توسط miladcivil » جمعه آپريل 27, 2012 9:06 pm
[quote:d3cd34033a="milad1987"]سلام دوستان
اين ضرب المثل كه ميگه يه سوزن به خودت بزن يه جوال دوز به ديگرانو شنيديد يادم مياد قبل شروع فصل يه چند باري با عناوين مختلف اين موضوع رو تاژپك زدم كه ليدر ليدر ميخوايم يا يه فكري شه همين شما ها با هماهنگي بعضي دوستان تو اين سايت ليدر جديده اسمش وحيده فكر كنم رو علم كرديد از دوستي كه اين تاپيك رو ايجاد كرده و ديگراني كه فقط بلدا تاييد كنن چه درست باشه چه غلط باشه يه سوال دارم من خودم جايگاه h بودم يعني واقعا جايگاه h خيلي خوب تشويق ميكنن هرچي به زهنتون ميرسه ميگيد فقط دعوا فقط فحش چقدر بخاطره همين تشويق ها جريمه شديم ملوان رفت ملوان اومد همه شعارا محوه همين قضيه دوما واقعا لازم واسه اينكه زورتونو به عباسو ديگران نشون بدين بهشون فحش بدين هر بننده عاقلي اگه ورزشگاه مي بود كار شمارو بدتر ميديد تا عباسو دارودستشو كسي كه فحش ميده ضعيفه ،مورد آخر يك نگاهي هم به جمع خودتون بندازيد امروز 20 دقيقه بازي رو بخاطره شما از دست داديم كامل تيم به حاشيه برديد
وسلام[/quote:d3cd34033a]
کو گوش شنوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه اگه شماها مشکل خاصی دارید بعد بازی ، قبل بازی ، تو استادیوم ، بیرون استادیوم و یا ......... حلش
کنید دیگه ! مگه ماها برای حمایت از تیم نمیریم ؟ آفتاب میریم ، باران میریم ، برف میریم (که کنسل شد) .... تمرین میریم ........ که
آخرش تم موفق باشه دیگه . اما در لحظلات خوب بازی بجای تشویق ، تو یپبزن من بزن ، تو فحش بده من فحش بده . ملوان رفت ، مازیار
اومد ، پژمان رفت ، آبای اومد .....................
آآآآآآآآآی برااااااااااااااااااااااااااااا ، ده واترکسیم امان
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
miladcivil در جمعه آپريل 27, 2012 9:14 pm .
just DAMASH