[quote:3ed8eeaca1="armin_punisher6"][quote:3ed8eeaca1="pedram_1367"]ای واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییی ...!!!!
من فکر میکنم یا سوم میشیم یا چهارم .... به هر حال مستقیم نمی ریم ... بهتره بگم نمیریم یا اگه بخوایم بریم از پلی آف باید بریم ... چون با این تیم و این مربی ما خیلی وضعمون خرابه ! کی روش خوب داره از ما سواری میگیره اما فنی که هــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ !!!!
فکر میکنم نتیجه گروه ما این میشه :
1. ازبکستان ( کره )
2. کره ( ازبکستان )
3. ایران ( قطر )
4.قطر ( ایران )
5. لبنان
اون گره هم :
1. ژاپن ( استرالیا )
2. استرالیا ( ژاپن )
3. عراق
4.عمان ( اردن )
5.اردن ( عمان )[/quote:3ed8eeaca1]
فنی که هیچ؟انصافا داری کم لطفی میکنی.
من میگم یا اول میشیم یا دوم.[/quote:3ed8eeaca1]
من خیلی تاکید بر بار پوچ فنیه کی روش دارم . این از کارنامه اش معلومه چند چنده !! 20 سال دستیار فرگوسن ! اخراج از رئال مادرید اونم رئالی که قهرمان از دل بوسکه تحویل گرفته بود و اگه اشتباه نکنم تیم رو سوم یا چهارم کرد ... دوباره برگشتن به منچستر و دستیاری فرگوسن ... آخرش هم که حذف پرتغال از جام جهانی و آخرش هم که یه گندی زده بود تو دوپینگ و اینجور چیزا که 6 ماه محروم کرده بودنش و اخراجش کردند و اومد اینجا ... لینک زیر رو هم بد نیست ببینین ...
http://manicr9.blogfa.com/post-21.aspx
یه حقیقتی که هست متاسفانه تا ما یه نفری مثل کی روش رو که 5 بار تو تلویزیون دیدیمش رو از نزدیک دیدیم یهو کلا حواسمون پرت شد و از نونهالان تا پیشکسوتان رو دادیم دستش !؟! مثلا چند هفته پیش آوردنش تو برنامه ورزش و مردم ؛ هرچی میگفت آقای شفیع کلی حال می کرد و همش از فهم و کمالاتش صحبت میکرد ...
البته من موافقم که باید سرمایه گذاری کرد روی تیم های پایه ولی با یه کس درست حالا دلیلی نداره خیلی هم معروف باشه ... اما اینطوری که کی روش داره سواری میگیره از ما یا بهتره بگم ما سواری می دیم بهش به نظر من موفق نمی شیم ... مثلا لیگ ما 4 روز 4 روز برگزار می شد و بازیکنان ما داشتند می ترکیدن ؛ اونوقت آقای کی روش رفته بود تعطیلات 50 روزه !!!!!!
من هم دوست دارم تیم ملی کشورم بره جام جهانی ولی امیدی ندارم که مستقیم بریم ولی پلی آف شاید ...