[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs شاهین بوشهر/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs شاهین بوشهر/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط arvand » جمعه فبريه 10, 2012 10:26 pm

متاسفانه با خبر شدم لباس تیم 90درصد قرمز میشه :?
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه فبريه 11, 2012 6:30 am

ما بایکنی که به هوادارامون توهین کنه نمیخوایم محمدی که سهله اگه کاسیاسم بود باز نمیخواستیم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه فبريه 11, 2012 6:39 am

[quote:68784e2762="arvand"]متاسفانه با خبر شدم لباس تیم 90درصد قرمز میشه :?[/quote:68784e2762]
دوستان عزیز اگه تیم در بازی با شاهین،با لباس قرمز وارد شد همه بلند شیم و بگیم "داماش رنگ قرمز نمیخوایم نمیخوایم"

و بعدش هم یه شعار دو طرفه که پلاکاردش هم میکنم میدیم:
هدایتی امیرخان............داماش باشه جاویدان

با این شعار تمام اهدافمون رو میرسونیم و هدایتی آمار کار میاد دستش.

به خدا اگه رنگ و اسم تیم عوض بشه همه با تیم قهر میکنند 8O
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه فبريه 11, 2012 6:55 am

[quote:9cd556669c="MAZIYAR"][quote:9cd556669c="arvand"]متاسفانه با خبر شدم لباس تیم 90درصد قرمز میشه :?[/quote:9cd556669c]
دوستان عزیز اگه تیم در بازی با شاهین،با لباس قرمز وارد شد همه بلند شیم و بگیم "داماش رنگ قرمز نمیخوایم نمیخوایم"

به خدا اگه رنگ و اسم تیم عوض بشه همه با تیم قهر میکنند 8O[/quote:9cd556669c]داداش مازیار دست گلت درد نکنه باید با بچه های h یه سری هماهنگی بکنی چون اگه اونا چند بار شعار بدن جایگاه s هم شروع میکنه اونروزی که گرفتنت شعار داماش منحل بشه......... سر دادیم بعد چند بار جایگاه s هم شروع کرد اونا یکم جو گیرن و میشه از این استفاده کرد
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط elphias » شنبه فبريه 11, 2012 6:56 am

زاکان کسی خبر ترکیب تیمو تو بازی با راه آهن نداره؟؟ ینی با افشینو و ممد غلامی دو مهاجمه بازی کرد؟؟ هر جا گردخیدم ترکیب نبود!! /6/ /6/ /8/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه فبريه 11, 2012 7:01 am

[quote:5b2b065116="elphias"]زاکان کسی خبر ترکیب تیمو تو بازی با راه آهن نداره؟؟ ینی با افشینو و ممد غلامی دو مهاجمه بازی کرد؟؟ هر جا گردخیدم ترکیب نبود!! /6/ /6/ /8/[/quote:5b2b065116]انتهای اخبار سایت گزارش آنلاین بازی هست برو تو ادامه مطلب اونجا نوشته آبرار
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط eparsi » شنبه فبريه 11, 2012 7:08 am

کلا ما بدشانسیم بقول یه ضرب المثل می زنیم گوش درست می کنیم بجاش چشم از دست میدیم :(
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه فبريه 11, 2012 7:35 am

" آقا این بحث دو رنگ منفور قرمز و ابی رو تمام کنید ،"
قرمز نپوشه ، چی بپوشه ؟ حتماً آبی !
یک کاری نکنید اینجا جنگ قرمز و ابی راه بیفته و بعد انزلی چی ها سوء استفاده کنند ، متاسفانه مدیران ما هم قرمز هستند ، بعد می خواند این بحث بی ارزش قرمز و ابی راه نیفته .
قبلاً خیلی پیام ها در خصوص این مبحث رنگ بین کاربران رد و بدل شد ، دیگه نمی دونم چرا این بحث دوباره باب شده ؟ !
با این ترکیب هدایتی و عابدینی ، مشخصه که رنگ تیم داماش چی میشه ، این دیگه اعتراض نداره ، مهم رنگ پیراهن نیست ، مهم اونکه تیم نتیجه بگیره ، من شخصاً با هر دو رنگ قرمز و آبی 100% مخالفم . حالا که مدیران یک رنگ بخصوص رو می خواند ، شما بیخیال شید. اجازه بدید داماش به جایگاه اصلیش برگرده ، رنگ پیراهن فرعیات محسوب می شه . تازه با برد برابر راه آهن راه پیشرفت و ترقی رو آغاز کردیم .
مهم اینکه مردم رشت یکرنگ هستند ، درود بر هر چی رشتی یکرنگ /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » شنبه فبريه 11, 2012 7:53 am

سلام
بنظرم با رای گیری باید رنگ لباس و نام تیم رو به شکلی مطلوب به دست عابدینی برسونیم . واسه اسم اگه میشه یه تاپیک به همین نام باز کنید که اسم های پیشنهادی جمع شه . بنظرم بهترین رنگ لباس رنگ دوران پگاه بود آبی فیروزه ای بهتره رنگی باشه که قرمز و ابی نباشه
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 11, 2012 8:04 am

[quote:10bf99e70e="cabana"]سلام
بنظرم با رای گیری باید رنگ لباس و نام تیم رو به شکلی مطلوب به دست عابدینی برسونیم . واسه اسم اگه میشه یه تاپیک به همین نام باز کنید که اسم های پیشنهادی جمع شه . بنظرم بهترین رنگ لباس رنگ دوران پگاه بود آبی فیروزه ای بهتره رنگی باشه که قرمز و ابی نباشه[/quote:10bf99e70e]
بعد بازیه شاهین اگه تیم لباسه اولشو نپوشید نظر سنجی میزاریم .مدیر های ما اگه قرمزن وبا آبی بدن میتونیم برگردیم به ریشه ی تیم و فیروزه ای بپوشیم. :)
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » شنبه فبريه 11, 2012 8:11 am

[quote:4cf54f5195="RASHTBOY"]" آقا این بحث دو رنگ منفور قرمز و ابی رو تمام کنید ،"
یک کاری نکنید اینجا جنگ قرمز و ابی راه بیفته و بعد انزلی چی ها سوء استفاده کنند ، متاسفانه مدیران ما هم قرمز هستند ، بعد می خواند این بحث بی ارزش قرمز و ابی راه نیفته .
قبلاً خیلی پیام ها در خصوص این مبحث رنگ بین کاربران رد و بدل شد ، دیگه نمی دونم چرا این بحث دوباره داره باب شده ؟ !
با این ترکیب هدایتی و عابدینی ، مشخصه که رنگ تیم داماش چی میشه ، این دیگه اعتراض نداره ، مهم رنگ پیراهن نیست ، مهم اونکه تیم نتیجه بگیره ، من شخصاً با هر دو رنگ قرمز و آبی 100% مخالفم . حالا که مدیران یک رنگ بخصوص رو می خواند ، شما بیخیال شید. اجازه بدید داماش به جایگاه اصلیش برگرده ، رنگ پیراهن فرعیات محسوب می شه . تازه با برد برابر راه آهن راه پیشرفت و ترقی رو آغاز کردیم .
مهم اینکه مردم رشت یکرنگ هستند ، درود بر هر چی رشتی یکرنگ /3/[/quote:4cf54f5195]

کاملا" موافقم .
همیشه عوض اینکه هوای تیمو داشته باشیم وتیم شهرمون مهم باشه رنگ پیراهنش برای بعضی ها مهم است. قرمز نباشه چی بش ابی. چه فرقی میکنه.
بعضی ها میگند پیراهن این تیم آبی بوده از اول درحالی که شهرداری رشت که یه تیمه دسته 2بود ازمالن پیراهن سفید باحاشیه های قرمز پیراهن اول این تیم وپیراهن قرمز پیراهن دوم این تیم بود.مسولان شهرداری رشت هم برای جذب تماشاگر از اسنم استقلال به عنوان پیشوند برای این تیم اضافه کردند ورنگ پیراهن هم عوض شد.جالب بعضی ها میگند این تیم اول استقلال رشت بوده وبعد استقلال شهرداری شده درحالی که برعکس بود وریشه این تیم به شهرداری برمیگرده نه استقلال.همانطور که مسولان شهرداری رشت نه اسقلال رشت امتیاز این تیمو خیلی راحت به پگاه فروختند.

ما تو ورزشگاه شعار قرمز آبی ناریمو میدیم واینجا بحث قرمز وآبی میکنیم. ادعا میکنیم قرمز وابی برامون مهم نیست اما اینجا میخوایم کل موجودیت تیمو به خاطر استفاده از پیراهن دوم تیم و پیراهن اول 2فصل قبل تیم زیر سوال ببریم.بعد بگیم انزلیچیها اینجوری میگند .آخه انها هم آدم هستند که حرفشون برامون مهم باشه.فعلا" باید به فکر 3امتیاز حساس تیم باشیم نه دعوای رنگ آبی وقرمز که از اول فصل تیم ما هردوتاشو پوشیده. 3امتیاز این بازی از نان شب هم واجبتر است.دعواتونو بزارید برای یه وقته دیگه.
[color=brown:4cf54f5195]بیایید یه بار از خودمون سوال کنیم فقط یه بار که چرا تیم ما در بازیهای بیرون از خانه از بازیهای خانگی موفقتر بوده تیم ما از بازیهای خارج ازخانه دراین فصل 18امتیاز گرفته درحالی که ازبازیهای داخل خانه 12 امتیاز .چرا؟ [/color:4cf54f5195] جواب این سوال میتونه باعث بشه ما یه تکونی به خودمون بدیم. شایدچون همدل نیستیم یکی برای رنگ پیراهن تیمو تشویق میکنه وبرد میخواد از تیم یکی توتو داماشو تک داره ،یکی برد دامشو تو لاین رفته .یکی بچه محلش تو ترکیبه تیمه والا آخر .که البته عکس این هم امکان داره من از دهن بعضی شنیدم که از باخت تیم اصلا" ناراحت نیستند چون فلانی تو ترکیب تیم نبوده . بعدش ما میایم تایپیک میزنیم تشویق طرفدارها به تشویق اروپاییها نزدیک شده. نمیدونم کجای اروپا. تیم تمام بازیهای مهمشو تو زمین خودمون باخته و وقتی عقب بوده نتونسته هیچ بازیو تو رشت ببره. حذف تیم تو جام حذفی تو رشت است وبدترین نتایج البته.فقط ما تنوستیم یه بازیو برگردونیم ان هم بیرون ازخانه با ماشین بود که البته اگه ان هم رشت بود شدنی نبود.
بیایید برای یه بار هم شده فارغ از رنگها ،توتوها ولاینها فقط تیم برامون مهم باشه والبته شهرمون فقط یه بار چون این بازی میتونه سرنوشت تیمو عوض کنه
[
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه فبريه 11, 2012 9:17 am

[quote:f553051e38="ARYANST122"][quote:f553051e38="MAZIYAR"][quote:f553051e38="arvand"]متاسفانه با خبر شدم لباس تیم 90درصد قرمز میشه :?[/quote:f553051e38]

به خدا اگه رنگ و اسم تیم عوض بشه همه با تیم قهر میکنند 8O[/quote:f553051e38]داداش مازیار دست گلت درد نکنه باید با بچه های h یه سری هماهنگی بکنی چون اگه اونا چند بار شعار بدن جایگاه s هم شروع میکنه اونروزی که گرفتنت شعار داماش منحل بشه......... سر دادیم بعد چند بار جایگاه s هم شروع کرد اونا یکم جو گیرن و میشه از این استفاده کرد[/quote:f553051e38]

جايگاه s پير ميكنن ادم رو تا يه شعار هماهنگ بخوان بدن ، فقط پايه شعار فحشن ، روز بازى استقلال بچه ها اونقدر زحمت كشيدن مسئولين رو پرينت گرفته بودن اونا با كاغذش موشك درست ميكردن ، گفتم كه شمايى كه پشت دروازه ميشينين بدونين اينا چه مصيبتين روشون نميشه حساب كرد...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه فبريه 11, 2012 9:36 am

[quote:f905abde34="hamidjavan"][quote:f905abde34="RASHTBOY"]" آقا این بحث دو رنگ منفور قرمز و ابی رو تمام کنید ،"
قبلاً خیلی پیام ها در خصوص این مبحث رنگ بین کاربران رد و بدل شد ، دیگه نمی دونم چرا این بحث دوباره داره باب شده ؟ !
مهم اینکه مردم رشت یکرنگ هستند ، درود بر هر چی رشتی یکرنگ /3/[/quote:f905abde34]

کاملا" موافقم .
همیشه عوض اینکه هوای تیمو داشته باشیم وتیم شهرمون مهم باشه رنگ پیراهنش برای بعضی ها مهم است. قرمز نباشه چی بش ابی. چه فرقی میکنه.
بعضی ها میگند پیراهن این تیم آبی بوده از اول درحالی که شهرداری رشت که یه تیمه دسته 2بود ازمالن پیراهن سفید باحاشیه های قرمز پیراهن اول این تیم وپیراهن قرمز پیراهن دوم این تیم بود.مسولان شهرداری رشت هم برای جذب تماشاگر از اسنم استقلال به عنوان پیشوند برای این تیم اضافه کردند ورنگ پیراهن هم عوض شد.جالب بعضی ها میگند این تیم اول استقلال رشت بوده وبعد استقلال شهرداری شده درحالی که برعکس بود وریشه این تیم به شهرداری برمیگرده نه استقلال.همانطور که مسولان شهرداری رشت نه اسقلال رشت امتیاز این تیمو خیلی راحت به پگاه فروختند.

ما تو ورزشگاه شعار قرمز آبی ناریمو میدیم واینجا بحث قرمز وآبی میکنیم. ادعا میکنیم قرمز وابی برامون مهم نیست اما اینجا میخوایم کل موجودیت تیمو به خاطر استفاده از پیراهن دوم تیم و پیراهن اول 2فصل قبل تیم زیر سوال ببریم.بعد بگیم انزلیچیها اینجوری میگند .آخه انها هم آدم هستند که حرفشون برامون مهم باشه.فعلا" باید به فکر 3امتیاز حساس تیم باشیم نه دعوای رنگ آبی وقرمز که از اول فصل تیم ما هردوتاشو پوشیده. 3امتیاز این بازی از نان شب هم واجبتر است.دعواتونو بزارید برای یه وقته دیگه.
[color=brown:f905abde34]بیایید یه بار از خودمون سوال کنیم فقط یه بار که چرا تیم ما در بازیهای بیرون از خانه از بازیهای خانگی موفقتر بوده تیم ما از بازیهای خارج ازخانه دراین فصل 18امتیاز گرفته درحالی که ازبازیهای داخل خانه 12 امتیاز .چرا؟ [/color:f905abde34] جواب این سوال میتونه باعث بشه ما یه تکونی به خودمون بدیم. شایدچون همدل نیستیم یکی برای رنگ پیراهن تیمو تشویق میکنه وبرد میخواد از تیم یکی توتو داماشو تک داره ،یکی برد دامشو تو لاین رفته .یکی بچه محلش تو ترکیبه تیمه والا آخر .که البته عکس این هم امکان داره من از دهن بعضی شنیدم که از باخت تیم اصلا" ناراحت نیستند چون فلانی تو ترکیب تیم نبوده . بعدش ما میایم تایپیک میزنیم تشویق طرفدارها به تشویق اروپاییها نزدیک شده. نمیدونم کجای اروپا. تیم تمام بازیهای مهمشو تو زمین خودمون باخته و وقتی عقب بوده نتونسته هیچ بازیو تو رشت ببره. حذف تیم تو جام حذفی تو رشت است وبدترین نتایج البته.فقط ما تنوستیم یه بازیو برگردونیم ان هم بیرون ازخانه با ماشین بود که البته اگه ان هم رشت بود شدنی نبود.
بیایید برای یه بار هم شده فارغ از رنگها ،توتوها ولاینها فقط تیم برامون مهم باشه والبته شهرمون فقط یه بار چون این بازی میتونه سرنوشت تیمو عوض کنه
[[/quote:f905abde34]
با تمام احترامی که برای نظرتون قائلم ولی من از یه دیدگاه دیگه به این موضع نگه میکنم.
من همون قدر که از رنگ قرمز متنفرم از رنگ آبی هم همون قدر تنفر دارم و به نظر من بهترین رنگ فیروزه ای هست ولی باید قبول کرد رنگ ابی از گذشته تا به حال با این تیم بوده و الان هم از رنگ قرمز محبوب تر هست.اگه الان رنگ آبی روی تیم هست به دلیل استقلالی بودن نیست و هیچ کس نمیتونه این انگ رو به ما بزنه که این تیم تمایل به ستقلال داره چون پیراهن آبی ما قداست داره.
اما برسیم به رنگ قرمز،باید واقعیتی رو قبول کرد که هیچ وقت رنگ قرمز نمیتونه برای هواداران این تیم قابل قبول باشه به خصوص با آمدن هدایتی و همچنین علاقه هدایتی،خود به خود تمام ذهن ها میره به سمت پرسپولیس و اگر الان در مقابل این تغییر رنگ استادگی نکنیم چه بسا دو روز دیگه اسم پرسپولیس رشت برامون انتخاب بشه!!!!!
پرسپولیس تهران رو که به آقایون ندادند...
دوست عزیز به ولا با تغییر رنگ تیم به رنگ قرمز هوادارا فراری داده میشن،دیگه کسی برای تشویق تیم نمیاد!مگه همین دو سال پیش امتحان نکرده بود،چقدر هوادار میومد؟
تو رو خدا یکدل مقابل این قضیه ایستادگی کنید!برای بازیکنای تیم هم این قضیه قابل هضم نیست!حتی بازیکنان تیم هم رفتن به مسئولین باشگاه گفتن به احترام هوادارا هم شده در رشت آبی بپوشیم!!!
این یعنی ختم کلام همه چیز دوست عزیز
من نظرمو گفتم امیدوارم من رو به فوتبال نفهمی و رشتی نبودن متهم نکنید :wink:

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط raincityboy » شنبه فبريه 11, 2012 9:36 am

[quote:75d63b3507="MAZIYAR"][quote:75d63b3507="arvand"]متاسفانه با خبر شدم لباس تیم 90درصد قرمز میشه :?[/quote:75d63b3507]

به خدا اگه رنگ و اسم تیم عوض بشه همه با تیم قهر میکنند 8O[/quote:75d63b3507]

[color=black:75d63b3507]مازیار جان الان تیم نیاز به حمایت داره باید شعار در حمایت تیم باشه نه حاشیه درست کردن ما میتونیم اعتراض خودمون به صورت خصوصی به مسئولین باشگاه برسونیم یعنی حتی میتونیم تهدید کنیم درصورت عوض شدن نام تیم یا رنگ لباس دیگه ورزشگاه نمیایم البته اینا مثال بود ما تماشاگر نیستیم هوادارایم و هوای تیم باید داشته باشیم حتما همه اعتراض ها نباید داخل ورزشگاه باشه که[/color:75d63b3507]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه فبريه 11, 2012 9:41 am

محمود جان این حاشیه نیست،وقعیتی هست.برو از اطرافیانت بپرس ببین بهت چی میگن.به خدا اگه رنگ تیم بنفش باشه من مثل قبل حامی تیم شهرم هست،ولی مردم این شهر بازیچه نیست که بره.
اون هم پره ابی که توی استادیوم میاد،اون افرادی که تازه با رنگ آبی میان استادیوم میخوای چی کنی؟
واقعیات رو نگاه کنید،به عمق فاجعه نگاه کنید!

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان