سپاهان تیم واقعاً خوبیه نه که الان امده رتبه دوم ، نه ، تابحال تراکتور رتبه دو بود ولی همه از مسائل پشت پرده این تیم منتخب شهرستانها خبر دارند و کسی قلباً نمی خواد که تر تر رتبه خوبی تو جدول داشته باشه ولی سپاهان ، چندین ساله که خوب بازی می کنه ، تماشاگرانش تقریباً بدون حاشیه هستند ، من هم به این تیم احترام می گذارم ، ولی خودمون ؟!
این تار تار بعد از این همه بازی هنوز نفهمیده ، سیستم تک مهاجم ، جواب نمی ده ، صرفنظر از افشین و عسکری حتی اگه اون فرزاد محمدی کلنگ رو کنار محمد غلامی بگذاره تیم بهتر نتیجه می گیره ، این تارتار نمی دونم با چی لج کرده ؟ با اینکه خیلی شوت هست ! اگه بخواهیم با سپاهان مثل سایر بازیهای دوران تارتار بازی بدون برنامه و دیمی رو انجام بدیم ، کلامون پس معرکه هستش . افشین هم که با دو گلش اون کاری که نباید با تارتار می کرد انجام داد ، دمش گرم .
وضع دفاع عا ودروازبان های ما هم که واویلا هستش ، به هیچ توپی نه نمی گند ، دیروز توی بازی پس پس با ذوب ، دروازبان ذخیره ذوب رو دیدید ؟ مثل یک دروازبان با تجربه عمل می کرد ، بدون ترس از نام پس پس ؛ واقعاً دمش گرم در عوض محمدی ما ، فکر کنم اگه آبشک تو دروازه بود این همه گل نمی خوردیم ، ختم کلام و بدتر از همه اینکه مل مل با تفاضل گل بهتر بالاتر از ما قرار گرفته و این اصلاً حس خوبی به من نمی ده ، آقای تارتار این می دونی یعنی چه ؟