[quote:e476dd3197="MEHRDAD"][quote:e476dd3197="Cyber"]متاسفانه من یه موضوع در این مورد ایجاد کرده بودم که با بی درایتی حذف شد آخرش که تغییر میکنه ولی نزاشتند ما اینجا حرفمو بزنیم و به جمع بندی برسیم همه جا دیکتاتوری بره[/quote:e476dd3197]
تائین کننده درایت شما نیستی دوست عزیز. یک دور قوانین سایت رو مطالعه کن و اگر دوست نداری و نمی تونی این قوانین رو رعایت کنی مجبور به حضور توی این سایت نیستی و اگر اسمش رو دیکتاتوری می ذاری می تونی همین اسم رو بذاری اما این قوانینی هست که وجود داره .. نام این سایت وارش اسپرت - تارنمای هواداران داماش گیلان هست که اگر برای این نام حرمت قائل نیستی مجبور نیستی که در این سایت فعالیت کنی.
عنوان نظرسنجی هم بعد از اینکه نظرات داده شد تغییر پیدا کرد نه از اول! ضمنا شما آی پیت هم مال رشت نیست و نمی دونم با این نظرات چطور باید فکر مثبتی داشت در مورد حرف هات داشت![/quote:e476dd3197]
تعیین کننده منظورتون هست دیگه؟!

این آی پی تابلوئه آبرار رنج آی پی های دانشگاه گیلان هست آی منو به یه آدم حرفه ای بده معلوم میشه مال گیلان هست یا نه و اشتباه کردی حتما همه باید با آی پی های اندیشه بیان تو این سایت تا مال رشت باشه
بابا خوش باشید من دیگه تو این نمیام میدونم تحمل همین پست هم نداری و پاک میکنی خداروشکر اینقدر مشغله دارم که اینجا بحث الکی نکنم احساس وظیفه کردم و نظر دادم خلاف قوانین هم نبود
خدانگهدار ولی این رسم وبمستر جماعت نیست