[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - به كجا چنين شتابان

به كجا چنين شتابان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

به كجا چنين شتابان

پستتوسط milad1987 » جمعه فبريه 03, 2012 5:19 pm

داغ دل با كه بگويم ديگه چاره اي نداشتم جزء اين كه بيام اينجا يكم بنويسم كه آروم شم چند ماهي بود كه تو سايت مطلب نمي ذاشتم به دلايلي ولي ديگه طاقت نياوردم تنها جايي كه ميشد درددل كرد همين جا بود اين تاپيك و ايجاد كردم كه بچه ها بيان درددل كنن واقعا روز بدي داشتم خيلي بد با چه اميد از صبح منتظر شروع بازي بودم خدايي به يه مساويم راضي بودم ولي نشد كه نشد
مخوام دلايل شكستمونو بررسي كنم دوستان ديگه هم بيان نظر بدن فقط قبلش عنوان تاپيك شايد سخت باشه ولي يه تلنگره كه بايد جدي گرفته شه

دليل اول: مديريت باشگاه فوق العاده زحمت كش و با مرام بهترين كسي كه تو اين روزاي سخت پشت اين تيم بوده ولي نميتونم ازش انتقاد نكنم تصميمات غلط كه نه يك با بلكه چندين بار با اين كه فردي ورزشي هرگز هست نفهميدم و نميفهمم چرا نميتونه و نتونسته و شايد نميخواد كه يك مربي شايسته و در حد تيم رو بالاي سر تيم بذاره از همون روز اول كه اومد به اين تيم با آوردن عبدي بعد استانكو مشخص بود كه تو انتخاب مربي مشكلاتي وجود داره فيروز كريمي انتخاب به ظاهر خوب براي منه تماشاگر ولي يه مدير در حد مهندس عابديني چطور از چنين دلالي شناخت نداشت مربي بعدي آقاي دينور زاده مربي با اينكه كم سن نبود ولي در شغل مربي گري جوان بود يه انتخاب فقط در حد ليگ 1 به گواه خيلي ها معلوم بود كه به درد ليگ برتر نميخورد يه مدير قوي بايد از همون ابتداي فصل كنارش ميذاشت (بعضي ها الان ميگن تيمو آورده بود ليگ برتر نميشد كنارش بزاره و اينكه اگه مربي بعدي ميومد و نتيجه نميگرفت ال ميشدو بل ميشد من حرفم اينه مدير قوي بايد همه اينارو زودتر از منه تماشاگر بفهمه و قدرت تصميمات بزرگو داشته باشه) اتخاب بعدي قاسمپور كه كارنامه خوبي در ايران نداشت به نظر انتخاب خوبي نبود خيلي ها الان ميگن نتيجه گرفت ولي يه شانس بود كه تفكراتش اينجا جواب داد حالا حفظ نكردنش يه ضعف ديگه در مديريت اين آقاست (اينكه قاسم پور رفت اصلا مهم نيست كسي كه دلش با تيم نيست چه بهتر كه بره) اصل ماجرا كه اسمشم داغ دل هر هواداري رو تازه ميكنه كسي نيست جزء داماد فيروز كريمي با همون سيستم دلالي در فوتبال ايران چهره شده حال نتيجه گيري با خود دوستان

دليل 2: كادر فني در ابتدا كسي جرء تارتار انگشت اتهام به سمتش نميره مربي بي دانش بي زوق بي ريشه اي كه حتي به اندازه يه هوادارم از فوتبال دانشي نبرده(مثالش بازي دادن زنيدپور در راست و ابراهيمي در چپ نخنديد گريه داره) بي زوق گفتم چون براي شغلش ارزشي قائل نيست اگه ارزش داشت با ديدن 4 تا بازي تيم در اواسط فصل و ديدن 4تا بازي حريفان ميتونست نتيجه بگيره گفتم بي ريشه چون اگه ريشه اي در فوتبال داشت با لاويگري به اينجايي كه هست نميرسيد نفره بعدي افشين خان ناظميه كسي كه دل هوادار فقط به اون اميد داره در كادري كه همه غير بومي ها روش چنبره زدن تنها كسي كه بهش اميد داريم اين آقاست ولي همه فهميديم كه اين آقا ترسو هستن و از سرمربي گري ميترسن كه نكنه همين جايگاهي هم كه دارن از بين بره تا كي و تا كجا اين ترس ادامه خواهد داشت هيچي در اين مورد نميگم بذاريم آيندگان قضاوت كنن

دليل 3: بازيكنان تا كي بايد با انتخاب هاي غلط ما دغ كنيم من اينجا انتقاد هاي تندي ميكنم شايد بن شم ولي مهم نيست اول از همه آبشك، آبشك سسك فابرگاس محبوب شهر رشت كوش كجاست اون بچه اي كه با تموم وجود بازي ميكرد تا 4 تا عكسش خبرش اومد تو رسانه ها يا پول باعث شد كه آبشك غرور تو فوتبالش خودنمايي كنه كاش قدر خودشو ميدونست ميلاد زنيد پور كه از نيم فصل 2 تو زمين قدم ميزني بدون كه ما ميفهميم آقاي محمدي بخدا اون پولي كه ميبري رو سفره زن و بچت حلال نيست ديگه نميخوام اسمي ببرم ديگه دلم نمياد خودمو تحقير كنم كه من همونيم كه چقدر اين بازيكان هارو تشويق كردم بازيكنايي كه نيم فصل نصفشو خواستار جدايي از اين تيم بودن

دليل 4:مسئولين و نمايندگان شهر بدون شرح
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 03, 2012 5:22 pm

خدا نکنه آقا ................. تو رو خدا عنوان تاپیکو عوض کن .
اعصاب ما که خراب هست ، با دیدن این چیزا بدتر هم میشه .
بیخیال خداااااااایی
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه فبريه 03, 2012 5:22 pm

یعنی به این زودی ناامید شدی درست میشه غصه نخور /11/ /11/ /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه فبريه 03, 2012 5:27 pm

آقا بخدا فایده نداره امروز آقای عابدینی بعد از بازی گفت تقصیر تارتار نیست که بازیکن در دفاع اشتباه میکنه بعد همین وهابی گفت:آقای عابدینی یعنی آقای تارتار نمیتونست همون ارنج و سیستم که آقای قاسمپور استفاده میکرد استفاده کنه که بعدا در فرصت خوب تاکتیک خودشو القا کنه
ما آقای عابدینی دوست داریم ولی الان بخدا داره بیخود از تارتار دفاع میکنه نباید تیم بخاطر یه نفر فدا کرد نه به این دلیل که تارتار شجاعت داره
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه فبريه 03, 2012 5:29 pm

يه چيز ديگه هم كه بايد بگم اينه كه هر وقت مديريت نظرات هوادارارو قبول كرد نتيجه گرفت هروقت كه قبول نكرد آخرش اومد و گفت ببخشيد كه ديگه سودي نداشت تا كي بگيم رنگ پراهنو نميخوايم تا كي بگيم فلاني خوب نيست 10 بازي ببازيم بعدآقايون بفهمن در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز گل دقيقه 90 جهنبخش رو شانس و دو گل افشين رو غيرت اين بازيكن رو به حساب تارتار نذاريد وسلام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط aliabed » جمعه فبريه 03, 2012 5:30 pm

حرف دل همه ما رو زدی،دمت گرم
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه فبريه 03, 2012 5:33 pm

