[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پشت پرده کناره گیری قاسمپور از شاهین

پشت پرده کناره گیری قاسمپور از شاهین

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پشت پرده کناره گیری قاسمپور از شاهین

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 9:07 am

[size=18:291aea3520][color=black:291aea3520]به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، اوضاع شاهین بوشهر دست کمی از فصل قبل استیل آذین ندارد. آنها حالا با احتساب قاسمپور، کامیاب، فیروز و درخشان چهار مربی داشته اند و هر روز هم بدتر از دیروز.
قاسمپور همه مذاکراتش خوب پیش رفته بود. داشت ردای مربیگری شاهین را برتن «پرو» می کرد که یک بررسی وی را به نتیجه ای غیر از این رساند.
خودش در مورد رفتنش از شاهین، اینچنین گفت: «دیشب (دوشنبه شب) با مسئولان تیم شاهین به توافق نرسیدم، قراردادی بین طرفین امضا نشد و قرار بود ظهر امروز به تهران برگردم. به احترام دوستان و به دلیل اینکه در یکی دو روز گذشته در بوشهر و کنار تیم شاهین بودم، قرار شد در این خصوص بحثی نکنم و قبل از این مسابقه و در رختکن نظرم را در مورد بازی با شهرداری تبریز اعلام کنم و بعد از بازی بروم. اجازه بدهید در مورد دلایل اینکه با مسئولان شاهین به توافق نرسیدیم صحبت نکنم.»
اما در محافل گفته شده که او تحقیق کرد و فهمید خیلی از بازیکنان طلبکار هستند و از شرایط ناراضی اند. علاوه بر این یک مسئله دیگر نیز وی را خیلی ناراحت کرد. قاسمپور از طریق هواداران فهمید که یکی از علاقمندان شاهین به نام علی نعمتی منزل مسکونی اش را وثیقه وامی قرار داده که فصل قبل باشگاه شاهین از دو بانک گرفت و حالا با عدم تسویه حساب وام مذکور، منزل وی توقیف شده است.
قاسمپور رفت و نعمتی را پیدا کرد. او با لهجه غلیظ آبادانی اش و با بغض گفت: «همه از این فوتبال پول به جیب میزنن. تو رفتی زندگیتو گذاشتی رو شاهین؟ آخه چرا؟ جواب زن و بچه ات و چی میدی؟ مو از این نون ها نخوردم. تا پول تو رو ندن هر پولی که مو بگیرم حلال نیست. به شرافتم قسم نمی مونم. اگه قراره اینجوری پول در بیارم خب فرقی با خیلی های دیگه ندارم. نه کوکای مو (برادرم) نمیخوام. ارزونی خودشون.»
قاسمپور مردانه به مدیران شاهین گفت تا ریال آخر طلب نعمتی را نپردازید نمی مانم. وقتی می فهمد که گفته اند او به خاطر اینکه پول قراردادش را نقد خواسته و باشگاه نداشته، حاضر به ماندن نشده ناراحت می شود.
قاسمپور در واکنش به احتمال نپذیرفتن سرمربی گری شاهین به خاطر بحث مالی اظهار داشت: «پول؟ حاضر بودم پول نعمتی را بدهند و من تا آخر فصل رایگان کار کنم. این دور از انصاف است من در این باشگاه پول بگیرم و او در خانه توقیفی اش نماز بخواند که شرعا غصبی است و نماز هم ندارد. خدا را خوش نمی آید. آه او تیم را نابود می کند. من نمی خواهم با آه نعمتی و خانواده اش بسوزم. سزای عشق که این نیست. انگ پولکی بودن به من نمی چسبد.»
او صبح دیروز به فرودگاه رفت تا به تهران برگردد اما دوستانش اصرار کردند امروز بماند. بازیکنان چند روز اخیر با وی تمرین کرده اند و اگر یکباره برود هزار فکر می کنند. با خواهش و تمنا حاضر شد برگردد و همین امروز هر چه به ذهنش رسید را از روی سکوها منتقل کند.
بعد از بازی هم بلیطش را در جیب نهاد و حتی حاضر نشد باشگاه برایش بلیط بگیرد. قاسمپور دیشب به تهران برگشت[/color:291aea3520].[/size:291aea3520]
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 9:19 am

اخه یکی نیست بهش بگه خداییش اگه تو داماش نمی امدی حتی یه بار اسمت تو یکی از این خبر گذاری ها می اومد کی حاضر بوود بهت تیم بده ،
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 9:40 am

باز فکر کنید الآن دوباره میومد به جای تارتار همه امیدها برای ما زنده میشد
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 9:45 am

من خیلی بیشتر از تارتار قبولش دارم. ضمن اینکه با وجود تنها گذاشتن داماش در اون شرایط حساس، من اگه به داماش برگرده خوشحال میشم. هر چند که احتمالش خیلی کم هست.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 9:45 am

[quote:aaab6af0a3="mohammadrashti22"]باز فکر کنید الآن دوباره میومد به جای تارتار همه امیدها برای ما زنده میشد[/quote:aaab6af0a3]

ممد جان کسی که رفته بر نگرده بهتره اوون فقط به خاطر اعتبارش اومده بوود تو داماش این همه تماشاگر براش اصلا مهم نبوود.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط ali-kheirkhah » چهارشنبه فبريه 08, 2012 9:55 am

من در مورد اینکه قاسمپور چرا وبه چه علتی از داماش رفت کاری ندارم ،
اما یک اشتباه کرد واونم این بود که از هفته ها قبل میگفت من میخوام برم ، این هفته آخریست که من اینجا هستم و ازاین حرفا...
اینا همه باعث شد تا تیم دچار یاس و وناامیدی بشه..
از این نظر کارش خیلی اشتباه بود..
داماش ابرطوفانی است ، خدایا کاری کن همیشه ببارد ،
ما می مانیم تا خیس بارانش شویم ...
نماد کاربر
ali-kheirkhah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 9:58 am

[quote:e06b8c6eef="lvlamad_2010"][quote:e06b8c6eef="mohammadrashti22"]باز فکر کنید الآن دوباره میومد به جای تارتار همه امیدها برای ما زنده میشد[/quote:e06b8c6eef]

ممد جان کسی که رفته بر نگرده بهتره اوون فقط به خاطر اعتبارش اومده بوود تو داماش این همه تماشاگر براش اصلا مهم نبوود.[/quote:e06b8c6eef]

ببین این موقع ها مصلحت رو در نظر بگیریم بهتره تا احساسات رو من خودم وقتی از داماش رفت خیلی ازش بدم اومد. قاسمپور الآن با تیم کامل آشنا هست و میدونه چطور باید با داماش نتیجه بگیره. میدونیم که فقط به خاطر پول از داماش رفت ولی اگر مشکلات مالی ما حل بشه و بیاد تیم نتیجه میگیره
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:16 am

این قاسمپور میدونست شاهین داره حذف میشه نمیخاست سابق ی مربیگریشو خراب کنه. هوادارای بوشهر رو گذاشت سر کار /7/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:19 am

تو این شرایط اگه قرار باشه تارتار برکنار بشه هیچ کس بهتر از ابو نیست بهتر اگه داماش نتیجه نگرفت بازم با اون 1مذاکره ای بکنن
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:27 am

آبرار هیبت ...مردانگی تیم ...سالار بودن تیم به اینه که تیم نباید وابسته کسی باشه .قاسمپور کسی نیست که بخایم دست و پا بشکونیم .آره ملوان رو برد آمار خوبی داشت "اما دلیل نمیشه برای رسیدن به برد شخصیت باشگاه و اسم داماش رو کوچیک کنیم .اومدن قاسمپور برای بقیه شهر و تیم های دیگه چه تصوری از داماش میسازه ؟نمیگن هر بلایی بیارن سر این تیم تحمل میکنه .اصلا صاحب نداره .کم عابدینی از این آبادانی با اون لهجه مزخرفش خواهش کرد ؟حالا شما میگی بیاد ؟من که توی این مملکت کاره ای نیستم واسم افت داره عابدینی (یه داماشی)2بار از یه مربی تقاضا کنه .
من تارتار رو ترجیح میدم به این آدم .این آدم اگه آه اون آدم واسش مهمه باید به فکر رشتیها میبود .
البته من حق میدم که بره .چون منه رشتی هم مربی بودم تیم نفت آبادان رو میدادن شاید بدتر میکردم .
اما خدایی یه کم شده به شخصیت باشگاه "نگاه کنید .فقط بردن نیست .اهمیت خود داماش و شخصیتشه .الان ساپیا تیمی هستش که طرفدار نداره یه بار قهرمان میشه یه بار هم داره میوفته .اما ثباتش شخصیت آورده .پگاه 7 لیگشد و بهترین تیم شهرستانی بود (فکر کنم)شخصیت آورد برای تیم ؟
من اگه یه شهر دیگه زندگی میکردم حس خوبی به داماش نداشتم .اینو با انصاف گفتم .باید کاری کنیم که یه باشگاه با طرفدارهای با هیبت داشته باشیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:29 am

همه عنوان می کنند چرا قاسمپور رفت ؟ خوب مشخصه برای پول رفت
ولی همانطور که قبلاً نوشتم اگه بخشی از پول حاصل از فروش مهدوی کیا ، سرلک رو به قاسمپور می دادند الان اوضاع ما این نبود ، فقط قاسمپور مقصر نبود ، مسئولین داماش هم بی تقصیر نبودند .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:33 am

به نظر من اون به این دلیل رفت که عابدینی تو بازی با پرسپولیس گفته بود باید آبشکو بازی میداد که نظرشم درست بود و تنها دلیل رفتن قاسم پور همین بود این بنده خدا اگه پول براش مهم بود اون قیمت قراردادش تو داماش نبود دوستان وقتی از درون کسی خبر ندارید تهمت نزنید
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:37 am

اگه قرار باشه مشکلات مالی حل بشه و خرج کنیم راحت خیلی مربی های بهتره داخلی و خارجی هستن که خیلی بهتر از قاسمپورن و اینقدرم ناز نمیکنن.مردیکه بهترین کارنامه عمرش در داماش بود و قبل ما تیمهای دسته دومی بهش پیشنهاد میدادن حالا واسه ما ناز میکنه!!!یکی از دلایلی که تیم الان اوضاعش اینه همینه قاسم پوره بی وجوده که تیمو تنها گذاشت.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:38 am

اگه قرار باشه مشکلات مالی حل بشه و خرج کنیم راحت خیلی مربی های بهتره داخلی و خارجی هستن که خیلی بهتر از قاسمپورن و اینقدرم ناز نمیکنن.مردیکه بهترین کارنامه عمرش در داماش بود و قبل ما تیمهای دسته دومی بهش پیشنهاد میدادن حالا واسه ما ناز میکنه!!!یکی از دلایلی که تیم الان اوضاعش اینه همینه قاسم پوره بی وجوده که تیمو تنها گذاشت.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه فبريه 08, 2012 10:38 am

نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان