با این رفتارمون غیر بومیا رو داریم از خودمون میرنجونیم، محمدی درسته مثه سابق نیست ولی بدم کار نکرد و تو بعضی بازیا هم پنالتی گرفت و هم باعث پیروزیه داماش شد.
کلا جو ورزشگاههای ایران واقعا عجیبه، تو یک دقیقه اونیکه قهرمان بود میشه منفورترین فرد!!![/quote:299e069f6e]
واقعا" تو این بازی تنها کسی که مقصر باخت نبود محمدی بود سه تا گل تک به تک مسلم بود بازیکن میتونست چند تا روپایی بزنه بعدا" توپو شوت بزنه . متاسفانه دفاع ما شده پنیر سوییسی گیرشو میدیم به محمدی . گل اول توپ بین نظیفکار و الوز گیر کرد وامده شد برای کریم . گل دوم هم که مضحکتر بود رحیمی توپو لو داد میلاد غریبی میتونست هر کاری با توپ بکنه و تکل بی موقع علی نظیفکار . گل سوم هم مهدوی توپه آبشکو گرفت والکی خودشو پرت کرد زمین تا خطا بگیره دفاعها هم فقط وایستادند نگاه کردند تاکریم انصاریفرد تک به تک بشه.
الان حث می کنند لایقی فر درواز ه بان بشه دروازه بانی که تک باازی فیکسش مقابل استقلال تو جام حذفی 8تا گل خورد . پارسال تو بازی تشریفاتی آخرفصل با سپاسی چند دقیقه نیمه دوم بازی کرد وبلافاصله اخراج شد.این الان گزینه شما برای دروازه بانی بقیه بازیها است.
[size=18:299e069f6e]داماش دوستدارانی مثل شما داره دشمن نمیخواد.[/size:299e069f6e][/quote:299e069f6e]
[color=black:299e069f6e]محمدي تو اين بازي مقصر نبود.محمدي تو تمام بازي ها مقصر بوده.فرهاني هم از اون بدتر.من نميگم فراني عاليه،ميگم اينا كه تمام توپها رو گل ميخورن،لايقي فرو بزاريم تا اون گل بخوره

اصلا دفاع ما آبكش((كه نيست)) اين دروازه بان يه توپ بايد بگيره يا نه.آخه اينا تمام توپ هارو گل ميخورن.بره تو بازي سايپا اونا 6 تا موقعيت داشتن.يكي خورد به تيرك.يكي رفت اوت.يكي از بين پاهاي بازيكن رد شد و نتونست سمت دروازه شوت بزنه((همون صحنه اي كه محمدي توپو دو ضرب گرفت)) 3 تا هم رفت تو گل.محمدي چي كار كرد كه لايقي فر نميتونست بكنه
بازي استقلال يه نيمچه موقيعت داشتن همون رفت تو.لايقي فر هم اونجا بود اگه توپو نميگرفت((كه به نظر من ميگرفت)) تازه ميشد فرهاني!!!
بازي نفت آبادان 2تا موقيعت داشتن بره.همون 2تا هم گل شد.باز تراكتورو نديدم ولي بازي فجر محمدي يه تك به تك گرفت كه آفسايد بود.به قول يكي از بچه ها اگه آفسايد نبود همون توپم نميگرفت.ما نميگيم لايقي فر بياد بشه بوفون،همين گلايي كه اين 2تا گمج ميخورنو بخوره و تجربه كسب كنه.همين.ما كه از اين 2تا خيري نديديم.حداقل آينده با لايقي فربشه

من موندم فقط اين فرهاني چي داشت كه علي چيلاورت نداشت؟يكي جواب منو بده[/color:299e069f6e]