[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hamed1992 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 8:30 am

آقاي سراواني تا الان هرچي ساكت وايستاديم بسه،آقا تيم داره ميره ليگ يك،ديگه بسه،يعني ما رشتيا هميشه بايد سر اين فوتبال(استقلال رشت،بگاه،داماش)حرص بخوريم.آقااااااي سراواني عزيز به والله ما با تار تار به هيچ جا نميرسيم،فقط باعث ميشه بريم ليگ يك.
سر تمرين كه ميايم كادره تيم مياد با ما صحبت ميكنه كه از تيمتون انتقاد نكنين،شعار ندين،بس چيكار كنيم،تارتار و تشويق كنيم كه به جاي تمرين داره استوب هوايي ياد ميده به بازيكنا،آقاي سراواني....... :? :? 8O
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه فبريه 16, 2012 9:09 am

یه مسئول با غیرت نیست تو تیم جوابه ما هوادارا رو بده ؟؟؟ همه سکوت کردن؟؟ این همه خرج واسه تیم کردین نباید جوابه ما هوادارا رو بدین ؟ تو سرما گرما میایم استادیوم این جوابه ما هوادارا این نیست ؟؟؟ اقای سراوانی عزیز ممنون میشم جوابه همه ی سوالات رو بدین و فقط به بعضی از سوالاتی که دوس دارین جواب ندین. جواب همه رو بدین ؟؟ ما منتظر پاسخ مدیرهای تیم و شما هستیم ؟؟؟ تا دقیق ی 88 تیم رو تشویق کردیم. هنوزم صدامون گرفته به خاطر بازی دیروز. هیچکی نمیخا جواب بده ؟ دیروز که کسی جوابه ما رو نداد همش میگن درست میشه.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » پنج شنبه فبريه 16, 2012 9:47 am

من نمیدونم یک مربی باید چکار کنه آیا این نیست که تمرین خوب بده ارنج خوب بیچینه تعویض خوب بکنه بعد بازیکن میاد تو زمین قدم میزنه مربی فحش میخوره و باید عوض بشه؟ دیروز بهترین ترکیب از وضع موجود بود چون نظیف کار و ابراهیمی رو نداشتیم نفرات تعویضی کسانی بودند که شما فریاد می زدید ولی با هر تعویض تیم ضعیف تر شد این وسط مقصر تارتار است؟ شما با تارتار بدید و کاری به چیز دیگه ندارید مساله اینه و براساس این هم تحلیل می کنید و حرف می زنید بعد بازیکن در حاشیه امنیت قرار داره تشویق میشه لقبهای آنچنانی می گیره و هیچ خطری هم متوجه آن نیست.
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه فبريه 16, 2012 9:51 am

اقاي سراواني ما در اين چند بازي با تارتار بودبم چند امتياز گرفتيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هوادار نتيجه مي خواد خودتونم اشراف دارين داماش اون بازي همي شگي رو نيمي كنه بازي هاي دينور زاده 100 شرف به تار تار 8O
ايا اين تاكتيكه بزن زير توپ ديروز همش اين بود ما با همين شاهين با همين نفرات چه بازي درخشاني رو در جام حذفي بازي كرديم حق ما ضايع شد ....ديروز هرچي بود تيم تاكتيك نداشت هوادار 10 ساله ام ورزشگاه بود همينو ميگفت
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali_damashi در پنج شنبه فبريه 16, 2012 9:58 am .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه فبريه 16, 2012 9:58 am

علی آقا ما کاملا تار تار درک می کنیم خب اگر چندین ازیکن برای آقای تار تار بازی نمی کنن باید چیکار کرد من خودم دیدم که چند بازیکن بی تفاوت بودن آیا کار مربی همدلی بین بازیکنها نیست آیا مربی باید برای بازیکنهاش حاشیه سازی کنه؟اقای سراوانی اول اقای تار تار اومد با بومی ها و بقول خودشون پا به سن گزاشته ها در افتاد الانم با بازیکنهای غیر بومی

من از شما مسئول زحمت کش میخوام صدای ما به مدیر عامل برسونید حداقل از مربی حمایت می کنند باید در ورزشگاه حاظر بشن بازیمنها از امیر عابدینی بیشتر حساب می برن بازی که ما در تهران بردیم بخاطر حضور امیر عابدینی بود
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damashi » پنج شنبه فبريه 16, 2012 10:09 am

[quote:5d0993324e="saravani"]من نمیدونم یک مربی باید چکار کنه آیا این نیست که تمرین خوب بده ارنج خوب بیچینه تعویض خوب بکنه بعد بازیکن میاد تو زمین قدم میزنه مربی فحش میخوره و باید عوض بشه؟ دیروز بهترین ترکیب از وضع موجود بود چون نظیف کار و ابراهیمی رو نداشتیم نفرات تعویضی کسانی بودند که شما فریاد می زدید ولی با هر تعویض تیم ضعیف تر شد این وسط مقصر تارتار است؟ شما با تارتار بدید و کاری به چیز دیگه ندارید مساله اینه و براساس این هم تحلیل می کنید و حرف می زنید بعد بازیکن در حاشیه امنیت قرار داره تشویق میشه لقبهای آنچنانی می گیره و هیچ خطری هم متوجه آن نیست.[/quote:5d0993324e]

جناب سراوانی حرفتون کاملا درسته منم نظرم اینه که تارتار خیلی مقصر نیست
چون تو نیم فصل ما خیلی حاشه داشتیم یه اردو و یا یه بازی تدارکاتی و حتی بدنسازی درست حسابی نداشتیم که الان بازیکنامون از دقیقه ی
70 به به بعد تاب راه رفتنم ندارن.
همه ی تیما از مس سرچشمه گرفته تا ملوان تو نیم فصل تقویت کردن خودشونو و چند تا بازیکن که بتونه بهشون کمک کنه رو جذب کردن
ولی ما بدلایلی که اصلا باشگاه رو مقصر نمیدونم نتونستیم اینکارو کنیم و فقط حاشیه جذب کردیم
قبول دارم تو این بازی سیستم مورد قبول تماشاگرا رو داشتیم ولی با بازی بسته ی شاهین بهتر نبود که تعداد هافبکامون بیشتر باشن؟
درسته سیستم هجومی بود ولی هافبکی نداشتیم که بتونه مهاجمارو تغذیه کنن و هافبکامون کلا از بازی خارج بودن
من تا دیروز همیشه از تارتار حمایت کردم ولی دیگه نمیتونه اینجا کار کنه چون بازیکنا دیگه دلشون باهاش نیست امیدوارم
که تو این تعطیلات هر چه زودتر تارتار اخراج شه ولی شجاعت تار تارو همیشه تحسین کردم و ازش ممنونم که تو اون شرایط اومد
و مردانه کار کرد و به همین دلیلم هیچ وقت نباید بهش توهین بشه
ممنون از پاسخ گوییتون
نماد کاربر
damashi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 30, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه فبريه 16, 2012 10:33 am

اقای سراوانی با ابراهیم قاسمپور هفتم لیگ شده بودیم ؟ با ابراهیم قاسمپور چند امتیاز کسب کردیم؟ با تاتار چند امتیاز ؟ بازیکنی که سوار بر مربیش میشه اون که دیگه سرمربی نمیشه بازیکنا اصلا تاتار رو تحویل نمیگیرن حرفاشو گوش نمیدن. نمونش جهانگیر عسگری. مربی باید به گونه ای باشه بازیکنا ازش حساب ببرن اقای سراوانی. من نمیدونم این تاتار چه اقتخاراتی داره تو دوران مربیگریش ؟ چه تجربه ای داره ؟ بین این همه مربی چرا اینو اتخاب کردین ؟ دلیلش چیه؟؟؟ :roll: ما با تاتار به هیچ جایی نمیرسیم با این روندی که داریم دنبال میکنیم. تیم اصلا یه موقعیت گل نداشت دیروز
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mohammadss22 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 11:27 am

اقای سراوانی مربی باید یه روانشناس باشه مربی باید روحیه بازیکناشو بشناسه اینا همش حرفه که ما با تار تار بدیم شما میخوان ضعف های خودتون رو بپوشونین مگه ما با تار تار پدر کشتگی داریم . من یه سوال میپرسم از شما چرا این تیم زمان قاسمپور بازیکناش قدم نمیزدند . تو این 9 تا بازی کدوم یازی تیم قشنگ یازی کرده . بازی راه اهن و فجرم که شانسی بردیم. حتی زمان دینور زاده ام تیم اینقد گند بازی نمیکرد . معلومه که مربی نتونسته با بازیکنا ارتباط برقرار کنه
خلاصه مطلب این مربی به درد ما نمیخوره حالا با هاش بدیم (به نظر شما) یا بد نیستیم نظر شماست ولی ما به قشنگیش نگاه نمیکنیم ما به نتایجش نگاه میکنیم به بازی تیمش نگاه میکنیم شما هم که فقط میاین میگین حمایت . حمایت تا کی؟ تا سقوط؟
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 11:46 am

من نفهميدم آقاي سراواني چي ميگه فكر كنم ديروز يا خواب بودن يا بازي رو نديدن چون مربي تيمم به بازي بد تيمش واقف بود حالا اين آقا ميگه ديگه تيم بايد چي ميكرد .
در مورد بازيكنام ما لان چند هفته داريم ميگيم كه بازيكنا تو زمين قدم ميزنن اينجا ديگه كار مديريته كه يه كاري بكنه يعني من تماشاگر بايد بيام به آقاي زنيد پور بگم اين پولي كه ميگيري حلال نيست داري تو زمين قدم ميزني يا وظيفه مديريت و مربي چرا ميزارينش وقتي بازي نميكنه در مورد تاكتيك دغ كرديم ما از دقيقه 50 بكش زيرش يعني من تماشاگر داشتم دغ ميكردم كه با بكش زيرش ما به كجا ميخوايم برسيم بعد كادر فني خواب بود 40 دقيقه كشيديم زير توپ من تمام تمرينات اين هفته داماشو اومدم هر روز من ميديدم كه تمرين سنتر از جناهين يعني اين داماد عمو فيروز دفاع هاي بلند زن شاهين رو فراموش كرده بود هرچي سانتر مزخرف كرديم شكوري زد يعني مربي چه آناليزي كرده بود، بخدا به دين اين فرصت 20 روزه رو از دست نديم يه مربي بياريم تيمو درست كنه بازيكناي بي غيرت تيمم بزاريم كنار تيم نتيجه بگيره با حمايت هاي بي خود تيم به جاي نميرسه وسلام
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط milad1987 در پنج شنبه فبريه 16, 2012 11:50 am .
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 11:49 am

دوست عزیز آقای سراوانی اولا خواهشا به سوالات بچه ها پاسخ کامل بدین و فقط سوالاتی که خودتون می پسندین رو پاسخ ندید ---دوم دوست عزیز فقط کافی بازیهای داماش رو با مربیگری قاسمپور ببینید مگه تو جام حذفی ما به همین شاهین نباختیم؟چرا اون روز هیچ کس از مربی ناراحت نبود؟ جواب این سوال اونقدر سخت نیست حالا شاید شما دوست دارین خودتونو گول بزنین اما از هوادار هرگز چنین انتظاری نداشته باشین ما دیدیم که تیم بدون برنامه بازی کرد فقط سانت از جناحین نه هیچ تاکتیکی و برنامه خاصی اونقدر هم بازیکن خوب داریم که با مصدوم شدن 2 تا از اونها لنگ نباشیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه فبريه 16, 2012 12:02 pm

[quote:f8adf60934="saravani"]من نمیدونم یک مربی باید چکار کنه آیا این نیست که تمرین خوب بده ارنج خوب بیچینه تعویض خوب بکنه بعد بازیکن میاد تو زمین قدم میزنه مربی فحش میخوره و باید عوض بشه؟ دیروز بهترین ترکیب از وضع موجود بود چون نظیف کار و ابراهیمی رو نداشتیم نفرات تعویضی کسانی بودند که شما فریاد می زدید ولی با هر تعویض تیم ضعیف تر شد این وسط مقصر تارتار است؟ شما با تارتار بدید و کاری به چیز دیگه ندارید مساله اینه و براساس این هم تحلیل می کنید و حرف می زنید بعد بازیکن در حاشیه امنیت قرار داره تشویق میشه لقبهای آنچنانی می گیره و هیچ خطری هم متوجه آن نیست.[/quote:f8adf60934]
فک نمیکنم در مورد 8-9 بازیی که تارتار مربیگری کرده و نتایجی که کسب کرده این توجیحات قانع کننده باشه
اینکه بازیکن تو زمین قدم میزنه تقصیر مربیه، مدیریت قویی نداره، بازیکنا ازش حساب نمی برن، ما با همه سختیها و مشکلات وقتو هزینه مونو میزاریم میایم ورزشگاه که یه فوتبال خوب ببینیم، داماش بد بازی میکنه و میبازه، مشکل اینجاست
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه فبريه 16, 2012 12:12 pm

آقای سراوانی عزیز ضمن احترامی که برای شما قائل هستم ولی این رو بدونید که کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده هرگز نمیشه بیدارش کرد.برادر آقای سراوانی خودتون رو به خواب نزنید .تار تار تاکتیک ندارد .نمی دونم این حرفهاتون یعنی چی ؟ یعنی شما هم دیواری کوتاه تر از هواداران پیدا نکردید ؟
من زنده ،شما هم زنده!ده سال دیگه کسی یادش نمیاد که یک روزی آقای سراوانی مدیر روابط عمومی داماش به هواداران چی چسبوند.ولی همه یادمون میمونه که این تیم به علت نگه داشتن تارتار چه ضرری کرد.همون طوری که الان درمورد پرونده عبدی و استانکو و پوشنیک یادمونه.
آقای سراوانی عزیز گناه کس دیگه رو نشویید بهش بگین اگه مرد هست بیاد توی این سایت عضو بشه و خودش از خودش دفاع کنه.
یاعلی
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط cesk13 » پنج شنبه فبريه 16, 2012 12:12 pm

اقا مشکل این تیم اینه که بازیکنای به قول خودشون بزرگ داریم اما کسیو نداریم که اینارو جمع کنه این تیم مشکلش از اول فصل با دینورزاده هم این بود که بازیکنا قبولش نداشتن.....بازیکن اسمی باید بالا سرش مربی اسمی باشه....درد این تیم اینه /2/ /23/
نماد کاربر
cesk13
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه فبريه 16, 2012 1:33 pm

اقای سراوانی بازم به همه ی سوالات بچه ها جواب نداد ؟؟ /15/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه فبريه 16, 2012 1:46 pm

[quote:9097411beb="milad1987"]من نفهميدم آقاي سراواني چي ميگه فكر كنم ديروز يا خواب بودن يا بازي رو نديدن چون مربي تيمم به بازي بد تيمش واقف بود حالا اين آقا ميگه ديگه تيم بايد چي ميكرد .
در مورد بازيكنام ما لان چند هفته داريم ميگيم كه بازيكنا تو زمين قدم ميزنن اينجا ديگه كار مديريته كه يه كاري بكنه يعني من تماشاگر بايد بيام به آقاي زنيد پور بگم اين پولي كه ميگيري حلال نيست داري تو زمين قدم ميزني يا وظيفه مديريت و مربي چرا ميزارينش وقتي بازي نميكنه در مورد تاكتيك دغ كرديم ما از دقيقه 50 بكش زيرش يعني من تماشاگر داشتم دغ ميكردم كه با بكش زيرش ما به كجا ميخوايم برسيم بعد كادر فني خواب بود 40 دقيقه كشيديم زير توپ من تمام تمرينات اين هفته داماشو اومدم هر روز من ميديدم كه تمرين سنتر از جناهين يعني اين داماد عمو فيروز دفاع هاي بلند زن شاهين رو فراموش كرده بود هرچي سانتر مزخرف كرديم شكوري زد يعني مربي چه آناليزي كرده بود، بخدا به دين اين فرصت 20 روزه رو از دست نديم يه مربي بياريم تيمو درست كنه بازيكناي بي غيرت تيمم بزاريم كنار تيم نتيجه بگيره با حمايت هاي بي خود تيم به جاي نميرسه وسلام[/quote:9097411beb] داداشه عزیزم حق داری. شما ای کاش جای من بودی تو تهران میدیدی هوادارای سرخابی وقتی بازیکنی ناز کنه تیم نتیجه نگیره چه توهیتهایی میکنن. این محمدی تو تهران بود میتونست بگه من تو زمین مصنوعی عادت ندارم؟ بخدا هوادارای داماش بهترین هوادارهای ایران هستن خیلی با فهمن که تا اینجا صبر کردن الان این تیم یه تیم تهرانی بود میدونین هوادارا سرخابی چیکار میکردن ؟ چند ماه پیش میدونین چه بلای سر استیلی اوردن چه توهینهایی بهش کردن؟ واقعا هوادارای داماش بهترین هوادارهای ایران هستن. بعد اقای سراوانی عزیز بازم میگه از تیم حمایت کنین از تاتار حمایت کنیم . اخه تا کی ؟ بیوفتیم بریم دسته یک ؟ ( دست هوادارای داماش رو باید بوسید تو سرما گرما از تیم حمایت میکنن )
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان