[color=black:9ea621448c]نادر دست نشان سرمربی تیم فوتبال طبرستان صنعت ساری و سرمربی سابق تیم داماش گیلان ( پگاه سابق ) که همراه با این تیم به مقام نایب قهرمانی جام حذفی کشور دست یافت ، در رابطه با صعود تیم فوتبال داماش گیلان به لیگ برتر ، یادداشتی را به رشته تحریر در آورده است :
متن کامل نوشته به شرح زیر می باشد :
« به نام پروردگار هستی بخش و با سلام و درود به تمام هواداران متعصب و زحمتکشان تیم داماش گیلان
در ابتدای سال 1390 یکی از فرخنده ترین اتفاقات فوتبالی در کشور عزیزمان رخ داد و نماینده ای از شهر رشت با مردمان دوست داشتنی اش ، به لیگ برتر فوتبال ایران بازگشت .
این مهم در صورتی اتفاق افتاد که در سال های گذشته جای خالی نماینده شهر رشت در سطح اول فوتبال ایران احساس می شد . شهرستانی که با داشتن ورزشکاران خلاق و فوتبال دوستان و هواداران متعصب و وفادارش همواره نشان داده است که می تواند حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد .
مدیریت صحیح و کارآمد در کنار حمایت مردمان دیار کوچک خان جنگلی از تیم و کادر فنی تیم داماش باعث شد تا تیمی دیگر ار خطه شمال و استان گیلان ، وارد لیگ برتر فوتبال کشور شود .
برایم این اتفاق زیباتر و لذت بخش تر می شود وقتی مشاهده می کنم بازیکنان با تعصب ، با اخلاق و کاربلدی چون علی نظر محمدی ، علی رضا نظیف کار ، افشین چاووشی ، محمد رضا مهدوی و… و همچنین دوست خوبم ، افشین ناظمی از کادر فنی ، در این موفقیت بزرگ سهیم بودند چون خاطرات بسیار خوبی از همکاری با آنها به همراه دارم .
بیان این نکته ضروری می باشد که این صعود را می توان نمونه بارز یک همکاری دسته جمعی برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ دانست .
وقتی مدیر عامل کارآمد و با تجربه ای چون مهندس امیر عابدینی ، کادر فنی با دانش ، بازیکنان با تعصب و همچنین هواداران و مردم دوست داشتنی رشت در یک مجموعه قرار گرفتند ، این موفقیت حاصل آمد . موفقیتی که بی شک دل بسیاری از اعضای خانواده بزرگ فوتبال ایران از حاصل آمدن آن ، شاد و خرسندند .
بنده نیز که روزگار شیرینی را در رشت گذرانده ام و خاطرات بسیار زیبایی از مردم رشت با تیم پگاه سابق به همراه دارم ، از این موفقیت بسیار خرسند و خوشحالم زیرا همواره بر این باور بوده و هستم که جای خالی نماینده فوتبال رشت در لیگ برتر کاملا احساس می شد و حال با حضور تیم داماش این کمبود جبران خواهد شد .
در پایان نوشته ام این موفقیت را به مدیرعامل کاربلد ، کادرفنی ، بازیکنان و به خصوص مردم عزیز رشت که در گذشته نشان داده اند که عاشقانه تیم شان را دوست دارند ، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم با تداوم موفقیت های پی در پی ، سال های متمادی در سطح اول فوتبال کشور حضور داشته و حقانیت فوتبال رشت را بار دیگر به مردم ایران زمین نشان دهند .
با آرزوی موفقیتهای بیشتر داماش گیلان
نادر دست نشان »
www.dastneshan.ir[/color:9ea621448c]