[quote:04226c53ba="Rashti0131"]سپیدرود نماد غیرته بازیکناش بدون پول عاشقانه برا تیم بازی میکنن در ضمن کینگ او رشت معلوم نیست از بازی بعد شاید اسم داماش بشه داماش آذین

[/quote:04226c53ba]
من سپیدرود رو دوست دارم و براش احترام قائل هستم و این رو قدیمی تر های محیط های مجازی داماش می دونند. اما از قاطی کردن مسائل با هم ، یا از اونایی که سر بازی پرسپولیس پارسال رفته بودن سمت اونوریا و خودشون رو سپیدرود معرفی کردند با لباس سپیدرود بودن خوشم نمی آد و مستقیم هم میگم .همون موقع هم روی سایت یه مطلبی در این مورد نوشته بودیم با لینک زیر:
http://www.varesh-sport.com/article155.html
ضمنا در مورد پسوند یا پیشوند گرفتن هم نظر شخصی خودم رو با توجه به این کامنت زیر که قبلا هم گذاشتم تکرار می کنم :
من فکر نمی کنم پسوند یا پیشوند دار شدن نام تیم اشکال خاصی داشته باشه که خیلی ها موضع گرفتند و ناراحت شدند. مهم این هست که نام تیم تغییر نمی کنه و مشکلات مالی برطرف میشه وگرنه پسوند و پیشوند رو فکر نمی کنم کسی توی استادیوم صدا بزنه...
البته اگر همین اتفاق هم نیفته خوبه اما می خوام بگم مگر سپیدرود مدتی نشد فجر سپیدرود مگه ملوان ، ملوان نیروی دریایی ، ملوان منطقه آزاد و... نشد؟ مگه سپاهان سیمان سپاهان نبود که الان شد فولاد مبارکه سپاهان .. یا ابومسلم که ابومسلم ایران خودرو ، ابومسلم ناجا و... شد . فجرسپاسی و یا مقاومت سپاسی و همین تیم بیشتر از بیست سال با اسم استقلال رشت صدا زده شد اما تو برهه ای استقلال شهرداری و استقلال گاز رشت بوده .
از این دست تو فوتبال ایران زیاد بوده و هست... داماش هم هر چی بشه اسمی که صدا میشه همون داماش هست نه چیز دیگه .
آخر نوشت : یکی میگه اسم تیم رو بذارید سپیدرود! والله این دیگه از اون حرفا بوده