[quote:516809e96f="miladcivil"][quote:516809e96f="navidmadan"][quote:516809e96f="miladcivil"]تشکر از دوستمون navidmadan بابت ایجاد این تاپیک که نتیجش میتونه برآیند خوبی برامون داشته باشه . اما با قسمت آخر حرفات مخالفم ، چون چه عضدی باشه و چه سردار ما به هیچ وجه جلوی حریفمون (ملوان) کم نمیاریم . اگه موافق حرفم هستی اون یه تیکه رو ویرایش کن ، چون ممکنه خیلیا سوء استفاده کنن.[/quote:516809e96f]
خواهش... چاکرم .......
درسته , جلو اونا کم نمیاریم , باشه اونو درستش میکنم ولی اینم هممون قبول داریم که اوضاع تیم خیلی داره بحرانی میشه ,,, بازی با ملوان میتونه یه بهونه ای باشه واسه اینکه یه عده خیلی بیشتری دور هم جمع بشیمو نظرمونو به عابدینی برسونیم[/quote:516809e96f]
ممن.نم ازت دوست عزیزم . 100% موافقم ، اما خدایی لیگ در نیم فصل دوم خیلی عجیب شده ! از یه طرف امثال نفت آبادان و سایپا و مس کرمان سر ما شاخ میشن ، میرن بازی های بعدی رو میبازن و یا سپاسی استقلال و پرسپولیس و فولاد و ...... میبره ، به ما میبازه و یا ........ که شماها بهتر از من نتایجو میدونید . ولی نباید فراموش کنیم که قبل م/ل/و/ا/ن ما با تیم نامعلوم و غیر قابل پیش بینی فولاد بازی داریم که حتی یه مساوی از اون بازی برامون با ارزشه .
هر طور شده این فصل باید رده 9 الی 11 رو بدست بیاریم تا فصل بعد هیکل این تیم و امثال محمدی و عسگری و زنیدپور و ....... X و Y رو درست کنیم .

[/quote:516809e96f]
اینا همه درست ,, همه حرفاتم قبول دارم ولی از اینم نباید بگذریم که ما هم الان واقعا داریم افتضاح بازی میکنیم ,, بازی با راه آهنم شانسی بردیم ,, مس کرمانم با معجزه مساوی کردیم ,, فجرم که دیدیم همه ,,,,, بقیه بازیارو هم که ماشاا.. به کسی نه نگفتیم ..................... مساله سر اینه که چه دلیلی داره با این اوضاع بازم تارتار بمونه سر کارش؟؟؟؟؟ دیگه چه اتفاقی باید بیفته که بالاخره برکنار شه؟؟؟