[color=green:c61ad40f9c][size=24:c61ad40f9c]چاووشی:دلم پربود گریه کرد[/size:c61ad40f9c][/color:c61ad40f9c]
[color=black:c61ad40f9c]اين روزها شرايط داماش كاملا بحراني است و هر روز خبرهاي جديدي از باشگاه به گوش ميرسد. يك روز ميگويند اين تيم واگذار ميشود، روز ديگر ميگويند اين تيم منحل خواهد شد و... حال اين كه چه بر سر اين تيم خواهد آمد، بايد منتظر روزهاي آتي بود. اما روز گذشته داماش در كرمان ميهمان مس بود و در حالي كه تا دقيقه 90 از حريف 2 بر صفر عقب بود افشين چاووشي مهاجم تعويضي تارتار دو گل پياپي به ثمر رساند تا هم خودش را از شرايط بدي كه داشت خارج كند و هم داماش از شكستي ديگر فرار كند. گفتوگوي 90 را با اين مهاجم بخوانيد:
- آقاي چاووشي! ظاهرا در كرمان معجزه كردي؟
فقط خواست خدا بود كه اين كار را انجام بدهم.
-چرا؟
خيلي دلم پر بود و نياز به اين دو گل داشتم. واقعا خدا با من بود كه توانستم از شرايط بدي كه داشتم بيرون بيايم.
- چندمين گل فصلت را به ثمر رساندي؟
من با اين دو گل چهارمين گل فصلم را به ثمر رساندم، در حالي كه اصلا در پست خودم به بازي گرفته نشدم و تنها در بازي برابر نفت آبادان مهاجم بودم.
- چرا؟
نميدانم چرا! من در اين 7 سال اخير هافبك چپ بازي نكرده بودم و هر موقع كه مهاجم به كار گرفته شدم، گلزني كردم.
- سابقه داشته كه در عرض چهار دقيقه دو گل بزني؟
من يك بار مقابل استقلال اهواز 25 دقيقهاي كه در زمين بودم دو بار موفق به گلزني شدم و جالب اينجاست در آن بازي هم تيممان دو بر صفر عقب بود. وقتي آمدم بازي را به تساوي كشاندم.
- فكر ميكردي روزي منجي تيمت باشي؟
تيم ما در طول ديدار چندان خوب بازي نكرد و ما در بازيهاي قبل بهتر عمل كرده بوديم، اما همان طور كه گفتم خدا كمك كرد كه با تساوي از كرمان بازگرديم. در اين شرايط سخت يك امتياز هم غنيمت بود!
-ظاهرا گريه هم كردي؟
ميخواستم دلم را خالي كنم چون تحتفشار بودم و مشكلات زيادي را تحمل كردم.
- كارت زرد هم گرفتي؟
روي بازيكن حريف خطا كردم و كارت گرفتم كه مشكلي نداشت.
-يادم هست هر موقع مهاجم بازي كردي، بهترين گلزن تيمت شدي؟
در اين مدتي كه فوتبال بازي كردم هر موقع مهاجم بودم آقاي گل تيمم شدم چون در اين پست راحت هستم و مطمئن باشيد اگر از اول فصل مهاجم بودم آقاي گل ميشدم.
مشكلات مالي تيم هم كه همچنان ادامه دارد؟
قول دادند تا دوشنبه همين هفته مشكلات را برطرف كنند، حال اين كه حل ميشود يا نه، بايد منتظر بمانيم.
در هفتههاي اخير مشكلاتي هم در تيم داشتي...
بهتر است در اين خصوص حرفي نزنم و تيمم آرامش داشته باشد.
راستي مس را چطور ديدي؟
آنها انتهاي جدول قرار دارند وآمده بودند ببرند و از خطر سقوط فرار كنند به همين دليل خوب بازي كردند.[/color:c61ad40f9c]
نود