[quote:bb300fce04="Hamed9"]بی ادبی نباشه ولی بعضی از شما انگار یا بیرون نمیاید یا توی این مملکت زندگی نمی کنید که چنین پیشنهادهایی می دید. تعجب می کنم راین سیتی بوی که یکی از افراد خود این سایت هم هست میاد و چنین پیشنهادی رو مطرح می کنه و به فکر تبعاتش برای سایت نیست .
به نظر من اگر قرار هست حرکتی باشه مثل قبل توی تمرین یا بازی باشه ولی شدیدتر و تبلیغات بیشتر.
مسخرست که به جای فکر به بازی باید به فکر این جور مسائل باشیم!!!!![/quote:bb300fce04]

دوست عزیز من یک پییشنهاد دادم هرکسی مخالف یا موافقش میاد نظر میزاره مگه من گفتم همه باهم فلان جا تجمع می کنیم یا ساعت براش مشخص کردم؟گفتم با مجوز،دوستانی که منو میشناسن میدونن من توی این مملکت دارم زندگی می کنم و میدونم چه خبر تبعاتی هم برای سایت نداره عزیز موقعی تبعات داره که بیایم برای خودمون تجمع اعلام کنیم نه پیشنهاد بدیم،من این پیشنهاد به باشگاهم دادم و بارها از چند تن از مسئولین باشگاه شنیدم که گفتن فعلا وقتش نیست گفتن وقتش شد خودمون اعلام می کنیم،یعنی اوناهم از چنین روشی می خوان استفاده کنن و تو فکرشون هست،به نظر من ما باید قبل از عید کار یک سره کنیم با هر روشی که تو ذهن داریم حالا روش من تجمع و روش شما بنر زدن که اون هم نیاز به مجوز شهرداری داره،باید ساکت نشینیم باید کاری کنیم اونم نه تو استادیوم داخل شهر