توسط elmatador » دوشنبه ژانويه 30, 2012 5:57 am
[quote:bf1e73b048="Mordab"]اگه داماش امروز میباخت اینقدر ناراحت نمیشدم که یه سری هوادار در مورد امید هرندی دارن اینطوری صحبت میکنند:::دوستان عزیز هوادار اولا" که امروز امید هرندی به عنوان یه پیشکسوت رشتی تو برنامه حضور پیدا نکرد بلکه به عنوان یک کارشناس بود:::کارشناس یعنی کسی که در مورد انالیز بازی صحبت کنه...نکته دوم ایا شما دوستان متوجه نشدید هرندی چطور در مورد علی نظر محمدی...هادی سهرابی...میکاییلی داشت تعریف میکرد و محسن فروزان:::ثانیا" مگه من چند بار کامنت نذاشتم و نگفتم که امثال هرندی ها با این تیم غریبه اند و این تیم از خودشون نمیدونند و اونم به خاطر اینکه اون چسبیده های پای ثابت تیم شرایط حضور اونها رو سد میکنند:::به قران قسم دل این پیشکسوتا خونه چرا متوجه نیستید...چطور حاضر میشید به کسی که زندیگیشو برای فوتبال این شهر گذاشته و شجره فوتبالی این شهر توهین کنید حتما" هم فردا میخواهید به هادی:داداش زاده و افتخاری توهین کنید:::هرندی در یک قسمتی مساله الگو رو بیان کرد کجای این حرفش اشتباه بود ایا این اشتباه ما افتخاری دوباره تو رشت ببینیم ایا این اشتباه یه روزی هادی تو کادر فنی ما باشه ایا این اشتباه که مجتبی قربانی که الان داره با استقلال نوین رشت کولاک میکنه ما ازش تو کادر داماش اسنفاده کنیم...اخه چقدر کامنتای شما رو احساسه چرا ما نمیخوایم با منطق با مسائل روبرو بشیم///اگه واقعا" سنتون کمه نوزده بیست سال دارید عیبی نداره برید از یه ادم قدیمی بپرسید بگید افتخاری کیه بگید هرندی از کجا اومده بگید خبازها چه ها کردند...شما دوست هوادار به جایی که به این پیشکسوتان انگ بی غیرتی بزنید برید ببینید چرا اون چسبیده ها دارن پدر فوتبال رشت بیرون میارن و زیر اب این گنجینه هارو تو تیم شهرمون سالهاست که دارن میزنند...[/quote:bf1e73b048]
[color=black:bf1e73b048]
شما رو نمیدونم چند سالتونه ولی * که از رفتار این آقا و مجری اون برنامه انتقاد کردم زمانی که هادی طباطبایی دروازه بان تیم جوانان بود تو تیم نوجوانان استقلال رشت بودم. کلی از بازیهای استقلال رشت رو هم با دروازه بانی آقای هرندی دیدم. بحث من احساس تعصب به این شهره. وقتی بچه ها یه حرکت قهرمانانه انجام دادن بازی با دو گل اختلاف برده رو مساوی کردن چطور میشه آدم از ته دل خوشحال نشه. من تا چند دقیقه از خوشحالی و هیجان و احساس غرور میلرزیدم و وقتی قیافه این دو نفر رو تو استودیو دیدم که مثه سنگ بی احساس بودن (شاید بهتره بگم ناراحت بودن) جاشو احساس خشم گرفت مخصصوصا" وقتی آقای هرندی بخاطر کوبیدن کادر مدیریتی داماش (چه حق چه ناحق) ملوان رو کوبید تو سر تیم شهرش, ملوانی که تا نیم فصل کاندیدای سقوط بود. حرف من اینه دوست عزیز, من چی کار به کار آقای عابدینی یا تارتار دارم (اون یه بحث کلی که اتفاقا" به نظرم باید روش بحث شه). مساله اینه که چطور میشه از نتیجه گرفتن تیمم ناراحت بشم؟ این معنیه غیرت و تعصبه؟ البته وقتی شما که خودتون میگین صحبت بعضی از کاربرا درباره هرندی واستون مهمتر از باختن تیم شهرتون بوده چیزی واسه گفتن نمیمونه [/color:bf1e73b048]
Dont pay the ferryman,Until he gets you to the other side