[quote:58e9abb569="havadarehamishegi"]یعنی به این زودی ناامید شدی درست میشه غصه نخور /11/ /11/ /11/[/quote:58e9abb569]
چی درست میشه داش من - الکی چرا امید واهی میدید الان وقت گفتن هست حالا ما گفتیم بعد ها تیم افتاد نگید ما نگفتیم مگه یه مربی چقدر میتونه وقت داشته باشه -میگه چاووشی نداشتم میگه حاجتی نداشتم من میگم آبشک که داشتی جهانبخش که داشتی
آخه کوشکی چی کرده تویه این چند بازی که اینقد بهش چسبیدی یا از مگنو چه بازی رو به جلویی دیدی که گذاشتی -بابا تیم ما رو به جلو باید باز یکنه چون از نظر دفاعی خوب نیست من هوادار که دارم باهاش زندگی میکنم اینو میدونم ولی تویی که ادعای مربی گری داری هنوز متوجه نشدی متاسفم برات
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه فبريه 03, 2012 5:34 pm

lمشکلات تیم تاتاره و اوردن یه مربی خوب. منم قبول دارم بعضی از بازیکنای تیم مغرور شدن. :? قبل از بازی تمیرین دیروز داشتن باهم برف بازی میکردن انگار ما تیم اول دوم جدولیم. ولی نباید انقدر نا امید باشیم نباید به خودمون لقب لیگ یک بدیم این تایپ عنوانش اشتباه بود
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 03, 2012 5:39 pm

[quote:461442126d="milad1987"]يه چيز ديگه هم كه بايد بگم اينه كه هر وقت مديريت نظرات هوادارارو قبول كرد نتيجه گرفت هروقت كه قبول نكرد آخرش اومد و گفت ببخشيد كه ديگه سودي نداشت تا كي بگيم رنگ پراهنو نميخوايم تا كي بگيم فلاني خوب نيست 10 بازي ببازيم بعدآقايون بفهمن در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز گل دقيقه 90 جهنبخش رو شانس و دو گل افشين رو غيرت اين بازيكن رو به حساب تارتار نذاريد وسلام[/quote:461442126d]

البته کاملا" حق با شماست و تیم ما اون طراوت نیم فصل اول و اواسط دوره قاسمپور رو نداره ..........
ولی انصافا" حرف شما جای گفتگو داره که میگید : (در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز) /4/
من کاری به تارتار ندارم (خیلی اشتباهات کرده) اما قاسمپوری که لقب فرمانروا گرفته بود چرا رفت ؟ اواخر دوران کاریش
چه نتایجی گرفته بود ؟؟؟
چطور سپاهان دقیقه 88 با خطای هند گل میزنه و یا تراکتوری که بازی 1-1 هست و بازیکنش که اخطار داره و دایو میره و بخاطر
تمارض باید اخراج بشه ولی پنالتی برای تراکتور گرفته میشه و یا بازی با نفت آبادان با یه پنالتی مشکوک دیگه تیم میبازه و یا گل
اول مس کرمان که خطا بر روی غلامی بود و همچنین آفساید و ........ شانسی نیست ، اما گلی که ما به فجر زدیم شانسیه ؟
خداییش یکم بی انصاف بود ، اما حق داری و داریم که از نتایج تیم ناراحت و متعرض باشیم و با مدیران در میون بذاریم ..........
من فکر میکنم مشکل از مربی و بازیکن و مدیر و هوادار و ..... نیست ، ولی نمیدونم چیه و دوست دارم هرچه زودتر حل بشه.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه فبريه 03, 2012 5:39 pm

[quote:1dfa26ed30="rashti_sarvar"]lمشکلات تیم تاتاره و اوردن یه مربی خوب. منم قبول دارم بعضی از بازیکنای تیم مغرور شدن. :? قبل از بازی تمیرین دیروز داشتن باهم برف بازی میکردن انگار ما تیم اول دوم جدولیم. ولی نباید انقدر نا امید باشیم نباید به خودمون لقب لیگ یک بدیم این تایپ عنوانش اشتباه بود[/quote:1dfa26ed30]
حق با تو هست داش من ولی الان ما باید صدای خودمون به مهندس عابدینی برسونیم وگرنه دیر میشه دیگه نمیشه کاری کرد باز لقب آسانسور میگریم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه فبريه 03, 2012 5:42 pm

[quote:77a1c9c6d6="eparsi"][quote:77a1c9c6d6="rashti_sarvar"]lمشکلات تیم تاتاره و اوردن یه مربی خوب. منم قبول دارم بعضی از بازیکنای تیم مغرور شدن. :? قبل از بازی تمیرین دیروز داشتن باهم برف بازی میکردن انگار ما تیم اول دوم جدولیم. ولی نباید انقدر نا امید باشیم نباید به خودمون لقب لیگ یک بدیم این تایپ عنوانش اشتباه بود[/quote:77a1c9c6d6]
حق با تو هست داش من ولی الان ما باید صدای خودمون به مهندس عابدینی برسونیم وگرنه دیر میشه دیگه نمیشه کاری کرد باز لقب آسانسور میگریم[/quote:77a1c9c6d6] عابدینی کار خوشو میکنه امیدوارم صدای هوادارا رو بشنوه. اسانسور خودشونن که با کمک داورا و.... تیمو بالا نگه میدارن همینایی که به ما لقب دادن همینا باعث شدن تیم نتیجه نگیره( بازی با شاهین. بازی با تراکتور. )
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه فبريه 03, 2012 5:45 pm

با موافقت مهرداد و بچها باید همگی بریم پیشه عابدینی همه ی بچها رو جلوی باشگاه جمع کنیم بگیم تاتار رو نمیخایم بهترین گزینه دست نشانه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rasht_City » جمعه فبريه 03, 2012 5:48 pm

خداییش راست میگی حرفاتو کاملا قبول دارم آخه مگه میشه تیمی کوچکترین تاکتیکی برای حمله نداشــته باشه و توی شهر خودش توی لاک دفاعی باشه ... ... ...

این تیم اصلا قدرت پاسکاری نداره امروز آخرش 4 تا پاس توی فشار تونستن بدن تیم قدرت انتقال توپ به حمله رو نداره وقتی فاصله هافبک ها با غلامی اونقدر زیاده این بنده خدا می خواد معجزه کنه بین 3 - 4 تا دفاع ؟

باید همچین مربی بی دانشی رو انداخت بیرون که کوچکترین شعور فوتبالی رو نداره ... ... ...

بخدا نیم فصل اول خیلی روان بازی میکردن پاسکاری ها استپ ها خیلی خوب بود ولی الان تیم هیچی نداره فقط باید امیدوار بود و بس ... ... ... /9/

به قول گزارشگر چرا سانتر میکنین اون همه دفاع خر قد رو نمیبینین ؟ این ربطی به بازیکن نداره وقتی بازیکن میبینه نمیدونه چه تاکتیکی داره یه ضرب میفرسته که شاید فرجی شه ... ... ... :(
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rasht_City در جمعه فبريه 03, 2012 5:51 pm .
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه فبريه 03, 2012 5:49 pm

[quote:7030697277="miladcivil"][quote:7030697277="milad1987"]يه چيز ديگه هم كه بايد بگم اينه كه هر وقت مديريت نظرات هوادارارو قبول كرد نتيجه گرفت هروقت كه قبول نكرد آخرش اومد و گفت ببخشيد كه ديگه سودي نداشت تا كي بگيم رنگ پراهنو نميخوايم تا كي بگيم فلاني خوب نيست 10 بازي ببازيم بعدآقايون بفهمن در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز گل دقيقه 90 جهنبخش رو شانس و دو گل افشين رو غيرت اين بازيكن رو به حساب تارتار نذاريد وسلام[/quote:7030697277]

البته کاملا" حق با شماست و تیم ما اون طراوت نیم فصل اول و اواسط دوره قاسمپور رو نداره ..........
ولی انصافا" حرف شما جای گفتگو داره که میگید : (در 7 بازي اخير فقط 1 امتياز در واقع آورديم و در كاغذ 4 امتياز) /4/
من کاری به تارتار ندارم (خیلی اشتباهات کرده) اما قاسمپوری که لقب فرمانروا گرفته بود چرا رفت ؟ اواخر دوران کاریش
چه نتایجی گرفته بود ؟؟؟
چطور سپاهان دقیقه 88 با خطای هند گل میزنه و یا تراکتوری که بازی 1-1 هست و بازیکنش که اخطار داره و دایو میره و بخاطر
تمارض باید اخراج بشه ولی پنالتی برای تراکتور گرفته میشه و یا بازی با نفت آبادان با یه پنالتی مشکوک دیگه تیم میبازه و یا گل
اول مس کرمان که خطا بر روی غلامی بود و همچنین آفساید و ........ شانسی نیست ، اما گلی که ما به فجر زدیم شانسیه ؟
خداییش یکم بی انصاف بود ، اما حق داری و داریم که از نتایج تیم ناراحت و متعرض باشیم و با مدیران در میون بذاریم ..........
من فکر میکنم مشکل از مربی و بازیکن و مدیر و هوادار و ..... نیست ، ولی نمیدونم چیه و دوست دارم هرچه زودتر حل بشه.[/quote:7030697277]
من رو هوا حرف نزدم من همه اينارو كه شما ميگيد خوب ميدونم و حق با شماست بشتر از 4 امتياز كه نياورديم نتيجه خوبيه حالا تك تك بازي هارو ميگم بازي با نفت حقمون نهايت تساوي بود بازي خوبي نكرديم كه به نظر من ميباختيم بازي با تراكتور تنها باي كه در زمان تارتار خوب بوديم بازي با مس چه اون گلم خطا بود با 1 بر صفر بازنده بوديم فقط و فقط غيرت افشين او بازي رو برگردوند اگه بازي رو ديده بودي يا در جريان مشكلات افشين بودي اين باور داشتي كه ما بايد ميباختيم بازي با سپاهان بگم تيمي كه براي تساوي مياد تو زمين اونم تو خونه بايد ببازه سپاهان اومده بود مساوي كنه ولي هدف دومش برد بود ولي ما فقط واسه تساوي رفته بوديم و نميخواستيم فقط ببازيم كه معلوم بود ميباختيم چه با اشتباه داوري چه بي اشتباه اون
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Amir0131 » جمعه فبريه 03, 2012 5:51 pm

ممنونم از دوست عزیزی که این پست رو نوشت.
منم بعد ماهها که نظاره گر صحبت دوستان بودم . میخوام چند جمله ای بخاطر تیم شهرم صحبت کنم.
دوستان چرا همش دنبال اینید که بگبد ما بدشانس بودیم و داوری حقمونو ضایع کرد.
چرا باید اینقدر ضعیف بازی کنیم که بذاریم داوری بلا سرمون بیاره.
نمیدونم چرا بعضیها خودشونو زدن به خواب. آخه این آقای به قول معروف سرمربی اصلا نمیدونه تاکتیک یعنی چی؟ همش سردرگمی و بازی بی هدف. آخه تا کی باید نظاره گر سقوط تیم شهرمون باشیم تا کی؟
مهندس عابدینی هم که خودشو زده به کوچه علی چپ. نمیدونم چی دیده که اینقدر داره از این آقا حمایت میکنی. لااقل این همه حمایتو از قاسمپور میکرد نه اونطوری که تو تی وی بر علیه مربی تیمش جبهه گرفت.
منم با همه احترامی که واسه آقای عابدینی دارم ولی امیرخان خیلی اشتباه کرده طی این چند سال.
بازیکنانم که جای خودشو داره. اکثرا بی انگیزه شدن. معلوم نیست چه بلایی سر تیم اومده که اصلا رمق ندارند. فقط اینو بگم امروز بعد بازی مهدوی رو دیدم که داشت با هوادارا حرف میزد دلم بحالش سوخت. گفت ما حرف بزنیم سرمون قبلش شکستست.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان