[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - به كجا چنين شتابان

به كجا چنين شتابان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط iman1978 » جمعه فبريه 03, 2012 11:28 pm

راست میگه بگین نکنه..... باشه!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه فبريه 04, 2012 12:08 am

این کارمون مثل چند بچه میمونه .یاد بچگی افتادم .وقتی توی مدرسه دعوا میشد هر کی یه سر ماجرا رو کس میداد تا نهایتش معلم میومد همه اتو کشیده به درس گوش میدادیم .
ما میدونیم همه ماجرا به ضرر ماست.با تمام تلاشی که عابدینی برای تیم کشیده باید گفت که این مورد هم مثل عبدی .استانکو.فیروز.شایدم دینوار زاده (لیگ برتر اومدیم ) اشتباه بود .
از زمانی که این بنده خدا بوده 3 امتیاز بدست آوریم که اونم با هزار حرص و جوش بود و میشه گفت ....
همه اینا رو میدونیم .اکثزیت هم موافق این هستین که تارتار نباشه
اگه بازی بعدی هم بزاریم باشه یهنی خارج از شهر ما نیستیم و بازی بدون تماشگر دنبال میشه و میمونه هفته دیگه یعنی 2بازی دیگه اون موقع ما باید 75 دقیقه تشویق کنیم و بعد شعار ضد بدیم البته تا اون موقع گل نخورده باشیم که این هم فایده نداره .
پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس
برنامه بزاریم سر تمرین بریم همونجا فشار بیاریم .جیغ داد بزنیم .شیون بزنیم که آقای فلانی این نیست رسم بازی .این تیم 7 بود گرفتی الان داره میره پایین.
اینجا موندن و از دل و گل و بلبل آبی گرم نمیشه .باید رفت توی گود .این آدم میخاد ایثار بکنه (به گفته عابدینی) ما هم این ایثار رو به افشین خان ناظمی محول میکنیم .
اصلا حالا تیم پول داره مربی درست درمون میاریم .لیپی باره .کاپلو بیاره اصلا فرگوسن بیاره .
مشکل ما پول بود و تارتار ترجیح داده شد ؟الان که داره حل میشه تعویض کنید .نمیکنید ما فشار میاریم .
هر توانش هست پاشه بیاد سر تمرین همونجا حرف بزنید .همونجا شعار یه صدا بزنیم نه اینجا که من هم عقیده تو رو دارم تو هم عقیده من .هیچ تاثیری نداره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » شنبه فبريه 04, 2012 1:03 am

یعنی این یارو تارتار نمیفهمه که جای زنیدپور چپ پا سمت راست نیست؟
من موندم این که فوتبالیست بوده حداقل این چیزارو باید بدونه
برنامش واسه حمله چیه؟میگه بچه ها برین تو زمین هرکاری دوست دارین بکنین.
آقا جان برادر مرد مومن ما خودمون داریم سقوط میکنیم بعد میای میگی با تیمای در حال سقوط بازی داریم سخته بازی
اون هفته هم که انزلیچی اومد به خونمون کاره افشین بود نه تویه سرمربی که نمیدونی بازیکن پای چب تو سمت راست لب خط سخته واسش بازی کردن.
حالا میاد میگه ما برنامه داشتیم رو تعویض چاووشی چه برنامه ای داشتی آخه
من میخوا برم جای تارتار سرمربی شم.وا میستم کنار زمین دوتا حرکت دست میام آخرشم میبازیم دیگه تموم. تیمشون به برد احتیاج داشت ما هم میخواستیم ببازیم
آخه تیم دوتا کار ترکیبی بکنه.هیچیییییییییییییییی
/9/
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه فبريه 04, 2012 5:13 am

صرفنظر از نتیجه بازی با سپاهان ، درصد مالکیت توپ هم 55% به نفع سپاهان بود ، دیگه برای ما ، مهمان و میزبان نداره به هرکی بیاد جواب رد نمی دیم اتفاقاً این یک تاثیر روحی و روانی مثبت به سایر تیمها وارد می کنه ، چراکه در سالهای آتی ، با این ذهنیت که قبلاً در این زمین پیروز شده اند ، بازی می کنند ، نمی دونم از بالا تا پایین باشگاه داماش هیچ کسی نمی خواد به این تیم کمک کنه ؟ فکر کنم خوشی از بابت این سرمایه عظیم مردمی ( هواداران) دل مسئولین داماش رو زده که اینجور از یک مربی حقیر ، بی دانش و ترسو دفاع می کنند ، جای تاسف داره .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه فبريه 04, 2012 5:47 am

چرا هر بازی ترکیبه تیم عوض میشه؟یعنی داره دنباله ترکیبه ایده آل میگرده...خب آخه زمان قاسمپور 2 مهاجمه بازی کردن و بازی دادنه زنیدپور پشته 2 تا فوروارد نتیجه داده.دیگه دنباله چیه؟
تیم روحیش داغونه...از دروازبان که کلا تعطیلیم...مختاری هم که اصلا آماده نیست...کوشکی پا به توپه خوبی داره اما به درد دفع راست نمیخوره...مهدوی هم سنگین شده...بقیه هم دارن تلاششونو میکنن...اما...
با حرفهای دوسته عزیز مرداب موافقم و میفهمم چی میگه،اگه عابدینی میخواد موفق بشه باید تعارف رو کنار بذاره و عذر طرف رو بخواد.مردم رو هم روشن کنه که دلیلش چیه تا اعتراضی نباشه...
دیروز سکوهای خالی بدجور رو مخ بود...نمیدونم شایدم خدا تارتار رو دوست داشت،چون حتما بهش توهین میکردن.
با تمام این اوضاع من هنوز دلم روشنه...این تیم میمونه...چون هوادارداره...اونم نه هواداره الکی...هواداری که تو بدترین شرایط تیمشو تنها نمیذاره...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه فبريه 04, 2012 8:50 am

چه باید بکنیم؟؟؟؟ .نظر منو بخونید تا یه پست باز نکنم براش؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arash999 » شنبه فبريه 04, 2012 9:12 am

سلام
شرمنده اينو ميگم من ببخشيد
اين چند مدته فرق ملوان رو با استقلال شهرداري پگاه داماش استيل آذين رو بعينه ديدم
فرق انزلي چي و رشتي رو بوضوح ديدم
دوستان گير كار خودمونيم
باز هم داماش به ليگ يك بره فكر ميكنيد اتفاقي ميفته
بخدا نه
نماد کاربر
arash999
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 21, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه فبريه 04, 2012 9:32 am

[quote:0b93bc4450="kasra"]این اقا که میگید کیه؟بگید تا همه بدونن[/quote:0b93bc4450]
اگه کامنتهای قبلی من رو در همین تایپیک بخونید از ایشون اسم بردم و فکر کنم اولین کسی هستم که اسمش رو میبرم و انتقاد میکنم

[color=brown:0b93bc4450][size=24:0b93bc4450]عبدالله مرغوب[/size:0b93bc4450][/color:0b93bc4450]

مسئولیت ایشون در تیم داماش چیست؟چرا هر سر مربی که عوض بشه ایشون عوض نمیشه؟
ایشون سالها در این تیم هستند ولی چه کاره هستند (شغل دقیق) ؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 04, 2012 11:04 am

خوب معلومه با اين اوصاف ساله ديگه ليگ 1 سال بعدشم ليگ 2.فقط حيفه.اين تارتارو بزاريم بمونه.تواناييهاش بالاء.ميتونه مستقيم مارو بفرسته دسته3 ور دل شهاب پسيخان /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه فبريه 04, 2012 11:57 am

[quote:4502328e74="The_King_of_rasht"][quote:4502328e74="kasra"]این اقا که میگید کیه؟بگید تا همه بدونن[/quote:4502328e74]
اگه کامنتهای قبلی من رو در همین تایپیک بخونید از ایشون اسم بردم و فکر کنم اولین کسی هستم که اسمش رو میبرم و انتقاد میکنم

[color=brown:4502328e74][size=24:4502328e74]عبدالله مرغوب[/size:4502328e74][/color:4502328e74]

مسئولیت ایشون در تیم داماش چیست؟چرا هر سر مربی که عوض بشه ایشون عوض نمیشه؟
ایشون سالها در این تیم هستند ولی چه کاره هستند (شغل دقیق) ؟[/quote:4502328e74]از دوست عزیزمون کینگ رشت بسیار سپاسگذارم:::اگه بخوام در مورد شغل این اقا تو تیم بگم یه چیز خنده داری میشه و اگه بخوام بگم چه بلایی سر این تیم تو این سالها اورده شاید به اندازه یک دل پر از درد کامنت میشه نوشت ضمن اینکه اکثر دوستان از این اقا و و کاراش خبر دارن حال 3 راه حل وجود داره:::1:مهرداد عزیز به عنوان مدیر سایت به این مساله بپردازه و دوستان رو اگاه بکنه 2:امیر عابدینی به عنوان مدیر عامل این تیم این شخص رو از باشگاه بیرون کنه تا فوتبال رشت خون تازه ای بگیره 3:و از همه مهمتر سکوها:::سکوها مثل دوست عزیزمون باید این تابو رو بشکنن و بخوان این شخص نباشه...به قران قسم فقط در همین حد به شما بگم دوستان روزی اگر ما این فرد در تیم نبینیم شک نکنید فوتبال رشت و تیم داماش احیا خواهد شد...حال فواید این کار:::پیشکسوتان فوتبالی این شهر با این تیم اشتی خواهند کرد...بومی های ما از این تیم به خاطر باند بازی این فرد از شهر ما فرار نخواهند کرد...همدلی بین قدیمی های این تیم و کادر فنی جدید بیشتر خواهد شد...تیم داماش امثال ابشک ها و جهانبخش ها و بومی های جدید بیشتر خواهد داشت و با رفتن مهدوی ها و چاوشی ها و نظیف کارها که به علت سن بالا اینها جانشین جوان و بومی خواهند داشت....هیچ خطی به سکوها داده نخواهد شد اشاره به مهدوی کیا...و از همه مهمتر حاشیه در تیم کم و جو سالمتری در تیم حکم فرما میشود...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » شنبه فبريه 04, 2012 2:45 pm

اگه همینطوریه که(Mordab..The_King_of_rasht) میگن .....
بیشتر بازیکنایه بومی و بازیکنایه قدیمی شهرمون هم یه اشاره ای داشتن و سابقه ای که خود این شخص داره و کلا ادمه نرمالی نیست ..
مهرداد و بقیه ابرارها هم تایید بکنن .. باید دست به کار شد .. و داخل تمرین و سر بازی ها این موضوع رو پیش بندازیم تا مشکل حل بشه ..
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه فبريه 04, 2012 2:51 pm

من این ادمو میشناسم مربیم بود چیز زیادی ازش نمیدونم اما سر تمرین بسیار جدیو بد دهن بود
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه فبريه 04, 2012 4:12 pm

مشکل تیم ما از اول فصل این بود که بازیکن بزرگ داشتیم ولی مربی بزرگ نداشتیم.......... با اومدن قاسمپور این مشکل حل شدو با رفتنشو اومدن تارتار باز این مشکل خودشو نشون داد ....... آخه بازیکنایی مثل غلامی و زنیدپورو محمدی و ... واقعا باید یه آدم بی تجربه ای مثل تارتار بالا سرشون باشه ؟؟؟؟ اصلا اینا از تارتار حساب میبرن؟؟؟؟؟؟؟ ,,,,, اگه توی تیم یه مشت بازیکن جوون و با انگیزه و گمنام بودن بله تارتار خیلیم خوب بود ........ همین صبای قم رو نگاه کنین ..... یه مشت جوونو رفت خریدو ویسی رو گذاشت بالا سرشون ....... بخدا قسم الان تراکتورسازی یا سپاهانو بخوان بدن به ویسی این تیما نتیجه نمیگیرن چون واسه اون بازیکنای بزرگ این مربیه تازه کار به درد نمیخوره .............. توروخدا اگه اشتباه میکنم یکی بیاد بگه داری اشتباه میگی..........................................................
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه فبريه 04, 2012 4:52 pm

[quote:7fce805c3e="arvand"]من این ادمو میشناسم مربیم بود چیز زیادی ازش نمیدونم اما سر تمرین بسیار جدیو بد دهن بود[/quote:7fce805c3e]

یکی دو بار اومده بود شبکه باران ، کاملا مشخص بود که هیچی بارش نیست !!!!
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه فبريه 05, 2012 12:04 am

[quote:3a363aa6ba="milad1987"][quote:3a363aa6ba="miladcivil"][quote:3a363aa6ba="milad1987"]يه چيز ديگه هم كه بايد بگم اينه كه هر وقت مديريت نظرات هوادارارو قبول كرد نتيجه گرفت هروقت كه قبول نكرد آخرش اومد و گفت ببخشيد كه ديگه سودي نداشت تا كي بگيم رنگ پراهنو نميخوايم تا كي بگيم فلاني خوب نيست 10 بازي ببازيم بعدآقايون بفهمن در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز گل دقيقه 90 جهنبخش رو شانس و دو گل افشين رو غيرت اين بازيكن رو به حساب تارتار نذاريد وسلام[/quote:3a363aa6ba]

البته کاملا" حق با شماست و تیم ما اون طراوت نیم فصل اول و اواسط دوره قاسمپور رو نداره ..........
ولی انصافا" حرف شما جای گفتگو داره که میگید : (در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز) /4/
من کاری به تارتار ندارم (خیلی اشتباهات کرده) اما قاسمپوری که لقب فرمانروا گرفته بود چرا رفت ؟ اواخر دوران کاریش
چه نتایجی گرفته بود ؟؟؟
چطور سپاهان دقیقه 88 با خطای هند گل میزنه و یا تراکتوری که بازی 1-1 هست و بازیکنش که اخطار داره و دایو میره و بخاطر
تمارض باید اخراج بشه ولی پنالتی برای تراکتور گرفته میشه و یا بازی با نفت آبادان با یه پنالتی مشکوک دیگه تیم میبازه و یا گل
اول مس کرمان که خطا بر روی غلامی بود و همچنین آفساید و ........ شانسی نیست ، اما گلی که ما به فجر زدیم شانسیه ؟
خداییش یکم بی انصاف بود ، اما حق داری و داریم که از نتایج تیم ناراحت و متعرض باشیم و با مدیران در میون بذاریم ..........
من فکر میکنم مشکل از مربی و بازیکن و مدیر و هوادار و ..... نیست ، ولی نمیدونم چیه و دوست دارم هرچه زودتر حل بشه.[/quote:3a363aa6ba]

من رو هوا حرف نزدم من همه اينارو كه شما ميگيد خوب ميدونم و حق با شماست بشتر از 4 امتياز كه نياورديم نتيجه خوبيه حالا تك تك بازي هارو ميگم بازي با نفت حقمون نهايت تساوي بود بازي خوبي نكرديم كه به نظر من ميباختيم بازي با تراكتور تنها باي كه در زمان تارتار خوب بوديم بازي با مس چه اون گلم خطا بود با 1 بر صفر بازنده بوديم فقط و فقط غيرت افشين او بازي رو برگردوند اگه بازي رو ديده بودي يا در جريان مشكلات افشين بودي اين باور داشتي كه ما بايد ميباختيم بازي با سپاهان بگم تيمي كه براي تساوي مياد تو زمين اونم تو خونه بايد ببازه سپاهان اومده بود مساوي كنه ولي هدف دومش برد بود ولي ما فقط واسه تساوي رفته بوديم و نميخواستيم فقط ببازيم كه معلوم بود ميباختيم چه با اشتباه داوري چه بي اشتباه اون[/quote:3a363aa6ba]

نه دوست عزیزم ، خدای نکرده نگفتم رو هوا حرفی زده و حتی حقو به شما دادم ، اما منظورم این اگه بازی (خوب یا بد) تیمو کنار بذاریم
و فقط مسائل داوری رو آنالیز کنیم ، حداقل 3 امتیاز بیشتر داشتیم و 3 تا شکست در کارنامه نبود و همچنین برای تیمهای دور و برمون
مثل نفت 3 امتیز بیخودی !!!!!!!!!! من جز اولین کسایی بودم که از لحظه شروع مشکل چاووشی که سر تمرین پیش اومد ، کنار زمین
داشتم تمرین تیمو مشاهده میکردم .
اما یه چیزی هم هست ، از حق نگذریم که حتی زمان قاسمپور ما بسیاری از امتیازامونو سر خلاقیت (چیزی شبیه به همون غیرت بازی با مس)
بدست آوردیم .
در کل : امیدوارم هر چیزی که میخواد پیش بیاد ، بیاد ........... اما داماش به اوجش ( رده ششم و هفتم ) برگرده .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان