مهندس عابدینی امروز از نزدیک نظاره گر بازی تیم فوتبال گهر زاگرس با پیام مخابرات شیراز بود و در همین بازی خبر صعود تیم فوتبال داماش گیلان به لیگ برتر را دریافت نمود.
وی پس از صعود داماش گیلان به لیگ برتر گفت : من ابتدا از همه هواداران و مردم فهیم و خونگرم استان گیلان و مردم رشت که با صبر و حوصله و صبوری بازی های تیم فوتبال داماش گیلان را دنبال و آن را حمایت کردند صمیمانه تشکر می کنم زیرا بدون شک آن ها سهم اساسی در صعود تیم به لیگ برتر را داشته اند. وی ادامه داد : از همین جا از همه مسئولین استان و مقامات استان تشکر و قدردانی می کنم که ما را در این امر یاری دادند و جا دارد تا از آقای مهندس قهرمانی استاندار سابق گیلان که در طول مسئولیتش ما را یاری نمود نیز تشکر کنم .مهندس عابدینی ادامه داد : ما در طول فصل شاهد تغییراتی در کادر فنی تیم بودیم که از همه آن ها نیز تشکر می کنم و به خصوص از آقای مهدی دینورزاده و بقیه دستیاران ایشان که تیم را به ثبات و مسیر صعودی رهنمون کردند تشکر ویژه دارم و از همه بازیکنان تیم فوتبال داماش گیلان که با همبستگی و اراده و ثبات بازی ها را مقتدرانه دنبال کردند و توجه خود را به موفقیت تیم معطوف کردند نیز تشکر می کنم و به همه آن ها صمیمانه تبریک می گویم و برای همه آن ها موفقیت و کسب افتخارات بزرگتر از خداوند متعال درخواست می کنم . مهندس عابدینی در همین راستا گفت : هیئت فوتبال استان در طول مسابقات با ما همراهی کردند و ما را یاری کردند که جا دارد از همه آنها و به خصوص آقای قاسمی رئیس هیئت فوتبال تشکر و قدردانی نمایم .مهندس عابدینی در پایان گفت : ما همچنان بر سر وعده خود با مردم استان گیلان هستیم و با تمام قوا در خدمت توسعه ورزش و به خصوص فوتبال در این استان خواهیم بود و با برنامه هایی که در پیش رو داریم تلاش خواهیم نمود تا جایگاه استان گیلان در فوتبال ایران را تحکیم بخشیم و در همین راستا از هم اکنون توجه خود را به لیگ برتر آینده معطوف خواهیم نمود تا حضوري قوي و پرقدرت در آن داشته باشیم.
(برداشته شده از وبسایت داماش ایرانیان)