[quote:4659393611="damashi"][quote:4659393611="onlyrasht"]ابراران عزیز صحبت از رنگ پیراهن شد .. . چرا همه چیزو با هم قاطی میکنید ..هدایتی و عابدینی میخوان واسه شهر ما کاری رو انجام بدن ..و همه ما هم ازشون حمایت میکنیم .. ولی از اونجایی که این دو نفر به تیم لنگی علاقه دارن .. شاید با این رنگ عوض کردن به ما بگن شعبه دوم این تیم .. اگه واسه شماها مهم نیست که اینو به ما خطاب میکنن که هیچی .. ولی اگه واستون مهمه که میدونم واستون مهم هستش .. پس ما باید بعد بازی با شاهین جلویه اینکارو بگیریم .. بدلیل اینکه چند روز تعطیلی هستش و حاشیه ای هم واسه تیمه ما درست نمیشه ... اگه میخواد رنگ عوض بشه .. به نظر خودم رنگ های فیروزه ای , بنفش یا صورتی عالی هستن .. و از اون رنگهایین که هیچ کدوم از تیمایه لیگ از اون استفاده نمی کنن .. و ما میتونیم اولین تیمی باشیم که از این رنگ ها استفاده میکنیم .. و چون این رنگ ها هم متمایز هستش .. یه جوری میتونیم معروفیت هم کسب کنیم ..
به همدیگه انگ نزنین .. بیاین با هم فکری کاری مثبت واسه این شهر انجام بدیم و بتونیم واسه تیمه خودمون مثمر ثمر باشیم ..
با عصبانیتو لجاجت نمیتونیم کاری رو پیش ببریم .. ولی با ارامش مثل همیشه میتونیم به همون کاری رو که میخوایم برسیم ...
به امید موفقیت داماش شهر باران[/quote:4659393611]
بنده خدا عابدینی هم که گفته بود من ممکنه تو کارم اشتباهاتی داشته باشم واز انتقادات استقبال میکنم
مگه اون زمان که قرار بود اسم تیم بشه درفک همین هوادارا نبودن که مخالفت کردن و به نتیجه هم رسیدن
پس مهندس عابدینی نظر هوادارا خیلی براش مهمه ونباید اینطور در موردش قضاوت کنیم
منم با این دوست عزیزمون موافقم خواهشا موقع بازی با شاهین هیچ حاشیه ای درست نکنیم فقط تیمو تشویق کنیم
وبذاریم بازیکنا تمرکز خودشونو تا اخر بازی داشته باشن.
تا این بازی مهم و البته سخت رو ببریم تا خیالمون از بابت لیگ راحت شه بعدش در مورد این مسائل (مهم) با هم همفکری میکنیم
و مطمئنا به نتیجه میرسیم.[/quote:4659393611]
کاملا منظقی وخوب حرف زد این رفیقمون/بدجوری موافقم
تو این بازی فقط حمایت/بخدا با همین کارامون باعث میشیم که روند نتیجه نگرفتن تو خونه رو ادامه بدیم