مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط MOEIN_NEW2010 » سه شنبه ژانويه 31, 2012 9:33 am
[font=Arial:800e049f8a] [/font:800e049f8a][size=18:800e049f8a] [/size:800e049f8a]
منتفي شدن انحلال داماش گيلان
مديرعامل باشگاه داماش گيلان با بيان اين که انحلال تيم فوتبال اين باشگاه منتفي شده است، از حل شدن بخشي از مشکلات مالي اين تيم در هفته آينده خبر داد و گفت: برخي از دوستان براي خريد امتياز تيم پيش قدم شدهاند.
امير عابديني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر که انحلال باشگاه داماش منتفي شده است، اظهار کرد: من پيش از اين قصد داشتم که بازيکنان تيم را کنار هم جمع کنم و به آنها بگويم که ممکن است در پرداخت بخشي از قرارداد آنها مشکلي پيش بيايد؛ در آن صورت اگر آنها مي خواستند که ادامه دهند، ادامه ميداديم، ولي اگر نميتوانستند تيم را منحل ميکرديم. خدا را شکر اکنون بحث انحلال منتفي شده است.
مدير عامل باشگاه داماش در ادامه با بيان اين که هنوز اتفاق خوبي براي باشگاهش نيفتاده است، اما اتفاقات خوب در راهند، افزود: مسئولان ذيربط در حال انجام کارهايي براي نگه داشتن تيم هستند. هر چند کارهايي که تاکنون شده است، با آنچه من توقع داشتم، فاصله دارد. مسئولان استان نامهنگاريهاي زيادي انجام دادهاند، اما متاسفانه پيگيري نکردهاند. ناظر قضايي پرونده مالک داماش تمام کارها را بررسي کرده است و ما بايد تا وقتي که گزارش حسابرسي مشخص شود، صبوري پيشه کنيم.
عابديني ادامه داد: اکنون که با شما صحبت ميکنم، بحث انحلال منتفي شده است، اما ممکن است تغيير نام کوچکي در عنوان باشگاه ايجاد شود و يا به نام داماش پيشوند و يا پسوندي اضافه شود. به هر حال داماش به کارش ادامه ميدهد و دوستان زيادي براي خريد امتياز پا پيش گذاشتهاند.
مدير عامل باشگاه داماش در ادامه با انتقاد از کساني که در برخي رسانهها به مشتريان باشگاه داماش انگ «ناصالح بودن» ميزنند، گفت: در برخي از رسانهها خواندم که ميگويند يک نوکيسه اقتصادي ديگر ميخواهد داماش را بخرد. به نظر من برخي دوست ندارند سنگ روي سنگ بند شود و به جاي ساختن براي تخريب قدم بر مي دارند. اين را بايد بدانيد که ما تا وقتي از مقامات قضايي درباره افراد تاييديه نگيريم، اجازه نخواهيم داد که کسي به عنوان اسپانسر با باشگاه قرارداد ببندد.
وي افزود: در اين ميان حسين هدايتي هم براي خريد امتياز باشگاه پا پيش گذاشته است. مطمئن باشيد تمام استعلامهاي لازم درباره او نيز گرفته خواهد شد. او تاکنون هيچ مشکلي نداشته و هيچ تنگناي اقتصادي را ايجاد نکرده است. هدايتي ممکن است براي خريد داماش خيلي مصر باشد، اما مطمئنا با اين گونه برخوردها پا پس خواهد کشيد. من در ابتداي فصل با بازيکن خارجيام قراردادي 300 هزار دلاري بستهام و در حالي که فکر ميکردم بايد 300 ميليون تومان به او بدهم، حال بايد 600 ميليون به او بدهم. در چنين شرايطي که نميشود با برنامه پيش رفت، اگر کسي بخواهد بخشي از سرمايهاش را در ورزش هزينه کند، بايد فرصت اين کار را داشته باشد. حالا اين هزينه کردن به هر دليلي که ميخواهد باشد. ما ميگويم که تظاهر به کار خوب هم خوب است، اما برخي مي خواهند که همه تظاهر به بدي کنيم.
عابديني ادامه داد: دو نفر از کساني که براي خريد داماش پيش قدم شده بودند، شرايط بسيار خوبي دارند، اما حاضر نيستند يک ريال از هزينه امسال و بدهيها را پرداخت کند. آنها ميگويند فقط هزينههاي سال بعد را تامين خواهند کرد. تنها کسي که قبول کرده است تمام مشکلات مالي را حل کند، حسين هدايتي است، اما تا او قدم جلو ميگذارد، برخي چماق را بلند ميکنند که به سرش بکوبند، او شش سال است که در فوتبال ايران حضور دارد و اگر مشکلي داشت تا به حالا به سراغش رفته بودند.
عابديني در ادامه از برطرف شدن بخشي از مشکلات مالي تيمش در هفته آينده خبر داد و گفت: ما هفته آينده به هر يک از بازيکنان خارجيامان پنج هزار دلار ميدهيم و با بازيکنان ايرانيمان نيز جلسه اي مي گذاريم که فعلا مبلغي را به آنها پرداخت کنيم. همچنين در هفته بعد برخي از بدهيهايمان را هم پرداخت خواهيم کرد.
منبع : varzesh3.com
-

MOEIN_NEW2010
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 06, 2011 12:00 am
توسط hadifalah » سه شنبه ژانويه 31, 2012 9:59 am
هدایتی دوست داریم . تموم امید هامون به شماست
شما سرمایه بیار . بیخیال فدراسیون و همه
ما پشتتیم
ایــران آسیــــــا امیر عابدینـــــــــــــی
-

hadifalah
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am
-
توسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 31, 2012 10:01 am
600 ملیون به بازیکن خارجی باید بدن

بازم هنوز چیزی مشخص نیست کی میاد کی میره
...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » سه شنبه ژانويه 31, 2012 10:07 am
آخه اینا چرا به ریال ننوشتن رقم قرارداد دو تا برزیلی رو یعنی اون سوماپالان با باتیستا ارزششون از بازیکنای تاثیر گذار تیم بیشتره

جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط majid13 » سه شنبه ژانويه 31, 2012 11:08 am
واقعا دم هدایتی و عابدینی گرم
-

majid13
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am
توسط hatam » سه شنبه ژانويه 31, 2012 11:09 am
کاش با ریال قرار داد میبستن ، اینا دیگه باید حواسشون باشه با دلار کاری نداشته باشن!
درمورد هدایتی هم بگم ،واقعا دمش گرم...هیچ وقت تیم رو تنها نذاشت....
♥ دامـــــاش ♥

-
hatam
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am
توسط mohammadss22 » سه شنبه ژانويه 31, 2012 11:16 am
ایشالا حل شه ما که مردیم از استرس........
-
mohammadss22
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am
توسط majid13 » سه شنبه ژانويه 31, 2012 12:50 pm
[quote:4b64f44fca="ARYANST122"]آخه اینا چرا به ریال ننوشتن رقم قرارداد دو تا برزیلی رو یعنی اون سوماپالان با باتیستا ارزششون از بازیکنای تاثیر گذار تیم بیشتره

[/quote:4b64f44fca]
حالا باتیستا هیچی ولی من از الوز خیلی بدم میاد اخه نه دفاع کردن بلده نه حفظ توپ بلده.سرعتش که همه میدونن اسلموشن به تمام معنا حالا بدبختی اینجاست که اکثر افریقاییها معمولا قدرت بدنی بالایی دارن اخه این اونم نداره بره خدایش اکثر گلایی که خوردیم تقصیر این بود چون فقط نظرگره. همین بازی با مس خدایش یه خورده جنب جوش نداشت باز دم محمدی گرم که نذاشت بیشتر گل بخوریم. خدایش من با بومی وغیربومی مشکلی ندارم اما انصافا مختاری بهتره درسته که بازیه با تراکتور یه اشتباه فاحش داش اما با این حالم بهتر از اونه.
-

majid13
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان