[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گيلان VS مس كرمان / تاپيك اصلي نظرات و اخبار كوتاه

داماش گيلان VS مس كرمان / تاپيك اصلي نظرات و اخبار كوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:36 pm

واقعا شانس آوردیم
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:39 pm

بابا با شانس یا هر چیز دیگه بود تمومش کنید از شکست فرار کردیم حالا باید فکرمونو رو بازی با سپاهان متمرکز کنیم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:39 pm

آبراران عزیز.من کل بازی رو دیدم.اول از همه واقعاً خوشحالم واسه کسایی که بازی رو ندیدن چون واقعاً گند میزد به اعصابتون...
فقط داماش یه مشکل داره اونم تک مهاجم بودن...
یعنی اگه دو مهاجم بذاره والا ما بهتر بازی می کنیم...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:39 pm

خداییش گل اولشون آفاید نبود /4/ ؟؟؟؟؟؟
خلیلی هم یه گل با سر زد که خطا رو مگنو بود ، اما محمدی افتضاح کار کرد .....
فقط دو تا توپ اومد تو دستش و بهش برخورد کرد . امیدوارم حداقل برآیند این تساوی روحیه بالا باشه که بتونن جلوی سپاهان خوب کار کنن /23/ /23/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:43 pm

اما درمورده کارشناسی شبکه باران که واقعا باید واسه هرندی و حتی پوربخش تاسف خورد.به ضعف تارتار اشاره کردن که این کاملا درست بود و ما هم باهاشون هم عقیده ایم ولی تا ده دقیقه بعد از پایان بازی فکر میکردن که داماش 2-0 باخته و وقتی فهمیدن 2-2 شده هردو گفتن که هیچ فرقی نمیکنه و کوچکترین خوشحالی نکردن!!!جالب ترش حرفهای هرندی بود که نمی دونم چه اصراری داشت به اون شدت و حدت واسه انزلیچیا لته بزنه!!!از مشکلات داماش حرف زد و گفت تنها دلیلش اینه که داماش بومی نیست و کوچکترین اشاره ای به مشکلات مالی نکرد نه هرندی نه پوربخش.درسته ما هم تارتارو از عوامل نتایج ضعیف می دونیم ولی ای کاش این اقایونی که مثلا ادعای تعصب دارن یه اشاره کوچیکم به مشکلات مالی میکردن.جالب تر اینجا بود که هرندی 6 بار بطور مستقیم و غیر مستقیم گفت که باید داماش از ملوان الگوبرداری کنه و از ملوان یاد بگیره!!!ملوانی که بیش از 80% بومیه ولی داماش غیر ناظمی هیچ بومی نداره!!!یکی نیست بهش بگه ادمه به ظاهر متعصب مگه این ملوان کجای جدوله؟؟؟ادمه از تیمی الگو برداری میکنه که صدر باشه نه اینکه زیر خودمون و تو انزلی هم ازمون شکست خورد.اقایی که مثلا میخواستی جا رو واسه خودت باز کنی و مثلا بگی که باید به تو هم بازی بدن این رسمش نبود که برای زدن این حرفت تیم شهره خودت رو جلویه ملوان اونطور خار وخفیف کنی و بگی که ملوان کلا بومیه و حتی در پایه هم بومیه ولی داماش اصلا اینطور نیست و حتی در بازیکنای جونشم اینطور نیست و باید از ملوان یاد بگیره و الگو برداری کنه و ما هم باید به داماش کمک کنیم که سقوط نکنه و سهمیش واسه استان حفظ بشه و پیش بینی میکنم که ملوان هم حتما رتبش تک رقمی میشه!!!!اگه این غیرته توف به این غیرت.واقعا وقتی داشتم این حرفارو از این ادم میشنیدم داشتم شاخ در میاوردم.اخه خود شیرینی به چه قیمت؟؟!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sina-moonlight » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:50 pm

من واقعا متوجه نمی شم که این افشین ناظمی مربی ذوست داشتنی رشت نمیتونه به کله ی پوک تارتار بفهمونه که دوتا مهاجمه بازی کن؟ که جهانو از اول بزار جای ابراهیمی؟؟که کوشکی سیخی چند بوده ؟؟که یه فکری واسه دفاع وسط بکونه ؟؟که به ابوذر بگه overlap کنه با میلاد اگه نتونست تعویض میلاد با افشه یه کار تکراری و بی معنیه؟؟به این تارتار بفهمونه که حاجتی و ابشک باید وسط باشن مگنو فوتبالیست نیست؟؟بابا یکی اینارو بهش بگه 6 هفته گذشت 4 امتیاز شانسی و زورکی 4 زده 11 خورده ؟؟؟؟همش که مشکلات مالی موثر نمیتونه باشه بابا ملت فوتبالو می فهمن این تو هستی تارتار که یا نمی فهمی یا خودتو زدی به نفهمی ؟؟
نماد کاربر
sina-moonlight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه ژانويه 29, 2012 2:52 pm

only_abararکاملا باهات موافقم .. وقتی داشتم قبل شروع بازی هم حرفای هرندی رو گوش میکردم .. شاخ در اوردم .. اخه چرا اینطوری صحبت میکنی ..چرا این همه بر علیه شهرت .. ملوانو درست کرده بودی بارسلونا .. هر دقیقه ازش تعریف میکردی ... ولی تیمه شهرتو کوچیک .. این طرز صحبت کردن درباره شهرت درست نیست ..
اگه از این تیم دلخوری داری .. لااقل به خاطر شهرت رشت این حرفا رو تو یه برنامه زنده تلویزونی نمیزدی ..!!!!
واقعا واست متاسفم
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه ژانويه 29, 2012 3:16 pm

مهدی تارتار پس از تساوی 2 بر 2 برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران گفت: هفته پیش هم گفته بودم انزلیچی به کوچه ما هم می‌آید و همه چیز دست خدا است. خدا اگر بخواهد بهترین اتفاق‌ها را در بهترین شرایط رقم می‌زند. در بازی امروز خود ما هم از نتیجه قطع امید کرده‌ بودیم اینکه بتوانیم بعد از خوردن 2 گل به بازی برگردیم، اما در 2 دقیقه ورق برگشت و این خواست خدا بود.

وی در مورد صحبت‌های ابراهیم قاسمپور عنوان کرد: در این شرایط خوب نیست که حرفی بزنم تا جو باشگاه بدتر شود، اما فکر می‌کنم مرد آنهایی هستند که در داماش ماندند و در زمان بی‌پولی داماش را تنها نگذاشتند. من اگر دنبال پول بودم به پیشنهاد خوب مس سرچشمه در هفته چهارم پاسخ مثبت می‌دادم. پس من دنبال پول نبودم.

سرمربی داماش در مورد اعتراض چاوشی بعد از گلزنی‌اش گفت: ما با چاوشی تمرین کرده بودیم تا از او در دقایق آخر مسابقه استفاده کنیم و برای این کار برنامه‌ریزی کرده بودیم. تعویض او تعویض خوبی بود و از این بازیکن تشکر ویژه‌ای می‌کنم که برای ما گلزنی کرد.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه ژانويه 29, 2012 3:36 pm

زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه ژانويه 29, 2012 3:51 pm

ااصلا باورم نمیشد که این امید هرندیه که داره در مورد داماش حرف می زنه!!! نه من باور نمی کنم! دروازه بان طلایی فوتبال رشت..... نه من باور نمی کنم!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه ژانويه 29, 2012 4:41 pm

مساویه خوبی بود خدا کنه سپاهان رو بزنیم ولی خیلی تیم بد بازی میکنه جای تاسف داره اگه افشین نبود معلوم نیست چی میشد هیچ برنامه ای واسه حمله نداره داماش
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژانويه 29, 2012 5:19 pm

[quote:282e8a8d9c="aryanrecord"]مساویه خوبی بود خدا کنه سپاهان رو بزنیم ولی خیلی تیم بد بازی میکنه جای تاسف داره اگه افشین نبود معلوم نیست چی میشد هیچ برنامه ای واسه حمله نداره داماش[/quote:282e8a8d9c]

استغفرالله،تیم ما مگه بد هم بازی میکنه؟
آخه اینجا اگه بگی تیم تاکتیک نداره!
میگن شما فوتبال نمیفهمید ما از زمان هلاکو خان طرفدار این تیم بودیم خیلی هم تاکتیک داره
اگه بگی دوازه بانش مفت هم گرونه
میگن اگه پول داری برو کاسیاس و بوفون رو بخر
اگه بگی یارو با بومی ها لج افتاده
میگن اینقدر بومی و غیربومی نکنید .غیر بومی هامون ناراحت میشن ها!
(در ضمن این گل های افشین رو هم پای غیرتش بگذارید نه پای تعویض طلایی!)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » يکشنبه ژانويه 29, 2012 5:59 pm

[quote:a4286cfd44="only_abarar"]اما درمورده کارشناسی شبکه باران که واقعا باید واسه هرندی و حتی پوربخش تاسف خورد.به ضعف تارتار اشاره کردن که این کاملا درست بود و ما هم باهاشون هم عقیده ایم ولی تا ده دقیقه بعد از پایان بازی فکر میکردن که داماش 2-0 باخته و وقتی فهمیدن 2-2 شده هردو گفتن که هیچ فرقی نمیکنه و کوچکترین خوشحالی نکردن!!!جالب ترش حرفهای هرندی بود که نمی دونم چه اصراری داشت به اون شدت و حدت واسه انزلیچیا لته بزنه!!!از مشکلات داماش حرف زد و گفت تنها دلیلش اینه که داماش بومی نیست و کوچکترین اشاره ای به مشکلات مالی نکرد نه هرندی نه پوربخش.درسته ما هم تارتارو از عوامل نتایج ضعیف می دونیم ولی ای کاش این اقایونی که مثلا ادعای تعصب دارن یه اشاره کوچیکم به مشکلات مالی میکردن.جالب تر اینجا بود که هرندی 6 بار بطور مستقیم و غیر مستقیم گفت که باید داماش از ملوان الگوبرداری کنه و از ملوان یاد بگیره!!!ملوانی که بیش از 80% بومیه ولی داماش غیر ناظمی هیچ بومی نداره!!!یکی نیست بهش بگه ادمه به ظاهر متعصب مگه این ملوان کجای جدوله؟؟؟ادمه از تیمی الگو برداری میکنه که صدر باشه نه اینکه زیر خودمون و تو انزلی هم ازمون شکست خورد.اقایی که مثلا میخواستی جا رو واسه خودت باز کنی و مثلا بگی که باید به تو هم بازی بدن این رسمش نبود که برای زدن این حرفت تیم شهره خودت رو جلویه ملوان اونطور خار وخفیف کنی و بگی که ملوان کلا بومیه و حتی در پایه هم بومیه ولی داماش اصلا اینطور نیست و حتی در بازیکنای جونشم اینطور نیست و باید از ملوان یاد بگیره و الگو برداری کنه و ما هم باید به داماش کمک کنیم که سقوط نکنه و سهمیش واسه استان حفظ بشه و پیش بینی میکنم که ملوان هم حتما رتبش تک رقمی میشه!!!!اگه این غیرته توف به این غیرت.واقعا وقتی داشتم این حرفارو از این ادم میشنیدم داشتم شاخ در میاوردم.اخه خود شیرینی به چه قیمت؟؟!!![/quote:a4286cfd44]
من خدمتت عرض کنم ملوان امروز با ملوان سالهای پیش که 100 درصد بومی بود فرق داره من فکر نمیکنم مسلمان بومی باشه یا اون مدافعی که تازگی گرفتند بومی باشه شاید این حرفاشون به ممذاق ملوانی ها خوش بیاد ولی یاد ما میمونه چون الان حداقل 60 درصد (فقط حداقل) ما بومی هستیم حالا این آقا کارشناس نیست چون هیچ نبود گیر بده الان به این گیر داده خدمت عرض کنم درباره مجتبی پوربخش بعد از رفتن قاسمپور مشخص شد اونم کاملا خطی عمل میکنه و بر ضد داماش شده اینجاست باید فرق بین دشمن و دوست بفهمی دو قران گزارش بلد نیست بکنه که حالا کارشناسم شده
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژانويه 29, 2012 6:35 pm

امی تیم بومیانه من گم تو بیشمار:
[color=blue:69ae3db2f0][size=24:69ae3db2f0]بهنام لایقی فر.حامد طباطبایی.علی رضا نظیف کار.محمد مختاری.رضا الماس خاله. سیدعلی حسینی.بهنام افشه.محمد آبشک.محمد رضا مهدوی. افشین چاوشی.مصطفی حاجتی.علیرضا جهانبخش.حسین ابراهیمی.محمد غلامی و...[/size:69ae3db2f0][/color:69ae3db2f0]
قابل توجه هرندی از چند جا سوخته
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه ژانويه 29, 2012 6:37 pm

سید علی حسینی فکر نکنم /4/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه