[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط zxzx » پنج شنبه فبريه 16, 2012 2:01 pm

[color=black:c1e5d37d03]نمیدونم چرا موقع بازی تمام بچه ها خسته هستند انگار که یک وزنه 20 کیلویی به پاشون وصله از آقای سراوانی سوال دارم بهتر نیست تمرینان تیم روچمن طبیعی برگزار بشه مثل تیم های مهمان و یک روز قبل از مسابقه تو عضدی تمرین بشه آیا این امکان هست؟[/color:c1e5d37d03]
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه فبريه 16, 2012 3:01 pm

واقعا حمایت از عملکرد تاتار خیلی مسخرست!!!مربی که تیمش در حد محلاتی بازی میکنه و در خانه و در طول 90 دقیقه هیچ تاکتیکی غیر از زیر توپ زدن مدافع ها نداره واقعا هیچ جای حمایتی نداره اقای سراوانی.مگه کل کار مربی ترکیب چیدنه که میگید بهترین ترکیب رو چید؟؟؟!!!مربی باید با تاکتیک هاش مربی گری کنه نه فقط با ترکیب چیدن.بازی با ذوب اهن رو یادم نمریه با اینکه مساوی کردیم واسم از برد هم شیرین تر بود چون فوقلعاده بازی میکردیم.هرچند دقیقه به چند دقیقه تاکتیک عوض میشد چون ذوب راه های نفوذ رو بسته بود.به اون میگن بازی نه اینکه 90 دقیقه دفاع بزنه زیرتوپ!!اگه قرار به اینجور تاکتیک باشه منم میتونم مربی تیم بشم!!!دیروز خیلی ها تو ورزشگاه میگفتن تاتار با این تاکتیک محلاتی داره به هوادارا توهین میکنه بعد نمیدونم دارید از چیه این ادم دفاع میکنید.میگی شما به تاتار مشکل دارید واسه همین میگید بعد!!!چه مشکلی باهاش داریم؟؟پدر کشتگی داریم؟؟!!!با یه نگاه به تایپیکهای زمان امدن تاتار میشه فهمید که همه ازش حمایت کردن ولی وقتی این ادم لیقاتش رو نداشت مسلما نباید انتظار حمایت دیگه داشته باشید
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه فبريه 16, 2012 11:03 pm

سلام من اگر از حرفهام توهین به هوادار استنباط شده عذر میخوام من همیشه گفتم و بازهم میگم بهترین هوادارها رو داریم و اگه به این حرفم ایمان نداشتم اینقدر باهاتون ارتباط برقرار نمی کردم فکر نکنم هیچ مدیر روابط عمومی تو باشگاههای کشور حتی یکی از هواداران رو از نزدیک بشناسه بگذریم .
در جواب اون دوستم باید بگم که من رو نیمکت خواب نبودم و ایراداتی که شما میگید رو دیدم اما من میگم وقتی مربی میگه سانتر از جناحین و اینکار رو بجز چند مورد در نیمه اول انجام نشد چه باید کرد وقتی به غلامی گفته میشه بین مدافع راست و دفاع وسط متمایل به راست مستقر شو و او بین دو مدافع وسط جایگیری می کنه چه باید کرد وقتی زنیدپور قدم میزنه و محمد برای تماشاگر بازی می کنه وقتی مهدوی روزش نیست چه باید کرد؟ باید با تغییر تاکتیک یا تعویض مشکل رو برطرف کرد اما وقتی هر تعویضی تیم رو ضعیفتر می کنه چه باید کرد؟ من یک خاطره براتون تعریف می کنم یک مربی داشتیم می گفت دفاع هرجا توپ گرفت بزنه زیرش این توپ میره زمین حریف بعد 50 درصد امکان داره که اونا صاحب توپ بشوند که خوب تو زمین خودشونن اما اگه 50 درصد دیگه ما صاحب توپ بشیم میتونیم خطرساز باشیم این تمام تاکتیک مربی بود که البته از شانس خوبش 50 درصدی که ما صاحب توپ می شدیم گل هم می شد.
من همه حرفهای شما رو به مدیریت انتقال دادم اما ببینید هنوز مشکلات مالی ما حل نشده و برخلاف تصور شما اگه با واگذاری تیم به هدایتی تا یکشنبه موافقت بشه او پولی که برای امسال میده براساس بودجه اول فصله یعنی اینکه ما بیش از آن نمیتوانیم هزینه کنیم یعنی نداریم تا هزینه کنیم
مورد بعد من قبول دارم که تارتار در ابتدایی که اومد با بچه های رشت مشکل داشت و خودش اعتراف کرد که اشتباه کرده و این توطئه ای بوده که عده ای می خواستند تیم نابود بشه اما الان بچه های رشت با اون دست یاعلی دادند و افشین ناظمی و مهدوی و چاووشی و حاجتی و نظیف کار و ابراهیمی و مختاری و رحیمی و بسیاری دیگر تمام تلاش خودشون رو گذاشتند تا اون موفق بشه اما متاسفانه یکسری فقط می خواهند تیم نابود بشه و کاری به بقیه چیزها ندارند
من باز از همه بخاطر این مساوی بیخود و دردآور عذر می خوام در حالیکه مطمئنا نقش من کمتر از بقیه بوده اما انتقادهای شما را بجان میخرم علی یارتان
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه فبريه 16, 2012 11:20 pm

این حرفم از روی احساس نیست .اما آقای سراوانی 3 تا چیز میخوایم .
این 3تا رو به همه باشگاه بگید .خواهشا .
1.بازی با ملوان نباید ببازیم .متوجه هستین؟نیـــــاید ببازیم .باید به برد فکر کنیم .ما توی زمین آونها بردیم و الان نیاید ببازیم .از روی احساس نیست این منطق فوتبال ماست .یعنی اگه باختیم تارتار عزیز خودش خانواده اش رو برداره از این شهر بره .خانواده اش رو برداره تاکید میکنم .
2.در لیگ بمانیم .من و امثال من عمر و وقتمون رو از سر راه نیاوردیم یه سال در میان توی لیگ دو سپری کنیم .پس به آقای عابدینی بگید اگه توان نداره این مربی افشین خان ما این کارو میکرد و توانش شاید بهتر بود چند نکته مثبت هم داشت که بومی بود و جوان .که همه دنیا روی آوردن به این کار.جز ما .پسباید در لیگ بمانیم .
3.سال آینده مربی میخایم در حد جهانی .کرانجار کجا اومده ؟دنزلی کجا اومده ؟ما هم میخایم .هنکه میخایم .. یه ابر مربی میخایم .خواهشا از این گمنام ها پیدا نکنیدو از این رفیق بازها که عبدی بود یا تاتار بود نمیخوایم .سال آینده به قولتون عمل کنید .سال آینده برای برای آسیا میخایم بجنگیم .از اون تووورک ها چیزی جز پول کمتر نداریم که هدایتی عزیز تشریف آوردن .
پس 3تا مورد رو حتی به زور هم شده میخایم .
1.برد جلوی ملوان .
2.اثبات در لیگ .
3.سال آینده برای آسیایی.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه فبريه 17, 2012 6:51 am

[quote:06202e0bc4="saravani"]سلام من اگر از حرفهام توهین به هوادار استنباط شده عذر میخوام من همیشه گفتم و بازهم میگم بهترین هوادارها رو داریم و اگه به این حرفم ایمان نداشتم اینقدر باهاتون ارتباط برقرار نمی کردم فکر نکنم هیچ مدیر روابط عمومی تو باشگاههای کشور حتی یکی از هواداران رو از نزدیک بشناسه بگذریم .
در جواب اون دوستم باید بگم که من رو نیمکت خواب نبودم و ایراداتی که شما میگید رو دیدم اما من میگم وقتی مربی میگه سانتر از جناحین و اینکار رو بجز چند مورد در نیمه اول انجام نشد چه باید کرد وقتی به غلامی گفته میشه بین مدافع راست و دفاع وسط متمایل به راست مستقر شو و او بین دو مدافع وسط جایگیری می کنه چه باید کرد وقتی زنیدپور قدم میزنه و محمد برای تماشاگر بازی می کنه وقتی مهدوی روزش نیست چه باید کرد؟ باید با تغییر تاکتیک یا تعویض مشکل رو برطرف کرد اما وقتی هر تعویضی تیم رو ضعیفتر می کنه چه باید کرد؟ من یک خاطره براتون تعریف می کنم یک مربی داشتیم می گفت دفاع هرجا توپ گرفت بزنه زیرش این توپ میره زمین حریف بعد 50 درصد امکان داره که اونا صاحب توپ بشوند که خوب تو زمین خودشونن اما اگه 50 درصد دیگه ما صاحب توپ بشیم میتونیم خطرساز باشیم این تمام تاکتیک مربی بود که البته از شانس خوبش 50 درصدی که ما صاحب توپ می شدیم گل هم می شد.
من همه حرفهای شما رو به مدیریت انتقال دادم اما ببینید هنوز مشکلات مالی ما حل نشده و برخلاف تصور شما اگه با واگذاری تیم به هدایتی تا یکشنبه موافقت بشه او پولی که برای امسال میده براساس بودجه اول فصله یعنی اینکه ما بیش از آن نمیتوانیم هزینه کنیم یعنی نداریم تا هزینه کنیم
مورد بعد من قبول دارم که تارتار در ابتدایی که اومد با بچه های رشت مشکل داشت و خودش اعتراف کرد که اشتباه کرده و این توطئه ای بوده که عده ای می خواستند تیم نابود بشه اما الان بچه های رشت با اون دست یاعلی دادند و افشین ناظمی و مهدوی و چاووشی و حاجتی و نظیف کار و ابراهیمی و مختاری و رحیمی و بسیاری دیگر تمام تلاش خودشون رو گذاشتند تا اون موفق بشه اما متاسفانه یکسری فقط می خواهند تیم نابود بشه و کاری به بقیه چیزها ندارند
من باز از همه بخاطر این مساوی بیخود و دردآور عذر می خوام در حالیکه مطمئنا نقش من کمتر از بقیه بوده اما انتقادهای شما را بجان میخرم علی یارتان[/quote:06202e0bc4] اقای سراوانی بازیکنا بازی نمیکنن بخاطر مربی تیم اقای تاتاره. وقتی یه مربی تو تیم نیست که بازیکنا ازش حساب ببرن بازیکنا هم به میل شخصی بازی میکنن. لطفا عادلانه خودتون داماشه قاسمپور با داماشه تاتار رو مقایسه کنید. محمدی کجاست ؟؟؟ چرا تو تیم کسی بهش نمیگه شما اجازه نداری واسه خودت تهران بمونی واسه خودت بگی تو زمین مصنوعی عادت ندارم بازی کنم ؟ پس چرا این همه بهش پول دادین. وقتی کسی نیست تو باشگاه که به محمدی بگه اون رفتارت با هوادارا تو بازی با( راه اهن.داماش) چی بود . اگه یکی بهش بگه شما باید تو زمین مصنوعی بازی کنی . بقیه بازیکناه هم با انگیزه بازی میکنن. یکی باید میومد مثل اکبر میثاقیان به بازیکنا نشون میداد. این یه تیمه لیگ برتریه تیمه محلاتی نیست که هر کی واسه خودش هر کاری دلش میخاد میکنه. چرا بازیکنا رو کسر قرارداد نمیکنن وقتی نتیجه نمیگیره تیم ؟؟؟ استقلال این همه تو لیگ درخشید فقط یبار به پرسپولیس باخت فتح ا... زاده بازیکنا رو جریمه کرد. وقتی یه شیر مرد نیست بازیکنا ازش حساب ببرن تیم هم نتیجش این میشه اقای سراوانی عزیز. شما گفتین کسی تو ایران نیست که مثل من مدیر روابط عمومی باشه تماشاگرا رو از نزدیک بشناسه.( یکم بیشتر تحقیق کنین از تیمها بد نیست مثل سپاهان.و...) وظیفه ی تمام مدیرای تیمهاست که به سوالات هواداراشون پاسخ بدن
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه فبريه 17, 2012 10:04 am

آخه جناب آقای سراوانی چرا غلامی و زنیدپور حرف مربی گوش نمیدن؟ واسه اینکه مربی ما قواره بازیکنامون نیست. از نظر بازیکن یکی از 6 تیم اول لیگ هستیم اونوقت به مربی مون تو لیگ 2 هم کسی تیم نمیده. مربی که اوج داناییش تعویض زنیدپور و افشه هست چه انتظاری ازش دارید؟! توطئه کردن؟ مگه مربی خودش فهم و شعور نداره که گمراهش کردن و با بچه های رشت بد شده؟! تاوان این نفهمی مربی رو ما باید بدیم؟! غلامی حرف گوش نمیده؟ خب بذارتش بیرون و افشین نوک بازی کنه ماکه عاشق چشم و ابروی کسی نیستیم. چاوشی، حاجتی، مهدوی، غلامی، زنیدپور، عسکری، آبشک بد هستن؟! فقط این آقا خوبه؟ فقط آقایی و مگنو باتیستا خوبن؟ این 7 نفری که این آقا باهاشون بده بهترین بازیکنان تیممون هستن و همین امتیازاتی هم که داریم از خیر سر همین هاست. پس لطفا این توجیهات رو بذارید کنار و این مربی نمای بیلیاقت و بی دانش رو بندازید بیرون. تو شهر خودمون کم آدم اسم و رسم دار نداریم. این همه لجبازی برای چه؟!!!!
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » جمعه فبريه 17, 2012 10:13 am

[b:aa24475a86] آقای سراوانی میشه راجب انتقال باشگاه بگین
کی این انتقال رسمی میشه ؟
یه خبرایی اومده که هدایتی قرار از بین داماش شاهین و صبا یکی رو بخره فقط
کی این ماجرا تموم میشه "؟ [/b:aa24475a86]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه فبريه 17, 2012 10:38 am

جناب آقای سراوانی از اینکه تشریف میارین اینجا و به سوالات جواب میدین ممنونم، هیمن کارتون به هممون ثابت کرده که لااقل شما غم این تیمو هوادارا رو میخورین، ایشالله قسمت بشه حضورا خدمتتون برسم و ازتون تشکر کنم.
هوادارن داماش هیچ زحمت و تلاشیو رو بی پاسخ نمیذارند، هر چند عده ای هستند که این وسط سنگ اندازی میکنن، حالا یا از روی قصد و نیت و یا از رو بچگی و نادونی
در مورد این تیم عرض کنم خدمتتون، این تیم همون تیمیه که قاسم پور تحویل گرفت و اون بازیایه زیبا رو انجام میداد، تمومه تیما به بازیکناش مقروضه اینجا اروپا نیست، بازیکنا هم مطمئنا اینو میدونن اگه قاسم پور میموند الان 5تایه اول جدول بودیم ولی خب هر کسی اول منافع شخصیه خودشو در نظر میگیره
به نظر من تارتار مربی با دانشی نیست، قبلنم گفتم همینکه اومده دمش گرم، ولی اینو یادمون نره اومدنش در درجه اول به نفع خودش بود، مربی اسمی تو این شرایط به تیممون نمیاد این اقا هم اومد که در درجه اول به تجربیات خودش اضافه کنه، حتی به قیمت از دست رفتن امتیاز، میشه از حرفاش اینو فهمید، تیمو تازه گرفتم، نیاز به 5 بازی داریم تا هماهنگ شیم، تیم مشکلات مالی داره و... اینا توجیحاتیکه که خودش گفته و فقط با الفاظ بازی میکنه . 9 تا بازی گذشته ولی هنوز ترکیب ایده الشو پیدا نکرده. تیم خوب بازی نمیکنه اقای سراوانی، این چه حرفیه که غلامی بد جا گیری میکنه! ناسلامتی به تیم ملی دعوت شده بود
هر بازی واسمون حکم مرگ وزندگیو داره، من از زندگیم میزنم میام استادیوم، نمیتونم ببینم بازیکن قدم میزنه، اگه قدم میزنه جناب تارتار بیاد به همه اعلام کنه اقایون هوادار بازیکن بازی نمیکنه، اگه مشکل از بازیکنه بندازتش بیرون، پول گرفته به ریش منو شما بخنده؟ این خواسته همه هواداراست، به هر حال بازی با ملوان یه فرصته واسه این آقا، نباید ببازیم اقای سراوانی، اگه امثاله من این بازیم مثه بقیه بازیا بدونن بقیه نمیدونن، باخت جلو ملوان یعنی خداحافظ تارتار، خودش نره هواداره نمیزارن بمونه. همون شب باید ساکشو ببنده بره، حداقل واسه خودش نه واسه تیم
اخه چرا تیمو به یه بومی نمیدن؟ اگه قراره وضعمون این باشه لااقل یه مربیه بومی میومد تا تجربیاتشو زیاد کنه بعدا بدردمون بخوره، چرا به پیشکسوتا میدون نمیدین؟ چرا خودمون تیممونو مدیریت نکنیم (مثه تیمه همسایه) بخدا اگه این حمایت از سپیدرود بشه خیلی حرفا واسه گفتن داره
کدوم یکی از این بازیکنا فصل بعد میمونن؟ عسگری، غلامی، زنیدپور همشون رفتنین، این خودیان که میمونن
باز از اینکه تشریف میارین اینجا و به دردودل هواداراتون گوش میدیم تشکر میکنم، ایشالله سایه تون از سر تیم کم نشه
موفق باشین
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه فبريه 17, 2012 3:20 pm

اقای سراوانی اگه مشکل فقط همین بازی بود حرف شما درست بود ولی بدبختی اینجاست که این مشکلیه که از اولی که تاتار امده وجود داره و 9 هفتست که نتنها رفع نشده بلکه هر هفته داره تشدید میشه.اصلا برفرض که بازیکن حرف مربی رو نمی خونه و تاکتیکش رو اجرا نمیکنه خوب اینکه بدتر از بی تاکتیکی مربی هست!!!حتما یجای کار میلنگه که چنین مشکلاتی بوجود امده دیگه!!صحبت ما هوادارا اینه که خلاصه چه مشکل از تارتاره چه از بازیکنا خلاصه این مشکل داره تشدید میشه و تارتار هم نمی تونه تیمو جمع کنه پس بهترین کا برکناریشه و بهترین فرصت هم همین حالاست.
ولی وجود مشکلات مالی و اینکه باشگاه پول مربی جدید رو نداره با اینکه بیاد از تارتار حمایت بشه و گفته بشه که داره خوب کار میکنه زمین تا اسممان فرق میکنه.اینکه باشگاه توان مالی برای مربی جدید رو نداره قابل درکه و حمایت از عملکردش نه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط cabana » جمعه فبريه 17, 2012 4:52 pm

من واقعا از آقای سراوانی تشکر می کنم
ما طرفداران از مسائل جزئی تیم اطلاع کامل نداریم و اکثر طرفدار ها دنباله نتیجه خوب هستند. متاسفانه آقای تار تار ابتدا بدلایل حاشیه ای که خودشان در ارتباط با بازیکنای بومی تیم درست کردند تیم را به حاشیه بردند. نکته بعدی بازی گرفتن از بازیکنان جز وظایف مربی است. چرا به حرفهاش گوش نمی دهند !!!! و مسایلی که میگه در زمین پیاده نمی کنند؟؟؟؟؟؟؟یعنی همه تیم با این آقا بد هستند؟؟شاید ایشان مربی با دانشی باشند اما از وظایف ایشان مسائل روانی و ایجاد انگیزه و ارتباط صحیح با بازیکنان است.
ممنون از توجه شما
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه فبريه 20, 2012 1:27 pm

سلام آقای سراوانی. قرار بود امروز تکلیف واگذاری تیم روشن بشه. چی شد؟
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » دوشنبه فبريه 20, 2012 3:27 pm

آبره بیخیال . امسال هر طوری بشه تو لیگ میمونیم. یعد فصل بعد میلاد.جهانگیر.غلامی.ابوذر.محمدی و... میرن. بعد میریم لیگ یک. اونجا دیگه همه تیمارو میبریم بعد دیگه خوشحالیم. /9/ /9/
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه فبريه 20, 2012 4:44 pm

اقای سراوانی عزیز بگین تیم میخاد واسه همیشه منحل بشه و ما رو هم خلاص کنین. با این حرفها فقط دارین با احساساته هوادارا بازی میکنین. یبار تاتار مشکل داره. یبار میلاد زنید پور. یبار جهنگیر. یبار هدایتی. یبار عابدینی. بسه دیه اخه چقدر حاشیه هر روز یه خبره جدید باید بشنویم. با این همه هزینه.....والا خجالت داره
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه فبريه 21, 2012 8:08 am

آقای سراوانی عزیز آخرین اخبار تیم رو به ما هم برسونید /امروزم تمرین تشکیل نمیشه؟؟؟؟
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه فبريه 21, 2012 11:07 am

[quote:cb7cd109cc="meraj130"]آقای سراوانی عزیز آخرین اخبار تیم رو به ما هم برسونید /امروزم تمرین تشکیل نمیشه؟؟؟؟[/quote:cb7cd109cc]

نه. مثل اینکه این اعتصاب تا برطرف شدن مشکلات تیم پابرجاست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان