[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

نظر شما درباره ی حضور لیدر ها در استادیوم +نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر شما در مورد حضور لیدرها(بوقچی ها) چيست؟

1.حضور داشته باشند
18
16%
2.حضور نداشته باشند
95
84%

کل آرا : 113

پستتوسط mehdi369 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 4:29 pm

لیدرهای پیر و رقاقص نه در شان تیم داماشه و نه در شان شهر با فرهنگ رشته.
لیدر باید با قدرت و شاداب باشه بتونه با یه اشاره سکوها رو مثل آتیش و جرقه بریزه رو بازیکن تیم حریف.
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه فبريه 16, 2012 4:32 pm

کارهایی صورت گرفته و آقای سراوانی هم به این نتیجه.ان شاالله تا روز یکشنبه همه چیز در مورد لیدرهای داماش معلوم میشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amir205 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 7:38 pm

لیدر های داماش به درد دلقک بازی میخورند :(
نماد کاربر
amir205
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه فبريه 16, 2012 8:10 pm

[quote:d8540bb12d="MAZIYAR"]کارهایی صورت گرفته و آقای سراوانی هم به این نتیجه.ان شاالله تا روز یکشنبه همه چیز در مورد لیدرهای داماش معلوم میشه[/quote:d8540bb12d]

ایشالله که اینجوری باشه و یه فکری بکنن
اخه لیدر باید هم جوون باشه هم پرانرژی
ولی متاسفانه تماشاچیا هم کم بی تقصیر نیستن تو بازی با داماش یه 10-20 نفری پشتمون نشسته بودن که وقتی صادق بوق میزد میگفتن استیل شهر باران بعدش مثه...میخندیدن، هر چیم میگفتین نگین میگفتن واسه خنده اومدیم بیشترم اعتراض میکردیم کار به درگیری میکشید، بعضیا واقعا حالیشون نیست
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 8:13 pm

[quote:f92484fccb="civilboy"][quote:f92484fccb="MAZIYAR"]کارهایی صورت گرفته و آقای سراوانی هم به این نتیجه.ان شاالله تا روز یکشنبه همه چیز در مورد لیدرهای داماش معلوم میشه[/quote:f92484fccb]

ایشالله که اینجوری باشه و یه فکری بکنن
اخه لیدر باید هم جوون باشه هم پرانرژی
ولی متاسفانه تماشاچیا هم کم بی تقصیر نیستن تو بازی با داماش یه 10-20 نفری پشتمون نشسته بودن که وقتی صادق بوق میزد میگفتن استیل شهر باران بعدش مثه...میخندیدن، هر چیم میگفتین نگین میگفتن واسه خنده اومدیم بیشترم اعتراض میکردیم کار به درگیری میکشید، بعضیا واقعا حالیشون نیست[/quote:f92484fccb]ولی دلم واسه این تقی میسوزه بعد این همه سال بوق زدن واسه تیم حقشه که یه حقوق بازنشستگی داشته باشه برخلاف لیدرهای دیگه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه آپريل 27, 2012 6:15 pm

[color=black:bd870ed2b6]این تایپیک رو آوردم بالا تا به چشم آقای سراوانی و تمام مسئولین باشگاه بیوفته که ما چند ماه پیش هم اخطارهای لازم رو داده بودیم و امروز هم دیدیم که نظر کاربرای سایت نظر کل هواداران هست(به جز جایگاه s که خودتون بهتر میدونید به چه دلیل)
امیدوارم شعارهای امروز رو شنیده باشیم و تیفوسی ها یه شعار دادند که ماها لیدر نداریم......غیرت رشتی داریم
که این شعار بیانگر همه چیز بود و به معنای تمام هواداران حاضر نشان دادند که سکوهاییی که لیدر ندارند بهترین تشویق رو میکنند و تمام هماهنگی ها به صورت خودجوش هست.آقای سراوانی برادرانه ازتون خواهشمندیم دیگه دلسوزی رو بذارید کنار،دلتون برای ما هواداران بسوزه که به خاطربوق زدنهای بی مورد عباس نصف حنجرمون رو فدای کله شقی آقا میکنیم.
خواهشا نظرات هواداران داماش رو قربانی چند تا بوقچی بی مصرف نکنید چون این رو توهین به شعور هواداران میدونیم.[/color:bd870ed2b6]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آپريل 27, 2012 6:20 pm

این لیدرها دارن ابروی تیم رو میبرن با اون دلقک بازیشون.... /9/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

نفت تهران(اراک) ‏vs‏ داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پستتوسط majid13 » جمعه آپريل 27, 2012 6:23 pm

آقای سروانی این خواسته ما از شماست:
این لیدرا رو بازنشسته کنید، با اینکار هم به خواسته هوادارا احترام گذاشتید و هم شخصیت لیدرا مثل امروز پایین نمیاد.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آپريل 27, 2012 7:00 pm

این تیم به لیدر نیازنداره نگاه کنید پشت دروازه چقدرمنسجم ویک دست تیم رو تشویق میکنن بقیه جایگاه هم باید لیدر هارو کنار بزارن تاکل استادیوم یکدست بشه البته جایگاه h هم خیلی خوبه وخیلی زحمتم میکشن من خودم امروز اونجا بودم ولی تعدادشون کمه. به امیدروزی که کل ورزشگاه 90دقیقه تیم رو یکصدا تشویق کنند /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط amiramir » جمعه آپريل 27, 2012 7:14 pm

امیدورام بجای اینکه قبل بازی تشویق کنیم ، در حین بازی تشویق کنیم. به نظر می آد بخش طنز شبکه باران جای مناسب تری برای لیدرهای داماش.
البته سالها واسه تیم های رشتی با فراز و نشیب زحمت کشیدن اما الان فکر میکنم باید تغییراتی در ترکیب لیدرها ایجاد بشه.
الیته تظر دوستان در مورد بعضی تماشاگرها هم درست. متاسفانه بعضی ها توانیی درک برخی مسائل ساده رو ندارن . کاری هم نمیشه کرد مگر اینکه قبل از هر بازی همانهنگی های بیشتری بین تماشاچی از طریق سایت با هر روش دیگه ای بشه.
زنده باد رشت
:oops:
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط saeed0131 » جمعه آپريل 27, 2012 7:23 pm

من فکر کنم دیگه با اتفاق امروز دیگه قضیه لیدرا تموم شد :arrow:
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه آپريل 27, 2012 8:57 pm

سلام دوستان
اين ضرب المثل كه ميگه يه سوزن به خودت بزن يه جوال دوز به ديگرانو شنيديد يادم مياد قبل شروع فصل يه چند باري با عناوين مختلف اين موضوع رو تاژپك زدم كه ليدر ليدر ميخوايم يا يه فكري شه همين شما ها با هماهنگي بعضي دوستان تو اين سايت ليدر جديده اسمش وحيده فكر كنم رو علم كرديد از دوستي كه اين تاپيك رو ايجاد كرده و ديگراني كه فقط بلدا تاييد كنن چه درست باشه چه غلط باشه يه سوال دارم من خودم جايگاه h بودم يعني واقعا جايگاه h خيلي خوب تشويق ميكنن هرچي به زهنتون ميرسه ميگيد فقط دعوا فقط فحش چقدر بخاطره همين تشويق ها جريمه شديم ملوان رفت ملوان اومد همه شعارا محوه همين قضيه دوما واقعا لازم واسه اينكه زورتونو به عباسو ديگران نشون بدين بهشون فحش بدين هر بننده عاقلي اگه ورزشگاه مي بود كار شمارو بدتر ميديد تا عباسو دارودستشو كسي كه فحش ميده ضعيفه ،مورد آخر يك نگاهي هم به جمع خودتون بندازيد امروز 20 دقيقه بازي رو بخاطره شما از دست داديم كامل تيم به حاشيه برديد
وسلام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آپريل 27, 2012 9:06 pm

[quote:d3cd34033a="milad1987"]سلام دوستان
اين ضرب المثل كه ميگه يه سوزن به خودت بزن يه جوال دوز به ديگرانو شنيديد يادم مياد قبل شروع فصل يه چند باري با عناوين مختلف اين موضوع رو تاژپك زدم كه ليدر ليدر ميخوايم يا يه فكري شه همين شما ها با هماهنگي بعضي دوستان تو اين سايت ليدر جديده اسمش وحيده فكر كنم رو علم كرديد از دوستي كه اين تاپيك رو ايجاد كرده و ديگراني كه فقط بلدا تاييد كنن چه درست باشه چه غلط باشه يه سوال دارم من خودم جايگاه h بودم يعني واقعا جايگاه h خيلي خوب تشويق ميكنن هرچي به زهنتون ميرسه ميگيد فقط دعوا فقط فحش چقدر بخاطره همين تشويق ها جريمه شديم ملوان رفت ملوان اومد همه شعارا محوه همين قضيه دوما واقعا لازم واسه اينكه زورتونو به عباسو ديگران نشون بدين بهشون فحش بدين هر بننده عاقلي اگه ورزشگاه مي بود كار شمارو بدتر ميديد تا عباسو دارودستشو كسي كه فحش ميده ضعيفه ،مورد آخر يك نگاهي هم به جمع خودتون بندازيد امروز 20 دقيقه بازي رو بخاطره شما از دست داديم كامل تيم به حاشيه برديد
وسلام[/quote:d3cd34033a]

کو گوش شنوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه اگه شماها مشکل خاصی دارید بعد بازی ، قبل بازی ، تو استادیوم ، بیرون استادیوم و یا ......... حلش
کنید دیگه ! مگه ماها برای حمایت از تیم نمیریم ؟ آفتاب میریم ، باران میریم ، برف میریم (که کنسل شد) .... تمرین میریم ........ که
آخرش تم موفق باشه دیگه . اما در لحظلات خوب بازی بجای تشویق ، تو یپبزن من بزن ، تو فحش بده من فحش بده . ملوان رفت ، مازیار
اومد ، پژمان رفت ، آبای اومد .....................
آآآآآآآآآی برااااااااااااااااااااااااااااا ، ده واترکسیم امان
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در جمعه آپريل 27, 2012 9:14 pm .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه آپريل 27, 2012 9:12 pm

اگه بشه یه پولی به صورت ماهانه بهشون داد و بازنشسته بشن منم با نبودنشون موافقم ولی در غیر اینصورت نه / دوست ندارم از نون خوردن بیفتن
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه آپريل 27, 2012 9:18 pm

تو ایام عید که رفته بودم تهران یه بازی آسیایی تاجیها رو نه از روی اینکه استقلالیم به خاطر بیکاری رفتم استادیوم وقتی وارد اونجا شدم همه چیش منظم بود هم تشویقشون هم فحش دادنشون هم حال کردنشون برخلاف شهر ما که تو هر بازی که کلی باید حرص بخوریم و درگیر بشیم با این و اون کار به کتک کاری با افسر بکشه اونا واقعا از فوتبال لذت میبرن که اون خدای بالای سرم شاهده وقتی اینو دیدم غصم شد که ما چرا نباید یکم از فوتبال لذت ببریم تو فوتبالی که به قول مهرداد گوشت بین مسئولین پخش میشه بوش به هوادارا میرسه حتی بوی گوشتم حس نمیکنیم
خسته شدم به خدا خسته
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان