مهدي دينورزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد شرايط تيمش در آستانه ديدار مقابل گلگهر سيرجان از هفته بيستوچهارم رقابتهاي ليگ دسته اول اظهار داشت: بازيكنان آماده هستند. نگاهمان رو به جلو است ضمن اينكه هر بازي براي داماش يك فينال محسوب ميشود و بر همين اساس 3 فينال ديگر در پيش داريم.
وي با بيان اينكه تا اين هفته از رقابتهاي ليگ دسته اول عملكرد موفقي داشتهايم، ادامه داد: بازيكنان داماش از لحاظ روحي و رواني و آمادگي جسماني در شرايط خوبي به سر ميبرند و در اين ديدار خارج از خانه تنها به پيروزي فكر ميكنيم.
دينورزاده در مورد تيم گلگهر، گفت: اين تيم سيرجاني از تيمهاي خوب گروه اول به شمار ميرود آنها فوتبال را به خصوص در خانه خوب بازي ميكنند و به نظرم جمعه بازي مشكلي پيشرو داريم.
وي افزود: اگر بتوانيم برنامههاي تمرينيمان را به خوبي اجرا كنيم موفق ميشويم هر 3 امتياز را كسب كنيم تا ضمن تثبيت صدرنشيني در گروه اول در نهايت موفق به صعود به ليگ برتر شويم.
سرمربي داماش تصريح كرد: براي ما هر بازي برنامه خاص خودش را دارد. در مسابقه روز جمعه هم هدفگذاري ما پيروزي است.
وي خاطرنشان ساخت: در مجموع از شرايط راضي هستم و اميدوارم كه خداوند لطفش شامل من و مجموعه تيم شده است بتوانيم با ليگ برتري شدن دل مردم رشت را شاد كنيم.
سرمربي فصل گذشته نفت تهران در رقابتهاي ليگ دسته اول كه در آستانه ليگ برتري شدن تيمش از سرمربيگري اين تيم بركنار شد در پاسخ به اين سوال كه فكر نميكنم كه چنين اتفاقي در فصل جاري برايش رخ دهد، گفت: اين مسائل را براي انتهاي فصل گذاشته و نميخواهم در مورد آن در حال حاضر صحبت كنم.
سرمربي داماش ادامه داد: تمركز ما براي سه بازي پيش روي داماش است و به هيچ وجه به چنين مسائل و شايعاتي كه در روزنامهها به آن دامن زده ميشود فكر نميكنم.
دينورزاده در پاسخ به اين سوال كه تا چه زماني با داماش قرارداد دارد، يادآور شد: من با تيم داماش و امير عابديني، مديرعامل اين تيم قرارداد سفيد دارم.