[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لطفا فقط هوادارایه واقعی داماش بیان تویه این تاپیک

لطفا فقط هوادارایه واقعی داماش بیان تویه این تاپیک

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط onelove » چهارشنبه مارس 07, 2012 9:36 am

خدایا خودت کمک کن !!!! :o
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » چهارشنبه مارس 07, 2012 9:47 am

آقا پس کی می خواین این حرفایی که اینجا زذیم رو عملی کنیم . وقت داره میره ها .................
یه فراخوان بزارین دیگه /9/
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه مارس 07, 2012 11:12 am

دیگه نباید ساکت بود همه باید بلند بشیم اعتراض کنیم اگه این مشکل برای تراکترسازی رخ میداد به آسونی مشکل حل میشود /9/ /9/ /20/ /19/ /21/ /9/ /9/ /20/ /19/ /20/ /19/ /22/ /22/ /21/ /9/ /9/ /19/ /19/ /9/ /19/ /9/ /9/ /20/ 8O :( /9/ :o /9/ :( /9/ /21/ /21/ /19/ /20/ /9/ :( /9/ /19/ /9/ /19/ /21/ /9/ :? /9/ /20/ /19/ /20/ :? 8O /9/ /9/ /21/ /22/ /22/ /9/ /21/ /19/ /20/ :? /19/ /9/ /19/ /9/ /19/ /9/ /20/ /9/ /19/ /9/ /21/ :( /19/ /20/ /19/ /9/ :( /20/ /9/ :(
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه مارس 07, 2012 2:05 pm

[quote:1fb16675eb="metall"]دیگه نباید ساکت بود همه باید بلند بشیم اعتراض کنیم اگه این مشکل برای تراکترسازی رخ میداد به آسونی مشکل حل میشود /9/ /9/ /20/ /19/ /21/ /9/ /9/ /20/ /19/ /20/ /19/ /22/ /22/ /21/ /9/ /9/ /19/ /19/ /9/ /19/ /9/ /9/ /20/ 8O :( /9/ :o /9/ :( /9/ /21/ /21/ /19/ /20/ /9/ :( /9/ /19/ /9/ /19/ /21/ /9/ :? /9/ /20/ /19/ /20/ :? 8O /9/ /9/ /21/ /22/ /22/ /9/ /21/ /19/ /20/ :? /19/ /9/ /19/ /9/ /19/ /9/ /20/ /9/ /19/ /9/ /21/ :( /19/ /20/ /19/ /9/ :( /20/ /9/ :([/quote:1fb16675eb]

بلا می سر رقص شکلک راه انداختی؟! :roll:
این شکلکا رو که واسه قشنگی نذاشتیم برای اینه که مفهوم یک جمله یا متن رو بهتر برسونه .

پ.ن : در مورد صحبت های دوستان بذارید یه چیزایی قطعی تر بشه ، در این مورد برنامه ریزی می کنیم ایشالا. فقط نظرها و ایده ها رو بگید بینشون چیزهایی که بشه رو اجرا می کنیم. اما مثلا در مورد پرده در سطح شهر فکر نکنم شدنی باشه چون نیاز به یه سری هماهنگی های خاص داره.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه مارس 07, 2012 10:51 pm

به صورت یک پیشنهاد دارم مطرح می کنم دربازی با ملوان اگر بازی عضدی باشه بعد بازی فراخوان بزاریم تا همه مردم در یک جا جمع بن جلو شهرداری،استانداری،فرمانداری،نهادی باشه به نظرم شهرداری راحت تره و داخل شهر.
اگر روند به این صورت پیش بره بزاریم تو تعطیلات عید تیم منحل میشه شک نکنید باید قبل از عید کارو یک سره کنیم این نظر من باید باشگاه مجوز یک تجمع از فرمانداری یا جایی بگیره هدف این تجمع هم بازتابش توی رسانه و داخل کشور هستش
البته این به صورت پیشنهاد هستش
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مارس 08, 2012 1:39 am

[quote:e17f12f0db="raincityboy"]به صورت یک پیشنهاد دارم مطرح می کنم دربازی با ملوان اگر بازی عضدی باشه بعد بازی فراخوان بزاریم تا همه مردم در یک جا جمع بن جلو شهرداری،استانداری،فرمانداری،نهادی باشه به نظرم شهرداری راحت تره و داخل شهر.
اگر روند به این صورت پیش بره بزاریم تو تعطیلات عید تیم منحل میشه شک نکنید باید قبل از عید کارو یک سره کنیم این نظر من باید باشگاه مجوز یک تجمع از فرمانداری یا جایی بگیره هدف این تجمع هم بازتابش توی رسانه و داخل کشور هستش
البته این به صورت پیشنهاد هستش[/quote:e17f12f0db]‎

با احترام به نظر شما، به نظر من عملی کردن یه همچین کاری غیرممکنه، بهترین کار همین زدن بنر یا پرده تویه استادیومه (بنرا هر چی بیشتر باشه تاثیرگذاریشم بیشتره)
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

تجمعی که با آشفتگی نباشد

پستتوسط Chikchi » پنج شنبه مارس 08, 2012 6:51 am

با احترام به نظر Majid13 من با نظر Raincityboy موافقم اما به شرطی که کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند باشه. به هر حال خیلی از ماها هستیم که تجربه ی این نوع تجمعات رو داریم. از نظر من این نوع از تجمعات جنبه ی هیجانی زیادی دارن حالا شزایط بعد بازیم در نظر بگیری که دیگه وضعیت پیچیده می کنه که به عنوان مثال ب ا خ ت باشه. از نظر من این حرکت -مشکلات رو بیخ گوش مسئولین بردن و با اونا از نزدیک صحبت کردن- یه کار با قدرت تاثیرگذاری بالاتریه. مثلا شما در نظر بگیرید در صورت برنامه چیدن یه نفر یا یه گروه به نمایندگی بقیه هوادارا یه وقت ملاقات با مسئول مربوطه بگیره یا هر کار دیگه ای که نشون دهنده ی این باشه که این حرکت یه حرکت حساب شدس و اونایی که این حرکت رو انجام دادن هدف مشخصی دارن و همینجوری و ناشیانه نیومدن و سطح اهمیت این موضوع هم واسشون خیلی زیاده. به هر حال ما بچه های مرکز این استانیم فکر نمی کنم نتونیم از تیممون طوری حمایت کنیم که سرنوشت نامعلومی پیدا نکنه.
در هر صورت این کار فقط رو صفحه به این راحتی قابل انجامه من از مشکلات اجرایی اون هیچ اطلاعی ندارم. که به قول Raincityboy آیا باید مجوز بگیریم و یا اینکه کجا و دقیقا به کدوم قسمتش مراجعه کنیم که جواب بگیریم و مارو با وعده های سر خرمن از سر خودشون وا نکنن.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مارس 08, 2012 7:18 am

دوست عزیز ‏chikchi‏، شما باید در نظر داشته باشی که اینجا ایرانه، و من تا حالا ندیدم جز ۲۲بهمن، گروهی تجمعی انجام بدند و بهشون مجوز بدند!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه مارس 08, 2012 8:54 am

من فکر میکنم پرده نوشته و شعار تو استادیوم میتونه مثمر ثمر باشه تا حدی که فقط تو روزنامه ها بنویسن مسئولین بیغیرتم یه پشت گوش میندازن رد میکنن به نظرم تجمع تو شهرداری یا جلوی استانداری خیلی میتونه مفید باشه البته به شرطی که مجوز بدن اگرم ندن من احساس میکنم واسه خودشون بعدا عواقب بدتری داره
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مارس 08, 2012 9:04 am

من پیشنهاد میکنم بعد بازی با انزلیچی تا نیم ساعت هم شد ورزشگاه رو ترک نکنیم .اینجوری هم بهتر رسانه ای میشه هم بیشتر صدا بگوش همه میرسه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » پنج شنبه مارس 08, 2012 9:24 am

[quote:42882b4ce6="mahyarmaya"]من پیشنهاد میکنم بعد بازی با انزلیچی تا نیم ساعت هم شد ورزشگاه رو ترک نکنیم .اینجوری هم بهتر رسانه ای میشه هم بیشتر صدا بگوش همه میرسه .[/quote:42882b4ce6]

آخه داداش متاسفانه نيروي انتظامي اصلا همكاري نميكنه وبد بازي سريع ميخواد ورزشگاه رو خالي كنه.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مارس 08, 2012 10:02 am

منم موافقم اگه ترك نكنيم مارو بضور بندازن بيرون بيشتر رسانه اي ميشه /11/
بد من موافق نظر راين سيتي ام هستم دوستان همه بعد بازي زود نرن خونه هاشون بموننن يه كاري كنيم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » پنج شنبه مارس 08, 2012 10:29 am

بی ادبی نباشه ولی بعضی از شما انگار یا بیرون نمیاید یا توی این مملکت زندگی نمی کنید که چنین پیشنهادهایی می دید. تعجب می کنم راین سیتی بوی که یکی از افراد خود این سایت هم هست میاد و چنین پیشنهادی رو مطرح می کنه و به فکر تبعاتش برای سایت نیست .
به نظر من اگر قرار هست حرکتی باشه مثل قبل توی تمرین یا بازی باشه ولی شدیدتر و تبلیغات بیشتر.
مسخرست که به جای فکر به بازی باید به فکر این جور مسائل باشیم!!!!!
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مارس 08, 2012 10:42 am

[quote:bb300fce04="Hamed9"]بی ادبی نباشه ولی بعضی از شما انگار یا بیرون نمیاید یا توی این مملکت زندگی نمی کنید که چنین پیشنهادهایی می دید. تعجب می کنم راین سیتی بوی که یکی از افراد خود این سایت هم هست میاد و چنین پیشنهادی رو مطرح می کنه و به فکر تبعاتش برای سایت نیست .
به نظر من اگر قرار هست حرکتی باشه مثل قبل توی تمرین یا بازی باشه ولی شدیدتر و تبلیغات بیشتر.
مسخرست که به جای فکر به بازی باید به فکر این جور مسائل باشیم!!!!![/quote:bb300fce04]

:roll: دوست عزیز من یک پییشنهاد دادم هرکسی مخالف یا موافقش میاد نظر میزاره مگه من گفتم همه باهم فلان جا تجمع می کنیم یا ساعت براش مشخص کردم؟گفتم با مجوز،دوستانی که منو میشناسن میدونن من توی این مملکت دارم زندگی می کنم و میدونم چه خبر تبعاتی هم برای سایت نداره عزیز موقعی تبعات داره که بیایم برای خودمون تجمع اعلام کنیم نه پیشنهاد بدیم،من این پیشنهاد به باشگاهم دادم و بارها از چند تن از مسئولین باشگاه شنیدم که گفتن فعلا وقتش نیست گفتن وقتش شد خودمون اعلام می کنیم،یعنی اوناهم از چنین روشی می خوان استفاده کنن و تو فکرشون هست،به نظر من ما باید قبل از عید کار یک سره کنیم با هر روشی که تو ذهن داریم حالا روش من تجمع و روش شما بنر زدن که اون هم نیاز به مجوز شهرداری داره،باید ساکت نشینیم باید کاری کنیم اونم نه تو استادیوم داخل شهر
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مارس 08, 2012 10:46 am

[quote:ba1939d1ac="Hamed9"]
مسخرست که به جای فکر به بازی باید به فکر این جور مسائل باشیم!!!!![/quote:ba1939d1ac]

دوست عزیز مسخره نیست،مطمئنم که میدونین بعد از بازی با ملوان اگر مشکلات برطرف نشه تیم منحل میشه پس مجبوریم و برامون اجبار تمرکزمون جای دیگه بره باید نزاریم تیم منحل بشه باید قوه قضائیه مجاب کنیم که با مردم رشت طرف نه امیر منصور اریا
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان