چند درصد این یک میلیونی که توی رشت زندگی میکنند اصالتا رشتی هستند؟
اصلا چند درصد کاربرایی که به این سایت میان اصالتا رشتی هستند؟
مگه لشت نشا کجاست؟مگه کوچصفهان کجاست؟مگه خمام کجاست؟مگه سنگر و سراوان کجاست؟
یعنی اگه کسی برای خود رشت نباشه به رشت تعصب نداره؟
همین اقای سراوانی بچه کجاست؟بچه سراوان هست و سراوان هم یکی از بخش های سنگر هست و سنگر هم به مانند لشت نشا یکی از شهرهای،شهرستان رشت هست.
چرا دور بریم،اصلا خودم رو مثال میزنم و با افتخار هم میگم،شاید من و پدرم متولد رشت باشیم ولی اصالتا به سنگر برمیگردیم،یعنی اگه من روزی خودمو کاندید کنم شما میگید این به رشت تعصب نداره؟
تو رو خدا این جدا کردن ها رو کنار بگذارید.رشتی های عزیز و متعصب ما رشتی هستیم و مرکز استان هستیم و وظایفی هم بر گردن ما هست و این بر ارزش رشتی بودنمون افزایش میده.
تا حالا دقت کردید چرا در این هشت ماهی که داماش به لیگ برتر اومده این همه طرفدار از رودسر،لنگرود گرفته تا صومعه سرا،شفت و فومن و ... می اید؟چرا ملوان که مدتها در لیگ برتر هست این همه هوادار از دیگر نقاط استان نمی آیند؟میدونید چرا؟چون اونجا غیر انزلیچی رو غریبه میدونند!
من هم مثل خیلی ها رای ندادم ولی بین بد و بدتر آدم دلش به بد خوش هست و من هم کاری به کار بقیه نمایندگان ندارم فقط دو نکته از تامینی در ذهنم مونده یکی در صحن مجلس برای دادن رای اعتماد به وزیر راه و ترابری از مشکلات جاده ای رشت گفت و دیگری هم به عنوان اولین نماینده با وزیرورزش صحبت کرد.
باید قبول کرد که تامینی نسبت به بقیه روشن فکر تر است و بسته نیست.
ولی باز هم میگم:
قهرمانی کجایی.......به داد ما برسی

(هر جا هست براش آرزوی موفقیت میکنم و توی این چهارسالی که بود ده برابر کل مسئولین سابق کار کرد و خیلی از کارهاش هم اقایان به نام خودشون زدند)
باز هم به عنوان یه برادر از کاربران سایت خواهش میکنم این بحث های جدا کننده رو توی سایت کنار بذارن و همه رشتی هستیم و از همه مهمتر گیلانی هستیم و خون گیلک و میرزا توی رگامون هست الان باید متحد باشیم تا حقمون رو بگیریم