[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گيلان VS سپاهان اصفهان / تاپيك اصلي نظرات و اخبار كوتاه

داماش گيلان VS سپاهان اصفهان / تاپيك اصلي نظرات و اخبار كوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 888 » جمعه فبريه 03, 2012 6:13 pm

[quote:5922690bb5="gholamrashti"]بعد از بازی این وهابی خیلی خوشحال بود ؟؟؟ قیافش اینجوری بود :lol: /9/ /11/[/quote:5922690bb5]

اتفاقا وهابی وپوربخش خیلی هم خوب گزارش کردن.عابدینی دیگه هیچ کی نبود گفت بیام به اینا فوتورک بزنم. یه کم اززیر فشار خارج شه.
اصلا با حرفایی که عابدینی زد موافق نیستم.میگه مربی چی کار کنه بازیکن پاس اشتباه میده؟مربی چی کار کنه بازیکن تیر دو رو نمگیره ؟
اتفاقا دقیقا وظیفه مربی هست که این مشکلاتو حل کنه.
بعد میاد میگه برین از محمدی بپرسین چرا با گریه رفت؟
والله گریه شو که ماندیدیم ارین بار داشت اززمین میومد بیرون زمینو بوسید رفت بیرون.
بعد انتظار داری با به جا گذاشتن رکورد12گل خورده در4بازی نازش هم بکنیم؟
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه فبريه 03, 2012 6:17 pm

[quote:4a85e3ff6b="888"][quote:4a85e3ff6b="gholamrashti"]بعد از بازی این وهابی خیلی خوشحال بود ؟؟؟ قیافش اینجوری بود :lol: /9/ /11/[/quote:4a85e3ff6b]

اتفاقا وهابی وپوربخش خیلی هم خوب گزارش کردن.عابدینی دیگه هیچ کی نبود گفت بیام به اینا فوتورک بزنم. یه کم اززیر فشار خارج شه.
اصلا با حرفایی که عابدینی زد موافق نیستم.میگه مربی چی کار کنه بازیکن پاس اشتباه میده؟مربی چی کار کنه بازیکن تیر دو رو نمگیره ؟
اتفاقا دقیقا وظیفه مربی هست که این مشکلاتو حل کنه.
بعد میاد میگه برین از محمدی بپرسین چرا با گریه رفت؟
والله گریه شو که ماندیدیم ارین بار داشت اززمین میومد بیرون زمینو بوسید رفت بیرون.
بعد انتظار داری با به جا گذاشتن رکورد12گل خورده در4بازی نازش هم بکنیم؟[/quote:4a85e3ff6b]
کلا تایید سینا.حرف دل من
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه فبريه 03, 2012 6:38 pm

الان دو روز بود واسه اصفهانیا کری می خوندم و کل کل انداخته بودم و باهاشون جر و بحث می کردم و این اصفهانیای مغرور هرچی می خواستن می گفتن و من هم بدتر بهشون می گفتم ، ولی نمی دونستم تو شهر خودم قراره تیم شهرم ببازه .کاش هجومی بازی کرده بودیم و باخته بودیم .آه آبرومون دیگه رفت /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 03, 2012 7:02 pm

میگن عمادرضا گل با دست زده و این باعث باخت شده.من قبول ندارم چرا ما نمیتونیم گل بزنیم حالا حتی با دست.کدوم موقعیت باعث واکنش شدید رحمان احمدی شد (اون موقعیت هایی که خلق کردیم یه چیز دیگه بهش میگن که اگه بگم بن میشم )فقط امیدوارم تارتار هر چه زودتر بره که متاسفانه مرغ مهندس یک پا داره !یادمه بعداز این که دلقک بزرگ (پدر زن مغز فندقی)از این تیم رفت آقای عابدینی که من به شخصه خیلی قبولش دارم فرموده بودند من اشتباه کردم که نصیحت دوستان رو قبول نکردم وگذاشتم ایشون به کارش ادامه بده حالا هم امیدوارم متوجه بشند.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه فبريه 03, 2012 7:23 pm

واقعا چه دلیلی داره تیم قرمز بپوشه مگه این تیم همون استقلال رشت وپگاه نیست که ریشه ابی داره؟دیگه تو بازی خانگی باید ابی بپوشیم دیگه.
مگه میشه یه بازی قرمز یه بازی ابی یه بازی سفید.
افای سراوانی علت قرمز پوشیدن تیم تو این بازی چی بود؟خدای نکرده ربطی به اومدن هدایتی نداره که؟
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » جمعه فبريه 03, 2012 7:27 pm

نظر من كو؟ آزادي بيان در مورد تيم هم نيست!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه فبريه 03, 2012 8:30 pm

یکی از نکات این بازی ضعیف بودن وحشتناک مهدوی بود وکلا مهدوی خیییییییییییییییییییییییییییییلی ضعیف شده
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه فبريه 03, 2012 8:38 pm

[quote:04f076695f="shahre-baran"]نظر من كو؟ آزادي بيان در مورد تيم هم نيست!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:04f076695f]

من موندم آزادی بیان رو چی چی تعبیر می کنی؟! یک دور نظرات رو بخون ببین انتقاد (حتی از نوع تندش) داشتیم یا نه... اتفاقا به غیر از چند نظر که از توهین و الفاظ رکیک استفاده شده بود و جز یک نفر که امروز معلق شد مشکل دیگه ای نبود. برای اون نظری که ارسال کردی نه خیر، آزادی بیان وجود نداره با 10 تا علامت تعجب.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » جمعه فبريه 03, 2012 9:40 pm

[b:a670b503c9] میشه یکی بگه جهان و آبشک چرا بازی نکردن؟ [/b:a670b503c9]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه فبريه 04, 2012 5:02 am

محرومیت از بازی خانگی بیشتر به نفع تارتار بود تا سپاهان ، چراکه هر بازیکن ضعیف و نا اماده بود اعم از مختاری ، کوشکی ، آقایی رو آورد تو زمین ، کسی هم که نبود بهش اعتراض کنه و با خیال راحت آبشک و عسکری 90 دقیقه نیمکت نشین کرد ، طبق معمول از همون سیستم تک مهاجم استفاده کرد من تعجب می کنم این تارتار واقعاً اینقدر شوته ؟ یا از روی لج بازی این سیستم و این مهره چینی رو انجام می ده ؟ در هر صورت نه فشار تماشاگر بود نه مشکل داوری و نه مساله دیگری تیم باخت و کودنی تارتار بیش از پیش مشخص شد ، نمی دونم این مستر عابدینی دلش هوای دسته یک رو کرده ؟ به چه چیز این مربای احمق دل خوش کرده ، واقعاً جای تاسف داره واقعاً /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه فبريه 04, 2012 7:24 am

[quote:a208caeaf5="MEHRDAD"][quote:a208caeaf5="shahre-baran"]نظر من كو؟ آزادي بيان در مورد تيم هم نيست!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:a208caeaf5]

من موندم آزادی بیان رو چی چی تعبیر می کنی؟! یک دور نظرات رو بخون ببین انتقاد (حتی از نوع تندش) داشتیم یا نه... اتفاقا به غیر از چند نظر که از توهین و الفاظ رکیک استفاده شده بود و جز یک نفر که امروز معلق شد مشکل دیگه ای نبود. برای اون نظری که ارسال کردی نه خیر، آزادی بیان وجود نداره با 10 تا علامت تعجب.[/quote:a208caeaf5]

من آزادي بيان رو اعتراض به حق ودرست ميدونم كه متاسفانه تو نميتوني بپذيري چون حرف حق تلخه من نميدونم اصلا به تو چرا بر خورده آخه!!!جناب آقاي مهرداد خان نظري كه من دادم نه توهين بود ونه چيز بد .خب حقيقت تلخه ديگه.موفق باشي.اصلا بهتره فقط خودت هم نظر بدي وهم پست بذاري تا چيزي كه باب ميل تو وعابديني جونت نيست سخن به ميان نياد تا بهتون بر نخوره.واقعا تو همون مهرداد دو آتيشه اي كه من ميشناختم اينقدر تغيير كردي .تو هموني كه وبلاگ http://damashhh.persianblog.ir/ رو داشتي.باشه.مرسي
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » شنبه فبريه 04, 2012 7:59 am

من تغییری توی خودم نمی بینم و مشکل رو از شما می بینم که چهارتا کامنت رو نمی خونی ، حتی کامنت بالای سرت رو و بعد میای اینطور اظهار نظر می کنی و کامنت میدی ... حتی قبلا هم زیاد دیدم تاپیک های تکراری می زدی یا یک خبر یا کامنت خبری تکراری میدادی.
به هر حال من رک و مستقیم میگم که شما چارچوب نظر دادن رو نمی دونی و مشکل اینجاست نه من وگرنه چند تا تاپیک رو می دیدی که چه انتقاداتی صورت گرفته.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه فبريه 04, 2012 8:53 am

نه بنده خدا.مشكل از خودته قبول كن برات متاسفم .منم رك حرف ميزنم مشكل از تويه چون هنوز نميدوني نظر دادن ربطي به نظر هاي ديگران نداره ونظرات مختلفن وهركس آزادنه نظر خودشو ميگه من كاري ندارم كه كي چه نظري داده ويا نظرش شبيه نظر من هست يا نه من ديدگاه خودمو ميگم اونم به حق.
راست ميگم ديگه اين چه مديرعامل بيخوديه كه كله شقه يه بچه هم فهميده مربي مشكل داره. اگه مديرعامل درست وحسابي بود نميذاشت تيم حاشيه بره .به قول وهابي بازيكنا كه 60 درصد پولشون رو گرفته بودن.تيم هاي ديگه حتي 20 درصد هم نگرفتن.جهانپور خوب حرفي زد گفت توي زمان من بازيكنان اصلا هيچ پولي تا شش ماه نگرفته بودن اما تيم بهترين بازي رو ميكرد پس اين مديريت ضعيفه ايران افغانستان امير عابديني.آره داداش توهم اينقدر مغرضانه وجبهه گير در مقابل همشهريت نباش واقعيت رو قبول كن. اگه واقعا اين سايتت آْزادي بيان در حد معمولي هم داشت يا اونطوري كه هواداران متعصب ميخواست بچه هاي ديگه نميرفتن دنبال وبلاگ .بله من اونا رو هواداراي اصلي ميدونم و سايت حق اين بچه هاستhttp://damash-club.blogfa.com/ تيفوسي هاي داماش.
شرمنده رك حرف زم. اما تو حتما هوادار واقعي رو عباس يا برادرش صادق اين آدم فروش ها ميدوني. !!!
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه فبريه 04, 2012 9:08 am

با این شرایط تیم به مشکل بر میخوره تا زمانی که تاتار باشه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه فبريه 04, 2012 10:58 am

دوستان گرامی آقایان MEHRDAD , shahre-baranسوء تفاهمی شده خواهش می کنم خونسردی خودتون رو حفظ کنید ، مهم موفقیت داماش هست که خوشبختانه هر دوی شما عزیزان در این موزد اتفاق نظر دارید . با آرزوی سلامتی شما و سایر کاربران محترم .
/3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان