سایت گل-پانزدهمین روز سال 89.ديدار 2 تيم شاهين بوشهر و راهآهن از هفته سيام ليگ برتر در ورزشگاه شهيد بهشتي با برتری 3بر یک بوشهری ها خاتمه یافت.محمود آمنه در دقيقه 5 براي راهآهن گلزني كرد و محمد احمدپوري در دقايق 75 و 94 و مهدي نوري در دقيقه 83 گلهاي شاهين بوشهر را به ثمر رساندند.قضاوت بازي را هدايت ممبيني بر عهده داشت .
مهدی تارتار سرمربی راه آهن پس از بازی در سالن کنفرانس گفت:«قبل از مسابقه با شاهين، تلفنهاي مشكوكي از سوي افراد ناشناس شده بود كه از بازيكنان راهآهن درخواست تباني كرده بودند. اين موضوع از زمان حضور ما در بوشهر اتفاق افتاد و حتي شب گذشته نيز چند تماس مشكوك به بازيكنان ما شده بود و از بازيكنان ما درخواست كرده بودند تا به گونهاي نتيجه بازي به نفع شاهين شود.بازيكنان راهآهن در مقابل اين درخواستها پاسخ منفي داده و شرف خود را نفروختند.»
مديرعامل راهآهن هم در مورد تماسهاي مشكوك از سوي افراد ناشناس با دو تن از بازيكنان تيمش گفت: «تماس اول چند روز قبل از بازي با مجيد نورمحمدي گرفته شد و شب قبل از بازي هم از هتل به ابوذر رحيمي چنين تماسي برقرار شد. به هر حال من به اين دو بازيكن به دليل رفتار جوانمردانه و وفاداريشان پاداش خواهم داد.»
مجید نورمحمدی با گذشت یکسال زا آن ماجرا چنین می گوید«افراد ناشناسی تماس گرفتند وخواستند مقابل شاهین یا بازی نکنم یا پنالتی بدهم.بازی ما 15فروردین بودوفکر کنم 10یا12فروردین تماس گرفتند.گفتند حاضرند12میلیون به حسابم واریزکنند وحتی مبلغ را افزایش هم می دادند.با این که دو روز قبل از آن ماجرا با تارتارجروبحث کرده بودیم اما رفتم ماجرا را به او گفتم.شب قبل از بازی که موبایل ها جمع شده بود هم با هتل تماس گرفتند.می گفتند ما مدیر برنامه هستیم. جالب است بدانید حالا که دیگر در راه آهن نیستم هم دو ماه قبل همان فرد تماس گرفت وگفت: خدا جای حق نشسته.حرفهای مرا رسانه ای کرده ای اما خودت حالا یا نیمکت نشینی یا مصدوم.»
ابوذر رحیمی هم این گونه می گوید:«من ومجید نورمحمدی هم خانه بودیم ومی دیدم به او پیامک می زنند. او رفت ماجرا را به تارتار گفت.شب قبل از بازی هم من وفرید عابدی در هتل هم اتاق بودیم که زنگ زدند اتاق وبه من هم این پیشنهاد را دادند.» او دراین رابطه در مصاحبه ای مفصل با مجله فوتبال می گوید«چه کسی پیامک داده وتماس گرفته بود؟ پس کو؟ چرا هیچی نبود؟اینها همه حرف مفت است. شما چقدر ساده اید.شما فهمیدید طرف چه کسی بود؟تارتار مربی راه آهن بود ومن بهتر از شما می دانم.سیم کارت اعتباری بود. کار خود نورمحمدی بود!اصلا چرا از راه آهن اخراج شد وامسال او را نگه نداشتند؟این ها همه سیاه بازی بود که بگوید من وفادار هستم!»
ادعای فیروز کریمی می تواند حواشی بسیاری درپی داشته باشد..