[quote:08e80b3839="daryanavard"]به نظر من از راه آهن یک امتیاز میگیریم بعدش عابدینی میاد میگه تیم داره می افته رو غلتک بعدش 3 تا بازی رو میبازیم و عابدینی تحت فشار شدید هوادارها تارتار رو بر میداره و یه مربی کلاس بالا و معروف میاره مثل حسین عبدی یا هومن افاضلی یا امیر حسین پیروانی، بعدش دوباره میبازیم و اوضاعمون تو جدول خراب میشه و به جایی میرسیم که نتیجه بقیه تیمهای ته جدول واسمون مهم میشه و دعا میکنیم فلان تیم ببازه. بعد عابدینی 2 ، 3 هفته مانده به پایان لیگ که وضع خیلی خرابه اون یکی مربی هم برمیداره و تیم رو میده دست افشین ناظمی تا اینکه بازی آخر که مثلا" باید میبردیم، مساوی میکنیم و داور رو مقصر میکنیم. بعد از اینکه افتادیم لیگ یک آقای عابدینی میان و میگن اگه اوایل نیم فصل دوم اونقدر امتیاز از دست نداده بودیم حتما" تو لیگ میموندیم. بعدش میگه جنازه این تیم رو روی دوش کسی دیگه نمیذارم و با کمک هوادارها سال دیگه به لیگ برتر صعود میکنیم و این چرخه همچنان ادامه پیدا میکنه...!!![/quote:08e80b3839]
[quote:08e80b3839="daryanavard"]یاد اون برنامه 90 افتادم که داماش تازه واگذار شده بود وعابدینی داشت به مدیر عامل پگاه میگفت شما نه بلدید یه مربی خوب بیارید و نه بلدید بازیکن خوب بیارید!!!

[/quote:08e80b3839]
[quote:08e80b3839="daryanavard"]اول فصل گفتیم این تیم دفاع نداره و داره مثل استیل آذین نگون بخت که علی کریمی رو آورده بود دفاع بازی کنه میشه!

[quote:08e80b3839="daryanavard"]شما فکر میکنید اگه قاسمپور رو نیاره کی رو میاره؟! یا حسین عبدی یا مارکار آقاجانیان یا یه مربی درپیتی دیگه!!!

[quote:08e80b3839="daryanavard"]آخه چرا قاسمپور؟! مگه قحطی مربی اومده! انشاءالله که به توافق نمیرسید!!!

به کامنتا کار ندارم و نقدی هم روش ندارم ، نظره دیگه...
ولی خدایی 6ماه عضو هستی ، 6 تا کامنت دادید که 5تاش آیه یاس یا انتقادی بود یه دونش هم حاوی یه کلمه "می بریم"
پ.ن : داشتم کامنت های این دوست عزیز رو می خوندم، دقت کردم دیدم الان بیشتر از 6 ماه هست که تیم ما بدون اسپانسر و یک ریال کمک داره کار می کنه و هی میگه وضع من اینه باز هم همه بی خیالی طی می کنند!