[quote:f905abde34="hamidjavan"][quote:f905abde34="RASHTBOY"]" آقا این بحث دو رنگ منفور قرمز و ابی رو تمام کنید ،"
قرمز نپوشه ، چی بپوشه ؟ حتماً آبی !
یک کاری نکنید اینجا جنگ قرمز و ابی راه بیفته و بعد انزلی چی ها سوء استفاده کنند ، متاسفانه مدیران ما هم قرمز هستند ، بعد می خواند این بحث بی ارزش قرمز و ابی راه نیفته .
قبلاً خیلی پیام ها در خصوص این مبحث رنگ بین کاربران رد و بدل شد ، دیگه نمی دونم چرا این بحث دوباره داره باب شده ؟ !
با این ترکیب هدایتی و عابدینی ، مشخصه که رنگ تیم داماش چی میشه ، این دیگه اعتراض نداره ، مهم رنگ پیراهن نیست ، مهم اونکه تیم نتیجه بگیره ، من شخصاً با هر دو رنگ قرمز و آبی 100% مخالفم . حالا که مدیران یک رنگ بخصوص رو می خواند ، شما بیخیال شید. اجازه بدید داماش به جایگاه اصلیش برگرده ، رنگ پیراهن فرعیات محسوب می شه . تازه با برد برابر راه آهن راه پیشرفت و ترقی رو آغاز کردیم .
مهم اینکه مردم رشت یکرنگ هستند ، درود بر هر چی رشتی یکرنگ

[/quote:f905abde34]
کاملا" موافقم .
همیشه عوض اینکه هوای تیمو داشته باشیم وتیم شهرمون مهم باشه رنگ پیراهنش برای بعضی ها مهم است. قرمز نباشه چی بش ابی. چه فرقی میکنه.
بعضی ها میگند پیراهن این تیم آبی بوده از اول درحالی که شهرداری رشت که یه تیمه دسته 2بود ازمالن پیراهن سفید باحاشیه های قرمز پیراهن اول این تیم وپیراهن قرمز پیراهن دوم این تیم بود.مسولان شهرداری رشت هم برای جذب تماشاگر از اسنم استقلال به عنوان پیشوند برای این تیم اضافه کردند ورنگ پیراهن هم عوض شد.جالب بعضی ها میگند این تیم اول استقلال رشت بوده وبعد استقلال شهرداری شده درحالی که برعکس بود وریشه این تیم به شهرداری برمیگرده نه استقلال.همانطور که مسولان شهرداری رشت نه اسقلال رشت امتیاز این تیمو خیلی راحت به پگاه فروختند.
ما تو ورزشگاه شعار قرمز آبی ناریمو میدیم واینجا بحث قرمز وآبی میکنیم. ادعا میکنیم قرمز وابی برامون مهم نیست اما اینجا میخوایم کل موجودیت تیمو به خاطر استفاده از پیراهن دوم تیم و پیراهن اول 2فصل قبل تیم زیر سوال ببریم.بعد بگیم انزلیچیها اینجوری میگند .آخه انها هم آدم هستند که حرفشون برامون مهم باشه.فعلا" باید به فکر 3امتیاز حساس تیم باشیم نه دعوای رنگ آبی وقرمز که از اول فصل تیم ما هردوتاشو پوشیده. 3امتیاز این بازی از نان شب هم واجبتر است.دعواتونو بزارید برای یه وقته دیگه.
[color=brown:f905abde34]بیایید یه بار از خودمون سوال کنیم فقط یه بار که چرا تیم ما در بازیهای بیرون از خانه از بازیهای خانگی موفقتر بوده تیم ما از بازیهای خارج ازخانه دراین فصل 18امتیاز گرفته درحالی که ازبازیهای داخل خانه 12 امتیاز .چرا؟ [/color:f905abde34] جواب این سوال میتونه باعث بشه ما یه تکونی به خودمون بدیم. شایدچون همدل نیستیم یکی برای رنگ پیراهن تیمو تشویق میکنه وبرد میخواد از تیم یکی توتو داماشو تک داره ،یکی برد دامشو تو لاین رفته .یکی بچه محلش تو ترکیبه تیمه والا آخر .که البته عکس این هم امکان داره من از دهن بعضی شنیدم که از باخت تیم اصلا" ناراحت نیستند چون فلانی تو ترکیب تیم نبوده . بعدش ما میایم تایپیک میزنیم تشویق طرفدارها به تشویق اروپاییها نزدیک شده. نمیدونم کجای اروپا. تیم تمام بازیهای مهمشو تو زمین خودمون باخته و وقتی عقب بوده نتونسته هیچ بازیو تو رشت ببره. حذف تیم تو جام حذفی تو رشت است وبدترین نتایج البته.فقط ما تنوستیم یه بازیو برگردونیم ان هم بیرون ازخانه با ماشین بود که البته اگه ان هم رشت بود شدنی نبود.
بیایید برای یه بار هم شده فارغ از رنگها ،توتوها ولاینها فقط تیم برامون مهم باشه والبته شهرمون فقط یه بار چون این بازی میتونه سرنوشت تیمو عوض کنه
[[/quote:f905abde34]
با تمام احترامی که برای نظرتون قائلم ولی من از یه دیدگاه دیگه به این موضع نگه میکنم.
من همون قدر که از رنگ قرمز متنفرم از رنگ آبی هم همون قدر تنفر دارم و به نظر من بهترین رنگ فیروزه ای هست ولی باید قبول کرد رنگ ابی از گذشته تا به حال با این تیم بوده و الان هم از رنگ قرمز محبوب تر هست.اگه الان رنگ آبی روی تیم هست به دلیل استقلالی بودن نیست و هیچ کس نمیتونه این انگ رو به ما بزنه که این تیم تمایل به ستقلال داره چون پیراهن آبی ما قداست داره.
اما برسیم به رنگ قرمز،باید واقعیتی رو قبول کرد که هیچ وقت رنگ قرمز نمیتونه برای هواداران این تیم قابل قبول باشه به خصوص با آمدن هدایتی و همچنین علاقه هدایتی،خود به خود تمام ذهن ها میره به سمت پرسپولیس و اگر الان در مقابل این تغییر رنگ استادگی نکنیم چه بسا دو روز دیگه اسم پرسپولیس رشت برامون انتخاب بشه!!!!!
پرسپولیس تهران رو که به آقایون ندادند...
دوست عزیز به ولا با تغییر رنگ تیم به رنگ قرمز هوادارا فراری داده میشن،دیگه کسی برای تشویق تیم نمیاد!مگه همین دو سال پیش امتحان نکرده بود،چقدر هوادار میومد؟
تو رو خدا یکدل مقابل این قضیه ایستادگی کنید!برای بازیکنای تیم هم این قضیه قابل هضم نیست!حتی بازیکنان تیم هم رفتن به مسئولین باشگاه گفتن به احترام هوادارا هم شده در رشت آبی بپوشیم!!!
این یعنی ختم کلام همه چیز دوست عزیز
من نظرمو گفتم امیدوارم من رو به فوتبال نفهمی و رشتی نبودن متهم نکنید