[quote:5cde1e3d4b="sepahan"]با توجه به مصدومان و محرومان و سفر با اتوبوس و چمن مصنوعی و هوا شرایط بازی سخت میشه اما من به برد اعتقاد دارم
با باختی که امروز استقلال داد ما باید فردا در هرشرایط حتما ببریم که به صدر برسیم[/quote:5cde1e3d4b]
اینا رو میگی که بهونه باشه برای باخت یا بازی بد سپاهان دیگه؟
از تهران تا رشت همش 4 ساعت و نیم فاصله ست و حدود 18 ساعت هم بازیکنان سپاهان می تونند استراحت داشته باشند. این سفرهای زمینی زیاد هم غیر معمول نیست و خیلی تیم ها از این سفرها دارند. خود داماش ما به خاطر نبود پرواز رشت به تبریز ، بازی با ماشین سازی نزدیک به 12 ساعت با اتوبوس سفر کرد .
در مورد چمن مصنوعی هم بازیکنان داماش از این زمین ضرر می بینند و دیدند چون تمریناتشون بیشتر تو این زمینه و پاهاشون آسیب می رسونه ولی سپاهان یه 90 دقیقه اینجاست و برای آشنایی هم تو چمن مصنوعی تمرین کرده. برف هم که برا هر دوتیمه چون داماش هم تو زمین برفی بازی نکرده
حالا با توجه به شرایط زمین ، عدم حضور تماشاگران که فشار خوبی به حریفان می آرند، نتایج نه چندان مناسب هفته های گذشته ، وضعیت مالی باشگاه که تیم رو دچار مشکلاتی کرده و... من اعتقاد دارم که میشه با همین وضعیت هم سپاهان رو شکست داد