[quote:ec7d4bfcec="pedram_1367"]دوستان من پیشنهاد میکنم اگه قرار بر این هست که نشستی صورت بگیره همون بهتر که تو ورزشگاه و سر تمرین باشه ... حالا چه باران و چه برف و چه سرد و چه گرم !!! چون این بازیه از بحث 3 امتیاز و قهرمانی و افتادن و ... بالاتره و فکر میکنم بچه ها هم بتونن یه چند ساعتی شرایط سخت رو تحمل کنن همچنین می تونه چند بار در طول هفته باشه که اگه کسی نتونست بیاد بعدی ها رو بیاد اینطوری بازیکنان هم خیلی کف می کنن که مثلا 3 بار تو یک هفته تماشاگرا جمع شدن و ... البته این پیشنهاد آخری رو مخصوص خودم گفتم چون متاسفانه روزهای زوج نمی تونیم بیام واسه همین هم 1 بازی رو از دست دادم
برای مشخص کردن این روز هم زیاد کار سختی نداریم ! سه سنبه که نمیشه چون چهارشنبه سوری هست ... جمعه چون روز قبل بازی هست احتمالا مدت زمان تمرین کم هست و اونجوری حال نمی ده ( این رو فقط به خاطر زمان کم تمرین میگم ) ... 100% امروز هم که نمیشه پس 3 روز پرید !! حالا می مونه یکشنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه که هر کی می تونه نظرش رو بگه ... ( البته بهتره روز زوج نباشه

)[/quote:ec7d4bfcec]
به هر حال همه که با شرایط آب و هوایی کنار نمی آن اون هم روز غیرتعطیل و تمرین .
ما هم که قرار نیست مثل هواداران برخی تیم ها فقط توی یه سری مسائل شعار باشیم ، قبول داری؟! بنابراین باید دنبال این باشیم که اگر نشستی هم تشکیل می دیم به شکل مطلوب و با تعداد مناسب باشه که موثر باشه وگرنه اون تاثیری رو که باید نمی ذاره.