توسط lvlamad_2010 » دوشنبه فبريه 06, 2012 4:39 pm
[quote:a7a0066802="rashti_sarvar"]متاسفم واسه خودم که امثال هدایتی و عابدینی میان واسه شهر ما تعیین و تکلیف میکنن. همین عابدینی یادتون رفته اول فصل میگفت از پرسپولیس و دوست داشت مدیر پرسپولیس بشه ؟؟ هدایتی که استیل اذین رو اونطوری کرد سر ما هم این بلا رو میاره. ما باید مدیر رشتی داشته باشیم نه ترک نجفی دیگه کیه که همه کار ه ی سپیدروده ؟ و نمیخاد پول خرج کنه و به خاطر مالیاتش تیمو خریده نه به خاطر فوتبال و شهر رشت. دوستای عزیزم این اقایون اومدن به خاطر معروف شدنشون و رسیدن به خاسته هاشون نه بخاطر ما و فوتبال رشت. مدیر باید رشتی باشه تیم باید رشتی باشه..... بخدا من عاشق استقلال رشت بودم یه تیمه 100% بومی با مدیرهای بومی حتی اگه تو دسته یک هم باشه بازم استقلاله رشته مثل سپیدرود. دیگخ خسته شدم از دست حرفهای این اقایون هر روز یه چیز میگن..... این همه خرج کردیم یعنی بیهوده بود دیگه ؟ بخدا جایگاه فوتبال واقعی شهر رشت این نیست!!! ما بازیکنای باغیرت میخایم مثل افشین چاووشی که وقتی به مس کرمان گل میزنه گریه میکنه. اینجا سرزمین میرزاست اینجا جایه با غیرتهاست.......[/quote:a7a0066802]
دوستت عزیز من زیاد کامنت نمی زارم اما الا بعد این همه مد و دقت کردن به کامنتات همش حس می کنم داری واسه تیم حاشیه درست می کنی بسه دیگه عابدینی این همه از دل وو ججونش مایه گذاشته ، واسه مردم به هر راهی رفته این آدم دنبال معروفیت یه ذره خجالت بکشیم تا همین چن وقت پیش هممون ت همین سایت می گفتیم ایران آسیا امیر عابدینی تا 2 مشکل دیدم حالا زدیم زیر همه چیز حالا امیر عابدینی خیانت کار شده. 2 تا مصاحبه کرده واسه پرسپولیس دیگه تمومش کنید.