مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط abarar1989 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 8:00 am
لایقی فر
رحیمی،مختاری،آلوز،حسینی
حاجتی،آبشک،مهدوی،جهانگیر
چاوشی،غلامی
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط navidmadan » چهارشنبه فبريه 08, 2012 8:06 am
هر ترکیبی که میخواد بذاره بذاره ولی فقط امیدوارم بازیه امیدوارکننده ای بچه ها انجام بدن .......
-

navidmadan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط 888 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 12:59 pm
مهاجم تیم داماش:با صلاحدید مربیان در بازی با راه آهن به میدان می روم
رشت - مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان گفت: آماده بازی با تیم راه آهن هستم و با صلاحدید مربیان، در این دیدار به میدان می ورم.
'سیدرضا چاووشی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خوشبختانه از لحاظ بدنی در شرایط مناسبی قرار دارم و برای حضور در میدان و بازی با تیم فوتبال راه ظآهن لحظه شماری می كنم.
وی اظهار كرد: خوشبختانه در بازی مقابل مس لطف خداوند شامل حال من شد و پایم به گلزنی باز شد و توانستم در دقایق تلف شده دو گل به ثمر برسانم و از این بابت خوشحالم.
چاووشی، در خصوص نتایج تیم فوتبال داماش گیلان در چند بازی اخیر گفت: ما بازی های بسیار خوبی به خصوص در این چند هفته آخر به نمایش گذاشتیم اما اتفاقات داوری بر وقف مراد نبود.
وی اضافه كرد: جایگاه فعلی داماش گیلان در جدول حق این تیم نیست و باید از این سطح ارتقاء پیدا كند و امیدوارم در دیدار با راه آهن علاوه بر كسب پیروزی، بتوانیم نتایج خوب دور رفت خود را تكرار كنیم.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط 888 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 1:01 pm
علی دایی در گفتگو باخبرانلاین:
وضعیت راه آهن برای بازی با داماش چطور است؟پیروزی مقابل فجر سپاسی کمک زیادی به بالا رفتن روحیه بازیکنان کرده است.
خدا را شکر همه چیزخوب است و بچه ها با انگیزه و با روحیه بیشتری تمرینات را دنبال می کنند.آمادگی خوبی داریم و می خواهیم خاطره تلخ بازی رفت را از ذهن ها پاک کنیم.من خیلی امیدوارم که بتوانیم به سومین برد پی در پی خود در لیگ برتر دست پیدا کنیم.
چه اتفاقی افتاد که راه آهن در نیم فصل دوم نتایج بهتری گرفت.
ما در 7 بازی خود در نیم فصل دوم 4 پیروزی به دست آورده ایم.در نیم فصل اول مشکلات زیادی داشتیم و خیلی دیر تمرینات خود را شروع کردیم. در راه آهن ما بازیکنان جوانی داشتیم که فقط داشتند در لیگ برتر تجربه کسب می کردند.اما الان تیم جا افتاده است و بازیکنان هماهنگ شده اند.جوان ها خودشان را پیدا کرده اند و تمام تلاش ما این است که این روند ادامه داشته باشد.
تارتارهم دستیار شما بوده وهم سرمربی سابق راه آهن.تقابل با او چطور است؟
مهدی آدم با شخصیتی است.رفاقت به کنار ما باید در این مسابقه با هم رقابت کنیم. ما باید بازی را ببریم که وضعیت مان در جدول رده بندی بهتر شود.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط aryanrecord » چهارشنبه فبريه 08, 2012 1:51 pm
دايي:براي تارتار آرزوي موفقيت نميکنم
سرمربي تيم فوتبال راه آهن در حالي که نسبت به توهيني که در تئاتر فجر به او شده بود به شدت عصباني بود ديدار پنجشنبه تيمش برابر داماش را يک ديدار فينال گونه توصيف کرد.
علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر داماش گيلان با بيان اينکه اين بازي يکي از فينالهاي پيش روي تيمش است، گفت: متاسفانه بازي رفت را برابر اين تيم شکست خورديم ولي تمام تلاشمان اين است که در بازي برگشت کار خوبي ارائه دهيم و به 3 امتياز برسيم. ما به نتايج قبلي داماش کاري نداريم چرا که اين تيم بسيار خوب است و يکي از دوستان بسيار نزديک من هدايتش را بر عهده دارد. من براي داماش و مهدي تارتار آرزوي موفقيت ميکنم اما نه در بازي فردا.
وي ادامه داد: شناخت خوبي از داماش داريم ولي متاسفانه به دليل فشردگي بالاي مسابقهها، نتوانستيم خيلي تمرينهاي تاکتيکي داشته باشيم اما بازيکنان ما انگيزه بالايي دارند که با تکيه بر آن ميتوانيم به نتيجه دلخواه برسيم. البته ما مصدومان زيادي هم داريم که به دليل فشردگي بازيها و خرابي زمينهاست ولي مطمئن هستم که مانند بازي با فجر، بازيکنان جانشين ميتوانند جاي غايبين را پر کنند.
دايي افزود: تا پيش از اردوي تيم ملي، دو بازي مهم پيش رو داريم که ميتوانند سکوي پرتاب ما براي جدا شدن از قعر جدول باشند. ما ميتوانيم با کسب پيروزي در اين دو بازي، ادامه فصل را با اعتماد به نفس بيشتري کار کنيم و مطمئن هستم که تيم ما ميتواند تا پايان فصل بسيار بهتر از اين باشد. هدف ما و علاقه شخصي من اين است که ما در پايان فصل در جايگاه پنجم تا هشتم جدول قرار بگيريم.
در ادامه خبرنگاري از دايي درباره حضور دروازهبانان خارجي در ليگ برتر پرسيد که او گفت: به جز امارات، ساير کشورها از دروازهبانان خارجي استفاده ميکنند. آمدن دروازهبان خوب خارجي به ايران، ميتواند به پيشرفت دروازهبانان خودمان کمک زيادي کند و حفظ پيشرفت را بالا ببرد. نميدانم چرا در کشور ما قانون برعکس است و به جاي ليگ دسته يک، حضور خارجيها در ليگ برتر ممنوع شده است. دروازهبانان جوان ما بايد ابتدا در ليگهاي پايينتر بازي کنند تا کار ياد بگيرند و پله پله به مراحل بالاتر برسند.
در ادامه همچنين خبرنگاري به دايي گفت آيا فشردگي مسابقههاي ليگ به تيمش لطمهاي نزده است، سرمربي راه آهن در پاسخ گفت: اين فشردگي براي همه تيمهاست اما بايد بگويم که اصلا حرفهاي نيست. به جز ورزشگاه آزادي که 80 درصد استاندارد است، ساير ورزشگاهها امکانات اوليه را هم ندارند و ما فقط مسابقهها را برگزار ميکنيم. اگر ظلمي هست براي همه به صورت مساوي است ولي بايد به سازمان ليگ هم کمي حق بدهيم. به نظر من اگر ليگ ما از بهار آغاز شود و اوج فشردگياش در تابستان باشد، خيلي بهتر است چون در تابستان هم کيفيت زمينها بهتر است و دانشآموزان و دانشجويان تعطيل هستند و ميتوانند به تماشاي بازيها بيايند.
خبرنگار ديگري درباره تئاتري که يک گروه فرانسوي در جشنواره تئاتر فجر به روي صحنه برده بود و باعث ناراحتي دايي شده بود پرسيد. دايي در اين باره گفت: من پيش از اين هم گفتهام که کسي جرات ندارد از آدمهاي سياسي انتقاد کند. متاسفم براي کساني که در ايام دهه فجر اين گونه برنامهها را اجرا ميکنند در حالي که خودشان اصلا نميدانند دهه فجر و انقلاب چيست و مردم براي چه انقلاب کردهاند و ظاهرشان را طوري درست ميکنند که عوامفريبي کنند. اين مسئله بيکفايت بودن و بيمسئوليت بودن بعضيها را نشان ميدهد که ميخواهند به هر قيمتي که شده، ميز خود را حفظ کنند. در همه جاي دنيا اگر کسي فقط يک روز به کشورش خدمت کرده باشد، او را روي سرش ميگذارند و به او احترام ميکنند ولي اينجا فقط دنبال خراب کردن انسان هستند. البته اعتباري که خدا به بندهاش داده است را کسي نميتواند خراب کند. من روز به روز دلم بيشتر از اين آدمها ميگيرد ولي مسئله اين است که اينها کف رودخانه هستند و ميروند و سنگهاي درشت باقي ميمانند. اين مسائل هيچ بر روي من تاثير نميگذارند چون خودم را مديون مردم ميدانم و عاشق آنها هستم.
دايي ادامه داد: وقتي برخورد مردم را با خودم ميبينم که در بدترين شرايط پشتيبان من بودهاند، ميفهمم که آنها خيلي بهتر از مسئولان قدر اسطورهها و قهرمانانشان را ميدانند. متاسفانه برخي مسئولان فقط به ميزشان چسبيدهاند و نميخواهند به هيچ عنوان از پايش بلند شوند. وقتي اين گونه آدمها دور ميگيرند، اين ميشود که يک گروه فرانسوي چنين تئاتري را اجرا ميکنند و من براي مسئولاني متاسف هستم که اجازه اجراي آن را دادند. متاسفانه وقتي در تلويزيون و در برنامهاي که به اسم نميدانم، "فلان بازار" به قهرمانها توهين ميکنند، ديگر چه کار ميشود؟ خيلي حرفها را نميشود گفت و بهتر است در دلمان باقي بمانند تا تعبيرهاي غلطي از آنها نشود.
سرمربي راه آهن در پايان گفت: من هرگز آدم سياسي نبوده و نيستم و به هيچ حزب و گروهي هم وابسته نيستم. من فقط به خدا و مردم وابستگي دارم اما نميدانم چرا آدمهايي که براي همه چيز و در هر موضوعي مصاحبه ميکنند، چرا اين طور موقعها چيزي نميگويند.
-

aryanrecord
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am
توسط aryanrecord » چهارشنبه فبريه 08, 2012 1:53 pm
تارتار: بازي با راه آهن حياتي است
سرمربي تيم فوتبال داماش ديدار تيمش برابر راه آهن را حياتي توصيف و خاطرنشان کرد: با بازيکنان يکصدا شدهايم که مسائل مالي را فراموش کنيم و فقط به پيروزي فکر کنيم.
مهدي تارتار در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر راه آهن با بيان اينکه بازي فردا براي تيمش حياتي است، اظهار کرد: من از ساليان گذشته با دايي دوست بودهام و اميدوارم که اين دوستي تداوم داشته باشد. او از افتخارات فوتبال ماست و در دنيا فوتبال ما را با نام او ميشناسند. ما با توجه به اينکه در نيم فصل دوم امتيازات زيادي از دست دادهايم و در شرايط خاصي به سر ميبريم، تلاشمان در بازي پنجشنبه فقط معطوف به کسب پيروزي است.
وي در ادامه درباره مشکلات مالي تيمش گفت: شرايط مالي تيم خوب نيست و اين مسئله باعث شده است که بازيکنان کمي دلگير باشند اما پس از صحبتهايي که با آنها کرديم و به دليل درک بالايي که آنها داشتند، متفقالقول شديم که مسائل مالي را فراموش کنيم و تمرکزمان را فقط بر مسائل فني بازي معطوف کنيم. آن طور که برخي گفتهاند، مديرعامل باشگاه اولتيماتومي به من نداده است ولي شخصا از نتايج تيم بسيار ناراضيام و اميدوارم در ادامه راه با کسب نتايج خوب دل هواداران را به دست بياوريم.
تارتار در ادامه اشارهاي هم به مسائل داوري داشت. او گفت: من نميگويم که در بازيهاي گذشته ما خيلي قوي کار کردهايم اما داوريها در بازيهاي ما تاثيرگذار بود. داورها نبايد طوري عمل کنند که مربيان جواني مثل من فکر کنيم که اگر در کنار زمين سروصدا راه بيندازيم و جو را شلوغ کنيم به سودمان است. بايد طوري باشد که وقتي کساني کنار زمين جو را به هم ميريزند با آنها برخورد شود تا مربيان بااخلاق بتوانند کارشان را به درستي انجام دهند و ديگران هم راه آنها را بروند.
در ادامه خبرنگاري از تارتار درباره صحبتهاي ابراهيم قاسمپور پرسيد که گفته بود تارتار از ابتداي فصل قصد داشته به داماش برود اما نتوانسته است و اينکه برخي مربيان تا رنگ پول را ميبينند چهرهشان عوض ميشود. سرمربي داماش در پاسخ گفت: فکر ميکنم ايشان جواب خودشان را دادهاند. چون داماش پولي ندارد که به من بدهد و تا اين لحظه يک ريال هم از اين باشگاه نگرفتهام. اگر ميخواستم به جايي بروم که پول بگيرم، به باشگاهي ميرفتم که پول زيادي داشت ولي بازيکنان خوبي نداشت ولي داماش را انتخاب کردم. ضمن اينکه من هيچ گاه در ابتداي فصل قصد نرفتن به داماش را نداشتم چون اين تيم کادر فني خود را داشت و کارش را به خوبي انجام ميداد. البته همان زمان هم شنيده بودم که يکي از مربيان اين تيم گفته است که بهتر است تا کارنامه خوبي از خود به جاي گذاشتهاند از داماش بروند که پيشنهادهاي بهتري نصيبشان شود.
تارتار در ادامه گفت: متاسفانه فاصله بازيها با يکديگر بسيار کم است ولي چارهاي نداريم چون اين شرايط براي همه يکسان است. ما در تعطيلات نيم فصل هم در کنار تيم نبوديم ولي جز اينکه تمرين بيشتر و جلسات بيشتر با بازيکنان داشته باشيم، راهي نداريم. ما تلاش ميکنيم که بازيکنان را از نظر روحي و رواني براي بازيها آماده کنيم.
-

aryanrecord
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am
توسط golsar » چهارشنبه فبريه 08, 2012 2:05 pm
خبرهای خوب هم که رسید ، شک نکنید که میبریم . . .
-

golsar
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط shayan63 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 2:10 pm
نام داوران دو بازي باقي مانده اعلام شد
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار راه آهن و داماش در ورزشگاه اکباتان را سیدمهدی سید علی به همراه محمدرضا ابوالفضلی و مهدی عالیقدر قضاوت خواهند کرد. داور چهارم محمدرضا اکرمی و ناظر داوری محمدپیروز رام است.
SHATEL
-

shayan63
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am
توسط pooyanh » چهارشنبه فبريه 08, 2012 2:20 pm
آقا كسي خبر داره فردا بازي پخش ميشه از تلويزيون ؟!
-

pooyanh
- کاربر کم کار
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 14, 2012 12:00 am
توسط onlyrasht » چهارشنبه فبريه 08, 2012 2:28 pm
[color=darkblue:ba802ebd21]تمرینات داماش گیلان در ورزشگاه کارگران تهران[/color:ba802ebd21]
[color=black:ba802ebd21]تیم فوتبال داماش گیلان در تهران تمرینات خود را ادامه داد. تیم فوتبال داماش گیلان شب گذشته وارد تهران شد و امروز به منظور کسب آمادگی برای رویارویی با راه آهن ، تمرینات خود را در ورزشگاه کارگران تهران پیگیری نمود . داماش گیلان فردا ساعت 15/30 در شهرک اکباتان به مصاف راه آهن تهران خواهد رفت. کسب پیروزی در این دیدار می تواند جایگاه داماش گیلان در جدول را دو رتبه ارتقاء دهد.[/color:ba802ebd21]
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط Rashti0131 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 3:07 pm
نتایج امروز خیلی خوب بود ما با یه برد میتونیم سه چهار پله تو جدول بریم بالا.
با این خبر خوشحال کننده ای هم که تازه یه دستمون رسید خدا کنه بازیکنا هم روحیه بگیرن این بازی رو ببرن

افشین چاووشی این بازی گل میزنه.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط arvand » چهارشنبه فبريه 08, 2012 3:08 pm
ایشالا فردا میبر یمو میایم 11 ام.باورکنین اگه ببریم از بحران میایم بیرون.
-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط onelove » چهارشنبه فبريه 08, 2012 3:12 pm
داماش نسبت به راه آهن باتجربه تره و میتونه از تجربه ی تیممون استفاده کنیم . احتمال زیاد (اگه داوری باز شاهکار نکنه

) میبریم
-

onelove
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 3:19 pm
نام داوران دو بازي باقي مانده اعلام شد
اسامي داوران دو ديدار ليگ برتر روز پنجشنبه 20 بهمن اعلام شد.
--------------------------------------------------------------------------------
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار راه آهن و داماش در ورزشگاه اکباتان را سیدمهدی سید علی به همراه محمدرضا ابوالفضلی و مهدی عالیقدر قضاوت خواهند کرد. داور چهارم محمدرضا اکرمی و ناظر داوری محمدپیروز رام است.
بازی فولاد خوزستان و صبای قم را بهرام مهر پیشه، حسن کامرانی فر و بهرام کیانی قضاوت خواهند کرد. داور چهارم محمدرضا فغانی است که بر کار آنها علی خسروی نظارت می کند.
این دو بازی فردا برگزار می شود.
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان