[quote:4573b6a003="siabagh"][quote:4573b6a003="miladcivil"][quote:4573b6a003="siabagh"]miladcivil: من فكر نكنم تائيد بشه ؛ ؛ فكر كنم شهرداران شهرهاي بزرگ رو وزارت كشور بايد تائيد كنه؛ واسه همين من احتمال نميدم آدم لارجي مثل اين دكتر رو تائيد كنند؛ ولي خوب اميدواريم؛ خودت به هر حال دستي تو كارداري؛ شهر رشت يكي از بدترين شهرها هستش واسه زندگي ؛ (( بچه ها ناراحت نشين داريم از نظر علمي بررسي ميكنيم)) زير ساختهاي ضعيف، مديريت شهري نامتعهد و غير متخصص، ازبين رفتن حدود +95 درصد بافت تاريخي شهر و بناها و محوطه هاي باارزش شهر(( طوري كه ديگه چيزي به اسم بافت نداريم ، همه اش تك بناهاي پراكنده ست)) خلاصه بگم شهري تقريبا بي هويت ؛ چون شهر هويتشو اول از جغرافياي انساني و طبيعي اون شهر ميگيره؛ كه اين جغرافيا درقسمت طبيعي كاملا متلاشي شده هم از نظر آلودگي خاك آب رودها و هوا و هم از نظر فضاهاي سبز و باغها، و در قسمت جغرافياي انساني هم متاسفانه ساخت شهري و معماري و شهرسازي مون كاملاوارداتي البته با اعمال سليقه هاي افراد كاملا ناآشنا، به هم ريخته ؛ نامتناسب و غير همگون؛ و از نظر اجتماعي ؛ داراي حد بالايي از بزهكاري و ناهنجاري هاي اجتماعي مانند فقر و اعتياد و فحشا و بيكاري و .... و از نظر هويتي هم داراي ساكنيني ست كه كاملا رنگ باخته تا شايد بالاي90 درصد از هويت ديرين و كهن خود فاصله گرفته و ريشه هاي خود را زده اند، و به انها مشكلاتي مانند اقتصاد مصرفي؛ وارد كننده صرف؛ مهاجرين رو به افزايش؛ رو هم اضافه كنيم ؛ نتيجتا اينكه شهر رشت كاملا بيمار ميباشد و درمان آن جز با هميت و تلاش تك تك بزرگاه و كوچكان اين شهر امكان پذير نميباشد.[/quote:4573b6a003]
دقیقا" همینطوره ، باید از استاندار حکم بگیره و تایید بشه و بره از وزارت کشور تایید نهایی بشه . همه اینا درست ، اما من به شخصه امیدوارم با توجه به پتانسیل موجود میشه همه این کمبودها و تخریبات و ضعفها و ........ جبران کرد . البته شاید من زیاد خوش بین هستم اما حس میکنم با دلسوزی و بومی گرایی و دانش میشه.[/quote:4573b6a003]
برعكس تو من خوش بين نيستم، شايد مرحم بسيار بسيار بسيار كوچكي باشه برزخم هاي بيشمار اين شهر، كه البته همينم غنيمته، مشكل جاي ديگه ست؛...........................[/quote:4573b6a003]
چی بگم والله

قطعا" ریشه مشکلات جای دیگست !