[quote:3a363aa6ba="milad1987"][quote:3a363aa6ba="miladcivil"][quote:3a363aa6ba="milad1987"]يه چيز ديگه هم كه بايد بگم اينه كه هر وقت مديريت نظرات هوادارارو قبول كرد نتيجه گرفت هروقت كه قبول نكرد آخرش اومد و گفت ببخشيد كه ديگه سودي نداشت تا كي بگيم رنگ پراهنو نميخوايم تا كي بگيم فلاني خوب نيست 10 بازي ببازيم بعدآقايون بفهمن در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز گل دقيقه 90 جهنبخش رو شانس و دو گل افشين رو غيرت اين بازيكن رو به حساب تارتار نذاريد وسلام[/quote:3a363aa6ba]
البته کاملا" حق با شماست و تیم ما اون طراوت نیم فصل اول و اواسط دوره قاسمپور رو نداره ..........
ولی انصافا" حرف شما جای گفتگو داره که میگید : (در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز)
من کاری به تارتار ندارم (خیلی اشتباهات کرده) اما قاسمپوری که لقب فرمانروا گرفته بود چرا رفت ؟ اواخر دوران کاریش
چه نتایجی گرفته بود ؟؟؟
چطور سپاهان دقیقه 88 با خطای هند گل میزنه و یا تراکتوری که بازی 1-1 هست و بازیکنش که اخطار داره و دایو میره و بخاطر
تمارض باید اخراج بشه ولی پنالتی برای تراکتور گرفته میشه و یا بازی با نفت آبادان با یه پنالتی مشکوک دیگه تیم میبازه و یا گل
اول مس کرمان که خطا بر روی غلامی بود و همچنین آفساید و ........ شانسی نیست ، اما گلی که ما به فجر زدیم شانسیه ؟
خداییش یکم بی انصاف بود ، اما حق داری و داریم که از نتایج تیم ناراحت و متعرض باشیم و با مدیران در میون بذاریم ..........
من فکر میکنم مشکل از مربی و بازیکن و مدیر و هوادار و ..... نیست ، ولی نمیدونم چیه و دوست دارم هرچه زودتر حل بشه.[/quote:3a363aa6ba]
من رو هوا حرف نزدم من همه اينارو كه شما ميگيد خوب ميدونم و حق با شماست بشتر از 4 امتياز كه نياورديم نتيجه خوبيه حالا تك تك بازي هارو ميگم بازي با نفت حقمون نهايت تساوي بود بازي خوبي نكرديم كه به نظر من ميباختيم بازي با تراكتور تنها باي كه در زمان تارتار خوب بوديم بازي با مس چه اون گلم خطا بود با 1 بر صفر بازنده بوديم فقط و فقط غيرت افشين او بازي رو برگردوند اگه بازي رو ديده بودي يا در جريان مشكلات افشين بودي اين باور داشتي كه ما بايد ميباختيم بازي با سپاهان بگم تيمي كه براي تساوي مياد تو زمين اونم تو خونه بايد ببازه سپاهان اومده بود مساوي كنه ولي هدف دومش برد بود ولي ما فقط واسه تساوي رفته بوديم و نميخواستيم فقط ببازيم كه معلوم بود ميباختيم چه با اشتباه داوري چه بي اشتباه اون[/quote:3a363aa6ba]
نه دوست عزیزم ، خدای نکرده نگفتم رو هوا حرفی زده و حتی حقو به شما دادم ، اما منظورم این اگه بازی (خوب یا بد) تیمو کنار بذاریم
و فقط مسائل داوری رو آنالیز کنیم ، حداقل 3 امتیاز بیشتر داشتیم و 3 تا شکست در کارنامه نبود و همچنین برای تیمهای دور و برمون
مثل نفت 3 امتیز بیخودی !!!!!!!!!! من جز اولین کسایی بودم که از لحظه شروع مشکل چاووشی که سر تمرین پیش اومد ، کنار زمین
داشتم تمرین تیمو مشاهده میکردم .
اما یه چیزی هم هست ، از حق نگذریم که حتی زمان قاسمپور ما بسیاری از امتیازامونو سر خلاقیت (چیزی شبیه به همون غیرت بازی با مس)
بدست آوردیم .
در کل : امیدوارم هر چیزی که میخواد پیش بیاد ، بیاد ........... اما داماش به اوجش ( رده ششم و هفتم ) برگرده .