[quote:0db9fb3ca1="rashti_sarvar"][quote:0db9fb3ca1="Fan"][quote:0db9fb3ca1="rashti_sarvar"][quote:0db9fb3ca1="Fan"][quote:0db9fb3ca1="rashti_sarvar"]تیم تا زمانی که واسه کارخونها باشه همینطوریه بچها ناراحت نشین این حقیقته استیل اذین هم مثل( کارخونه ی پگاه اب معدنی داماش) روزی به خاطر بودجه یا به خاطر معروف شدن دیگه ممکنه با تیم داماش همکاری نکنه و باید دوباره دست به دامن شرکتهای دیگه باشیم. تیم تا زمانی اسمش پایداره که واسه تربیت بدنی یا متعلق به مردم و دولت و شهرداری باشه مثل سپیدرود و ملوان که 40 ساله اسم تسمشون پایداره

[/quote:0db9fb3ca1]
اگر بخواي م بريم زير دين اونا هميشه بايد كاسه گدايى بگيريم دستمون مثل همين ملوانى كه ميگى . نه داداش من اونا اگه خرج كن بودن هنوز همون اس اس شهر باران بوديم در ضمن همين تيمايى كه گفتى پيشوند يا پسوند دار شدن مثل فجر سپيدرود يا ملوان منطقه ازاد يا سپاهان مگه نبود سيمان سپاهان الان فولاد سپاهان ، به نظر من پسوند يا پيشوند مهم نيست ...
به جاى اينكه از همين اول همكارى اعتراض كنيم همش ، بايد اول از هدايتى تشكر كرد كه مارو نجات داد ...[/quote:0db9fb3ca1] تغییر کردن اسم این تیمها به نظر شما با ما فرقی نداره ؟ تو این 17 سال چند بار اقایون اسمه تیمو تغییر دادن حالا باید بگیم داماش استیل اذین و منتظر متلکهای گزارشگرهای فوتبال خوصوصا عادل فردوسی پور و ... باشیم. من از خدامه که همون استقلال رشت میموندیم ملوانم پول نداره ولیهمیشه موفقه.[/quote:0db9fb3ca1]
نخير به نظر من هيچ تفاوتى نداره ، اگر موفقيت رو اين ميدونى كه هر سال فقط تو ليگ دست و پا بزنى كه بمونى اره اونا موفقن ،[/quote:0db9fb3ca1] نمیخام دیگه حرفه ملوانو بزنم. ولی ملوان واسه موندن تو لیگ مبارزه نمیکنه. واسه قهرمانی. واسه جام حذفی( پرسپولیس..ملوان) که دیدین چی شد........[/quote:0db9fb3ca1]
نظرم كاملا بر خلاف شماست ولى منم فكر ميكنم بهتر حرف اونارو نزنيم ، راستى ( پگاه .. استقلال )