توسط aslanadigozal » شنبه فبريه 11, 2012 8:07 pm
چد تا نکته راجع به تغییر نام و رنگ داشتم دوست دارم دقت کنید
> اول از همه همه ی ما باید به خاطر زحمات امیر عابدینی و حسن نیت حسین هدایتی برای تحویل گرفتن این تیم با این همه مشکل مالی تشکر و قدر دانی کنیم و فراموش نکنیم تا همین چند روز پیش هممون به خاطر مشکلات تیم و احتمال منحل یا خارج شدن تیم از استان و نتایج بد و نزدیک شدن به سقوط نگران و پریشان بودیم و یه جورایی تو برزخ بودیم
>نکته بعدی اینه که منم مثل همه ی هوادارا دوست دارم تیم ثبات داشته باشه و تغییر رنگ و نام نداشته باشه ولی خواهشا یه اشتباه رو تکرار نکنیم , حتی همین اسم داماش هم ربط خاصی به رشت و گیلان نداره ( حالا بعضی ها میگن اسم یه انزلیچی ولی که چی مثلا آبسرد هم اسم یکی از تیمهای استان تهران ولی که چی میشه اسم یه تیم باشه) به نظر من باید با یه همفکری و نظر سنجی یه اسم زیبا که مورد قبول اکثر هوادارا و مردم گیلان باشه انتخاب کنیم تا حتی در صورت تغییر مدیریتی کسی نتونه اسم کارخونه خودش رو بزاره
>رنگ تیم هم که دیگه جزو مهم ترین فاکتور هایی که به یه تیم شخصیت میده و به نظر من ما باید به یه جمع بندی برسیم ولی در کل از نظر من در صورت آبی یا قرمز بودن به تیم های پایتخت نسبت داده میشیم و همون رنگ فیروزه ای بهترین انتخاب خواهد بود و رنگیه که همه ی هوادارا رو راضی می کنه البته باید به یه جمع بندی کلی برسیم و افرادی مشخص از سایت انتخاب شده و مستقیما با آقای عابدینی و هدایتی صحبت کنند و با شعار دادن مسئله به طور کامل حل نمی شه و تمام نکات به گوش مدیریت باشگاه نخواهد رسید
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان