دوتا تک به تک و یه شوت از راه دور رو فوق العاده گرفت.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه مارس 10, 2012 12:11 pm

[quote:faf9b989a4="MEHRDAD"][quote:faf9b989a4="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:faf9b989a4]

شاید لایقی فر توی تمرینات حتی گاها بهتر از بقیه بوده ولی منم تعجب می کنم از این حرفت که میگی لایقی فر برای این بازی ! من کاملا موافق استفاده بهنام تو بعضی از بازی های فصل برای میدان دیده تر شدنش هستم ولی به نظرت بهنام لایقی فر می تونه با استرس های این بازی خاص کنار بیاد؟! اگر خدای نکرده یه جا حتی سهوا اشتباهی رو مرتکب بشه میشه دوباره اون رو نه فقط برای این بازی بلکه برای آینده برگردوند؟
باید به عوامل جانبی هم دقت کرد و این نظرسنجی مضمونش برای این بازی هست نه اینکه کدوم شرایط خوبی رو توی تمرینات داشته و یا احتمال موفق تر بودنش نسبت به دروازه بان های دیگه بیشتر هست یا اینکه کدام را می پسندید.[/quote:faf9b989a4]
اگه جمله اخرمو خوب بخونی میبینی که گفتم البته اگه قرار بود این بازی بازی کنه باید بازیهای قبلی بهش بازی میرسید یعنی بطور غیر مستقیم گفتم با اینکه انتخابه من اینه ولی نمیشه ای بازی گذاشتش.درضمن خودتم میدونی که محمدی اصلا این بازی به رشت نمیاد که بخواد بازی کنه پس فقط میمونه فراهانی و لایقی فر که فراهانی هم انچنان تجربه ای نداره و حتی در طول فصل یه عکسل عمل خیره کننده هم از خودش نشون نداد وه توپی هایی که گرفت توپ هایی بود که هر دروازه بانی میتونست بگیره.مثلا بازی با سپاهان بجای اینکه توپو بگیره تیرکو گرفت!!!یعنی لایقی فر نمیتونه تیرکو بگیره؟!!!اصلا چرا فراهانی!!!میشه نظر محمدی رو با اون همه تجربه مثال زد که اخرین بازی تو رشت با ملوان توپی رو که رافخایی سانتر کرد رو انداخت تو دروازه در حالی که ول میکرد نه بازیکنی بود ازش استفاده کنه نه اینکه خودش میرفت تو دروازه!!!یعنی لایقی فر از این بیشتر اشتباه میکنه؟؟؟!!!البته اینکه یهویی چنین بازی مهمی لایقی فر بره دروازه که اصلا منطقی نیست ولی میشد طی چند بازی قبل لایقی فر رو واسه این بازی اماده کرد و از این جهته که من گفتم بهترین گزینه واسه این بازی میتونست لایقی فر باشه و همونطو که اخر حرف گفتم بشرطی که بازیهای قبل امادش میکردن واسه این بازی
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه مارس 10, 2012 12:12 pm

باید با همه داشته هامون جلو ملوان بازی کنیم ,,,, محمدی حتی اگه فیلمم بازی کنه بازم مطمئن تر از فراهانیه ,,, فراهانی که توی دروازه باشه 90 دقیقه هر توپی که بیاد روی دروازه باید تنمون بلرزه
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه مارس 10, 2012 12:16 pm

[quote:d470aa3388="hamed-rashti"][quote:d470aa3388="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:d470aa3388]

نیمه اول سر کرنر, نیمه دوم دوتا تک به تک و یه شوت از راه دور رو فوق العاده گرفت.[/quote:d470aa3388]
شاید من یه بازی دیگه رو دیدم!!دوتا تک به تک؟؟؟فولاد اصلا تک به تک نداشت!!!فقط یبار مهاجمشون چرخید و زد دقیقا جایی که محمدی بود که محمدی با پا توپو برگردوند که اگه واقعا دروازه بان بود باید حداکثر دو ضرب جمعش میکرد و یبارم بازیکن فولاد از بین دفاع های ما توپ رو نمیگم زد فقط غلطوندش که خیلی بچگانه از یزر دست محمدی گذشت و کوشکی لبه خط توپ رو دفع کرد.کلا فولاد اخه 5/6 موقعیت عالی داشت که بر فرض همشونم محمدی گرفت؟؟!!!فولاد فقط توپو داشت و موقعیتی خلق نمیکرد.اخه اگه اون شوت از راه دورم نمی گرفت خوب دیگه چرا بهش 700/800 تومن دادیم؟؟؟خوب من میرفتم تو دروازه وای میستادم دیگه!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه مارس 10, 2012 12:26 pm

[quote:da2eb41e9d="only_abarar"][quote:da2eb41e9d="hamed-rashti"][quote:da2eb41e9d="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:da2eb41e9d]

نیمه اول سر کرنر, نیمه دوم دوتا تک به تک و یه شوت از راه دور رو فوق العاده گرفت.[/quote:da2eb41e9d]
شاید من یه بازی دیگه رو دیدم!!دوتا تک به تک؟؟؟فولاد اصلا تک به تک نداشت!!!فقط یبار مهاجمشون چرخید و زد دقیقا جایی که محمدی بود که محمدی با پا توپو برگردوند که اگه واقعا دروازه بان بود باید حداکثر دو ضرب جمعش میکرد و یبارم بازیکن فولاد از بین دفاع های ما توپ رو نمیگم زد فقط غلطوندش که خیلی بچگانه از یزر دست محمدی گذشت و کوشکی لبه خط توپ رو دفع کرد.کلا فولاد اخه 5/6 موقعیت عالی داشت که بر فرض همشونم محمدی گرفت؟؟!!!فولاد فقط توپو داشت و موقعیتی خلق نمیکرد.اخه اگه اون شوت از راه دورم نمی گرفت خوب دیگه چرا بهش 700/800 تومن دادیم؟؟؟خوب من میرفتم تو دروازه وای میستادم دیگه!!![/quote:da2eb41e9d]

سه تا گلی فراهانی از پرسپولیس خورد یادته یا گل دوم سوم نفت تهران, گل دوم شاهین و .....؟؟؟
بهنام لایقی فر به درد این بازی نمیخوره. قبول کن.
باید یه کاری بکنیم سال بعد هرکی میخواد بره ؛ با خاطره خوش بره نه اینکه بره پشت سرمون حرف بزنه.
ایشالله محمدی جبران کنه, ماهم باهاش آشتی کنیم تا سال بعد که سه تا دروازه بانمون بشند:
فروزان کاسیاس علی چیلاورت و بهنام لایقی فر.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه مارس 10, 2012 1:23 pm

100% فراهانی
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » شنبه مارس 10, 2012 3:13 pm

منم با گذاشتن فراهانی موافقم
محمدی اگه واقعا همون محمدی استقلال و ...باشه از همه مطمئن تره.ولی حالا که نیس همون فراهانی که تو بازی رفتم بودو با جو بازی آشناتره بهترین گزینست...ولی جای علی چیلایورت خودمون خیلی خالیه..همیشه متعصب بازی می کرد :arrow:
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 10, 2012 4:28 pm

من بازي پاس رو نگاه ميكردم علي چيلاورت كاپيتان بود /11/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » شنبه مارس 10, 2012 6:37 pm

[quote:a66215ecaa="ali_damashi"]من بازي پاس رو نگاه ميكردم علي چيلاورت كاپيتان بود /11/[/quote:a66215ecaa]

امیدوارم لازم نباشه به دروازبان فکر کنیم . کوبنده بازی میکنیم . محمدی تو دروازه چای بخوره قلیان بکشه باز گل نیمی خوره .

علی چیلاورت فصل بعد بیا داماش. جات خالیه .
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 10, 2012 8:03 pm

[quote:3cde7cb884="only_abarar"][quote:3cde7cb884="MEHRDAD"][quote:3cde7cb884="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:3cde7cb884]

باید به عوامل جانبی هم دقت کرد و این نظرسنجی مضمونش برای این بازی هست نه اینکه کدوم شرایط خوبی رو توی تمرینات داشته و یا احتمال موفق تر بودنش نسبت به دروازه بان های دیگه بیشتر هست یا اینکه کدام را می پسندید.[/quote:3cde7cb884]
اگه جمله اخرمو خوب بخونی میبینی که گفتم البته اگه قرار بود این بازی بازی کنه باید بازیهای قبلی بهش بازی میرسید یعنی بطور غیر مستقیم گفتم با اینکه انتخابه من اینه ولی نمیشه ای بازی گذاشتش.درضمن خودتم میدونی که محمدی اصلا این بازی به رشت نمیاد که بخواد بازی کنه پس فقط میمونه فراهانی و لایقی فر که فراهانی هم انچنان تجربه ای نداره و حتی در طول فصل یه عکسل عمل خیره کننده هم از خودش نشون نداد وه توپی هایی که گرفت توپ هایی بود که هر دروازه بانی میتونست بگیره.مثلا بازی با سپاهان بجای اینکه توپو بگیره تیرکو گرفت!!!یعنی لایقی فر نمیتونه تیرکو بگیره؟!!!اصلا چرا فراهانی!!!میشه نظر محمدی رو با اون همه تجربه مثال زد که اخرین بازی تو رشت با ملوان توپی رو که رافخایی سانتر کرد رو انداخت تو دروازه در حالی که ول میکرد نه بازیکنی بود ازش استفاده کنه نه اینکه خودش میرفت تو دروازه!!!یعنی لایقی فر از این بیشتر اشتباه میکنه؟؟؟!!!البته اینکه یهویی چنین بازی مهمی لایقی فر بره دروازه که اصلا منطقی نیست ولی میشد طی چند بازی قبل لایقی فر رو واسه این بازی اماده کرد و از این جهته که من گفتم بهترین گزینه واسه این بازی میتونست لایقی فر باشه و همونطو که اخر حرف گفتم بشرطی که بازیهای قبل امادش میکردن واسه این بازی[/quote:3cde7cb884]

من به جمله آخر و اینکه محمدی میاد اینجا یا نمی آد کاری ندارم . جواب من به این بود که به عنوان نظر میگی لایقی فر تو این بازی وتعجب می کنم چرا محمدی رو انتخاب کردید و من دلیلش رو گفتم که چنین چیزی چرا از نظر من درست نیست . من به دروازه بانی این افراد هم کار ندارم و اصلا شاید لایقی فر بیاد داخل دروازه بهتر از اینا هم باشه که هیچ ستاره هم بشه ولی برای این بازی الان خودتم میگی منطقی نیست. اصلا موضع اینه نه اینکه بخوایم سر این بحثی بکنیم که کدوم دروازه بان چطوره و محمدی میاد یا نه. یعنی به طور کلی منظور اینجاست که اگر من نوعی جای تارتار بودم و هر سه دروازه بانم رو در اختیار داشتم اولویت اینکه کدوم رو توی این بازی توی دروازه بذارم به چه شکله.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان