[quote:8ca668dbf6="MEHRDAD"]ملوان رو زمین روان بازی می کنه؟!

اتفاقا اونا دوست دارند که زمین خراب باشه مثل دور رفت... دور رفت روی زمین نایلون نذاشتند و واسه همین با اینکه ظاهر زمین مشکل نداشت اما همه می گفتند زمین سنگینه چون زیرش ماسه هست... !
ضمنا شما چه گیری دادی به اعتراض؟! به نظر من اگر قرار بود و باشه که تغییر و تحولاتی صورت بگیره باید تو همین تعطیلات باشه و اگر قرار نیست این تغییر و تحولات صورت بگیره باید دیگه اون بازی بخواد مربی تعویض بشه چه دردی از تیم دوا میشه؟! به قول یکی از دوستان اون بازی دیگه باید فقط از تیم حمایت بشه چون برای همه حساس هست و همه هواداران تو این بازی نتیجه براشون مهم هست!
یه نکته دیگه اینکه الان اون نتیجه 4 بر یک پگاه برابر استقلال تو آزادی چه ربطی داشت به حرف من؟! من میگم بازیهای داماش تو استادیوم سردارجنگل شما میگی آزادی؟![/quote:8ca668dbf6]
هنوزم اعتقاد دارم اگه اینا زمین خوبو صاف گیرشون بیاد بهتر بازی میکنن......................... باشه , دیگه بحث اعتراضو نمیکنم , خودمم آدمی نیستم که دوست داشته باشم الکی واسه تیم حاشیه درست بشه ,,,,,, مطمئنا هم دست منو شما نیست که بازی کجا برگزار بشه , فقط امیدوارم اون روز نیاد که بچه ها بیان اینجا نظر بذارن که اگه بازی توی سردارجنگل بود با اون جمعیتی که میومد ال میکردیمو بل میکردیم .......................... نظریم که دارم همش فقط بخاطر اینه که دلم میسوزه با این همه مهره و این مدیرعاملو این همه هوادار, تیم بخواد اینجوری بازی کنه و بازیکنا 1ذره حرف شنوی از کادر فنی نداشته باشن که اینجور بازیای بی برنامه پیش بیاد....................................... آزادی رو هم کلا گفتم ,, سردارجنگل که توی مریخ نیست , منظورم اینه که اگه مثلا یه تیم 1000 بارم توی یک ورزشگاهی بخواد ببازه بازیاشو اصلا قرار نیست که حتما بازیه 1001 رو هم توی اون ورزشگاه از قبل باخته خودشو بدونه ,,,,, ما که این همه ادعا داریم جلو ملوان هیچ جوره کم نمیاریم ازمون بعیده که بگیم توی سردار با اسم داماش همیشه باختیم پس این بازی بهتره بازی بره توی عضدی